Şimdi Ara

Filen ile 80 GB'a kadar ömür boyu depolama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
6
Favori
5.815
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlara hiç güvenemiyorum, şimdilik mega ile devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmucit M kullanıcısına yanıt
    mega 20 veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Linkle 10gb verdi 80gb falan yok

• kodların hepsi hata veriyor

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Ben de bi 50 gb vardı, geri almadılarsa, ondan devam ediyorum, çinli firmalara filan hiç güven olmaz, bir anda dükkanı kapatırlarsa yandırız.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

Office 365 yöneticisiyim. Anlatta erişeyim milletin dosyalarına :)

• -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bize söylemen buydu. Kendim de sahibimmm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Universite öğrencilerine ücretsiz verilen Office 365 A1 lisansında Onedrive kişisel bir alan olduğu için görünmüyor. Sharepoint kısmına eklenirse görünür. Kesin bilgi.

Keyfi olarak admin gelip hesabınızı silerse bütün dosyalar uçar, o yüzden üniversite hesaplarına çok güvenmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -AhmtOzdmR- -- 26 Aralık 2021; 0:14:24 >
  • Şu 'ömür boyu' lafına illet oluyorum. Rapidshare bile battı gitti ne ömrü. En iyi ihtimalle 5 yıl kalır.

• Pompayla şişiren adam vardı premium aldırmak için hey gidi günler hey.

• yeni kod var mı?

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt

yalan bilgi kim neye erişiyor ya. öyle bir şey yok. bir kere kanunlara aykırı bu durum. istesen de yapamazsın. bak tekrar yazıyorum istesen de bir kişiye tahsis edilmiş alanı yetkin dışında görüntüleyemezsin. suçtur. ancak şifresini çalarsın e-posta adresini üzerine geçirirsin bu gibi illegal yöntemlerle ulaşabilir sistem yöneticisi.

sistem yöneticisi kimin ne kadar alan kullandığını görebilir. google üniversitelere sınırsız google drive veriyorken artık vermiyor. üniversiteler ile görüşüp kısıtlamaya gidiyor.

• yukarıdaki ref linki geçersiz olmuş 10 gb alamadım

bu linkten üye olur musunuz?

filen.io
    Filen - Next Generation End To End Encrypted Cloud Storage. Get started with 10 GB of free space.
    https://filen.io/r/0e058f713db02ce2d7b21ae8af5d3cff
  • unununium U kullanıcısına yanıt

rar ile mi şifreliyorsunuz hocam ?

• Çıtır Para kullanıcısına yanıt

easeus todobackup kullanıyorum kendisi şifreleyip yedekliyor hocam ama bir dosyayı veya klasörü yedekleyeceğim zaman rarla şifreliyorum

• unununium U kullanıcısına yanıt

Rar daha sağlam hocam bence de 10 haneli yaptın mı imkansız kırmaları  kimse uğraşmaz zaten de ne olur ne olmaz belli olmaz bulut işleri . edu maili ile mi kullanıyorsunuz sizde ?

• Çıtır Para kullanıcısına yanıt

hocam bende 500gb ssd ve 1tb harddisk var yedeklemek isterseniz rarla yapamıyorsunuz fazla büyük kalıyor  

şifre gayet sağlam hocam

• öyle mi . dosya büyüklüğüne göre rar ile şifreleme işlemi uzadığını bilmiyordum bu kötü oldu . 100gb dosyayı kaç saate şifreler acaba  

• Edu maille 5 tb olayını iki üç sene önce yapmıştım. İki üç hesap almıştım hatta arkadaşların adına da. Allahtan önemli veri depolamadik hepsi birkaç seneye uçtu haberiniz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filen ile 20 GB'a kadar ömür boyu bulut depolama için aşağıdaki linkten yeni hesap açın.

https://filen.io/r/baf3ab08cd99f8baefbc6f7939d5ccd6

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.