Şimdi Ara

Liken Hastalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar içinizde bu deri hastalığına yakalanan oldumu acaba?(ben yakalandım)
    Merak ettiğim bazı şeyler varda....

• ismi farkli olabilir daha once duymamistim, gecmis olsun..
  • Sağol dostum...
    İsmi Liken Planus.... Kısaltması Liken....
  • belki bakmışsındır ama ben yinede link veriyim yardımcı olur belki
    http://www.dermaneturk.com/lp.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap1boy9

belki bakmışsındır ama ben yinede link veriyim yardımcı olur belki
    http://www.dermaneturk.com/lp.asp

SAğolasın... Bakmadığım yer kalmadı...
  • Ben yakalandım.Nedeni sadece aşırı stres.Yaklaşık bir ay Dermovate Krem kullandım.Ayrıca içinde bulunduğum stresi dağıtmak için elimden geleni yaptım.Çünkü gittikçe yayılıyordu.Benim diz kapağımın biraz yanında başlamıştı.Ağız içerisinde bile oluşuyor.Ama daha çok kollarda ve bacaklarda yayılıyor.

Şu anda gayet iyi durumdayım ve yayılan bölgede çok az bir iz dışında hiçbirşey kalmadı.Diyebilirimki cilt hastalıklarının büyük çoğunluğu stres,depresyon nedeniyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 2 Haziran 2005, 0:01:59 >
  • expotial hydra diye bir solisyon ilaç var deri hastalıklarına çok iyi geliyor.bende acaiyip bi deri soyulması hastalığı olmuştu 2-3 haftada heryerime yayılmıştı böyle kabuk kabuk.Sonra doktor bu ilacı vermişti.Sürdüm 1 haftada hepsinden kurtuldum.Allaha şükür tek zerresi kalmadı.Belki sanada yarar bu ilaç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

Ben yakalandım.Nedeni sadece aşırı stres.Yaklaşık bir ay Dermovate Krem kullandım.Ayrıca içinde bulunduğum stresi dağıtmak için elimden geleni yaptım.Çünkü gittikçe yayılıyordu.Benim diz kapağımın biraz yanında başlamıştı.Ağız içerisinde bile oluşuyor.Ama daha çok kollarda ve bacaklarda yayılıyor.

Şu anda gayet iyi durumdayım ve yayılan bölgede çok az bir iz dışında hiçbirşey kalmadı.Diyebilirimki cilt hastalıklarının büyük çoğunluğu stres,depresyon nedeniyle oluyor.

En ii şekilde arkadaş anlatmış

En kötüsü cinsel organda bile çıkabiliyormuş

Ben yakalanmadım ama daha önce başka birisinden duyup araştırmıştım

• Benim ensede 8 yıldır Akne Keloides denen bir illet var. Hangi doktora gittimse hepsi geçici çözüm oldu. En son Memorial Hastanesi Dermatoloji ye gitmiştim 2 yıl önce. Eczanelerde reçetesiz satılan Kenakort enjeksiyon yaptı enseme. Ertesi gün geçti. Ama yeniden nüksediyor. Sürekli yaptırmam lazım ama cesaret edecek kimse bulamadım. Sigortam bittiği için Memorial ada gidemiyorum.
  • Geçmiş olsun .....

ALLAH KİMSEYİ SAGLIGINDAN ETMESİN ne para nede AŞK kurtarıyor .....

EL- AMİN !!! (bjk liler bilir)
  • quote:

Orjinalden alıntı: feylesof

Ben yakalandım.Nedeni sadece aşırı stres.Yaklaşık bir ay Dermovate Krem kullandım.Ayrıca içinde bulunduğum stresi dağıtmak için elimden geleni yaptım.Çünkü gittikçe yayılıyordu.Benim diz kapağımın biraz yanında başlamıştı.Ağız içerisinde bile oluşuyor.Ama daha çok kollarda ve bacaklarda yayılıyor.

Dostum ne kadar sürede hepsinden kurtuldun...???
    Benimde sol kolumda ve bacaklarımda ufak ufak var...
    Şuan görüntüsü sadece pişik gibi...
    Doktorum gösterdiği resimler sedef hastalığından daha kötüydü....
    Çok korktum valla...
    ?????

• Düzenli olarak doktorun yazdığı merhemi kullanarak yaklaşık bir ay sonra kaşıntılar,kızarıklıklar tamamen geçti.Sık sık adeta alevlenir ve berbat bir kaşıntı yaratırdı ama hepsinden kurtuldum.Yalnız kahverengimsi bir kaç leke kaldı.Çok belli olmuyor.Zamanla bu lekeler tamamen kayboluyor.

Ama sana en önemli tavsiyem bu rahatsızlığı çok kafaya takıp da bir de bu yüzden strese girme.
    Daha önce belirttiğim gibi bunun asıl ilacı stresten uzak durmak.Bu tıpkı saçları dökülen bir insanın "saçım dökülüyor" diye strese girip, dökülmenin artmasına benzer.
    Doktor sana nasıl o resimleri göstermiş hayret ettim doğrusu.Senin o resimleri görmeye değil daha çok morale ihtiyacın var.O gördüğün resimler oldukça ileri aşamalar.Çok ender vakalar olduğunu biliyorum.Hiçbir şekilde gerekli önlem almayanların başına gelenler bunlar.
    Kafaya takılacak hiçbirşey yok,merak etme...
    Geçmiş olsun...

• feylesof kullanıcısına yanıt

11 gündür bahsettiğiniz kremlerle tedaviye ben de başladım ve ara ara yanmalar kaşınmalar bende de oluyor nedenini bir türlü anlayamıyorum.

10 gün sonra tekrar doktora gideceğim, geçmezse gel hap veririm demişti.

Siz yaşayıp geçirmiş biri olarak ne söylebilirsiniz bana kendimi bunu düşünmekten ve strese sokmaktan uzak tutmak istiyorum ama 24 saat bununla yaşayan da haliyle benim.

Ne kadar bir sürede atlattınız?

Krem dışında kullandığınız bir şey oldu mu?

Vücudunuzun hangi bölgelerinde görüldü?

Bu sorulara özelden veya burdan yanıt verebilirseniz çok mutlu olurum.

• ağızda mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt

Ağızdan başka ayak bilekleri ve sünnet derisinde de var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnefe2015 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam genel sistemik bir hastalığa da işaret edebilir. Kan değerlerinizi ölçtürün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.