Şimdi Ara

Fil Hastalığı (LENFÖDEM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Annem'e abimin doğumundan sonra fil hastalığı teşhisi koydu , bacaklarından biri diğerine göre çok fazla şiş bilmeyenler için, bizim gitmediğimiz özel hastane devlet hastanesi kalmadı bu şekilde hayatını devam etmek zorundasın, çözüm yok denildi. Belli zamanlar çok ağrıyor genel dizlerde bacaklarda ağrıma mevcut o hiç gitmiyor,Bir ara annemin bacağına diken batmıştı içindeki o sıvı patladı sandık biz böyle damla damla bir kaç gün aktı sonra şiş inmedi yalnız. Annemin yaşı da ilerledi ne yapabiliriz gerçekten sadece bilgisi olanlar yazabilir mi?

    Teşekkür ederim.



  • Umarım bi çaresini bulursunuz kardeşim. Konuyu da yukarı taşımış olayım.
  • Hocam fizik tedavide bu alanda uzmanlaşan arkadaşlarım var. Hastaya bağlı olarak da tedavinin etkinliği de değişebiliyor fakat yine de lenf ödem eğitimi almış bir fizyoterapistin yorumunu almanızı öneririm.
  • Bendede aynı hastalık var yaklaşık 15 senedir bazen bacaklarıma öyle ağrı girerdi acısından dayanamazdım kalp damar doktoruna gittim doopler çektirdi lenf sistemin düzgün çalışmıyor dedi tedaviside yokmuş ozamanlar şimdi internette araştırdığıma göre düzenli masaj teknikleriyle bacaklarda biriken sıvıyı dışarı atıyorlarmış ben detox cihazı kullanıyorum şahsen bana iyi geliyor eskiye göre ağrılarım azaldı cihazı kullanınca rahatlıyorum yaklaşık iki hafta sonra tekrar ağrıyor herhalde yine sıvı birikiyor bu hastalık kadınlarda daha çok görülüyor ALLAH C.C Annene ve her şifa bekleyene şifa versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.