Şimdi Ara

Fikrinizi Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz sonuna doğru bu ürünün bir üst modelini alacağım i7 li olanı sizce nasıl bir bilgisayar minumum seviyede oyunlarda kasma ve darboğaz yaparmı ?

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k56cb-xo029h-k56cb-core-i5-3317u-17ghz-6gb-ddr3-750gb-156-gt740m-bt-win8/productdetails.aspx?I_ID=64979

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopladaGEL -- 28 Haziran 2013; 0:08:23 >

• İ7 li olan 3537 u dur o da 2 çekirdek 4 işlem, turbo bost ile max 3.1 ghz dir , normal i5 3210 gibi
  • Ürün hakkında bilgi verirmisin minumum seviyede oyun oynarken performansı nedir gibi .
  • Şöyle söyleyeyim, bazı oyunlar işlemci gücüne ihtiyaç duyar bazıları ise duymaz. İ3 olsun i7 olsun farketmez. Ama bazıları farkeder, geçen ayböyle bir yazı görmüştüm.
    K56 yı her şeyiyle tavsiye ederim ama işlemci gücü biraz az o da ultrabook niyetiyle üretildiği için.

Ekran kartı GT740, Çoğu oyunu rahat kaldırır ama crysis 3 tazr oyunlarda düşük ayarlarda oynarsınız. Yani orta seviyeni iyi kartlarından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdekori

Şöyle söyleyeyim, bazı oyunlar işlemci gücüne ihtiyaç duyar bazıları ise duymaz. İ3 olsun i7 olsun farketmez. Ama bazıları farkeder, geçen ayböyle bir yazı görmüştüm.
    K56 yı her şeyiyle tavsiye ederim ama işlemci gücü biraz az o da ultrabook niyetiyle üretildiği için.

Ekran kartı GT740, Çoğu oyunu rahat kaldırır ama crysis 3 tazr oyunlarda düşük ayarlarda oynarsınız. Yani orta seviyeni iyi kartlarından :)

Hocam valla crysis 3 oynarsamda 2 adam öldüreyim kafam dağılsın hesabı oynarım en düşük ayarda oda çok oyun yüklemem bilgisayara zaten daha çok iş için kullanacağım 1 oyun yüklerim onu bitirdikten sonra kaldırır başka oyun yüklerim oyun eskiden çok oynardım şimdi işe başlıyacağım kısmetse.

• O zaman bence k56 size göre, ısınma sorunu da yok kasası da sağlam ve şık bence
  • Tavsiyeniz için teşekkürler normalde Lenovo Y500 alacaltım fakat bu leptobu görünce ondan vazgeçtim 500 lira cepte kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.