Şimdi Ara

Fikret Orman İstifa diyenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yav ne q7 miş. Görende her sene 20 gol atıyordu sanacak. Olcayın ligdeki 1 yıllık performansı q7 nin 2 yıllık performansından iyi. Q7 olsaydı sadece sorun olurdu.
    Bu Fikret ormanın ilk senesiydi. Hata yapma hakkını kullandı. Seneye yapacağı tercihler onun vizyonunu gösterecek. Sametle devam kadroya 1-2 taviye derse diğer takımlar bu seneki gibi puan kaybetmez ilk 5 e zor gireriz. Gerçi böyle giderse bu sene ilk 5 e girmemiz zor. Kasımpaşa ve Bursa bizi geçer.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuRKMaX

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2o1o

    quote:

    Orijinalden alıntı: TuRKMaX

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2o1o

    Siz neyi eleştiriyorsunuz be?? Bu durumda olmamıza rağmen Beşiktaş'ı ayakta tutan, Beşiktaşlı terbiyesini almış, eski ruhu yeniden bizlere kazandıran tek adamı nasıl istifaya davet edersiniz? Fikret Orman'ı eleştiren adama Yıldırım Demirören yakışır...

    80li yılların daha en başında kaç tane gencecik oyuncu ile küme düşmeye ramak kalmışken gelen gençleri düşünün ve ardından sayısız şampiyonluklar kazandıran o usta oyunculara dönüştükleri günleri.

    Bu takım şu an belki tecrübesiz, belki maç kaybediyor ama bize eski Beşiktaş heyecanını yaşatmadı mı daha bir kaç ay önce aynı takım? Biraz zaman tanıyın be. Biraz sabretmeyi öğrenin. Şu takımdaki genç oyuncular biraz tecrübe kazansın, defansa adam gibi bir iki transfer yapılsın, görün bak üst üste şampiyonluklar kazanan bir takımı.

    hooop orda bir dru bakalım istediğimiz eleştiririz bi kere sana ne? Sen kimsin?
    İkincisi bi arkadaş gerekenleri yazmış.
    Quaresmaya mobbing uyguladı ahlaksızlık yaptı bu takımda en sevmediğimiz adamlar bile bunu haketmedi.Rüştü'yü kovdu Ernsti kovdu Quaresmayı kovdu hep kendini ön plana çıkartmak için bi ton paralar saçtı.futbolculara borç kalmadığı dediği ertesi günü 2 tane futbolcu dava açtı.Biz 2011-2012 sezonunda ufefa avrupa ligini 1.bitirdik daha önce kimsenin görmediği başarı son 16 ya kaldık.O zamanlar hafta 3 maç yapıyorduk ama ezilmiyorduk.Terbiye demişken sen kimden bahsettin bunu anlayamadım?

    Birincisi "Hoop dur bakalım" diye konuşma. Sana eleştirme diyen olmadı. Adam gibi oku yazdıklarımı ve terbiyeli olmaya çalış. O zaman bahsettiğim terbiyenin de farkına varmaya başlarsın.

    Konuya gelince, takımın maddi durumunun farkında değilsin herhalde... Kovdu dediğin adamlar ücretlerinde indirime gitmeyi kabul etmeyen oyunculardı. Ayrıca bu oyuncular varken takım çok mu başarılıydı? Ezilmiyorduk da ne demek? 2011-12 UEFA'da son 16'ya kalmak daha önce kimsenin görmediği başarı mı?? Hocam cidden bahsettiğin başarı başka takımlar için ortalama bir sezon. Küçük düşünme.

    Quaresma konusunda ben de üzüldüm ancak hiçbir oyuncu Beşiktaş'tan üstün değildir, önemli değildir. Fikret Orman'ın bu konuda yaptığı ahlaksızlığı biraz detaylı anlatırsan sevinirim.

    Para saçtığını görmüyorum ben. Adam borç yükünü çok güzel yönetiyor.

    Son olarak da, biraz olsun Dortmund modeline bak. Dortmund zamanında borç batağındayken aynı stratejiyle maliyetli futbolcularını birer birer göndermişti. Sen futbolcuların peşinden ağlarken ben geleceğe bakmaya çalışıyorum. Fark bu.

    bunu bi daha diyorum hooop orda dur bakalım bana terbiyeden bahsetene kadar yazdığın yazıya bak siz neyi eleştiriyorsunuz beeeeeeee sokak ağzıyla yazarsan ben değil bir sürü kişi yazar böyle. sen kimseye siz neyi eleştiriyorsunuz beeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyemezsin.. bu konuda anladın sanırım..

    O konuya bende geleyim daha herhün bin türlü şey çıkardı bir yeniside Mustafa Denizliye attığı iftirasını bugün çevirdi kaz yandı ama..Aynı zamanda Altınsay'ı kovdubugün yine kapımız açık diyor 2.kazda yandı.Heswap soracam dedi hesap sormadı 1 seneyi geçti..Ezilmiyorduk 2011 de uefanda 2. çıktık geçen sene 1.çıktı bunları hatırlatayım....

    Ayrıca Quaresma'ya yönetim olarak mobbing uyguladılar.Quaresma indirime gitmesine rağmen Quaresmayla görüşmedi bile..Ali Gültiken bile Fikret ormanın istifasını istedi düşün Ali Gültiken istiyorsa anormal bi durum vardır ortada..

    Ayrıca anlatmakla bitmez.Rüştü'ye yaptığı terbiyesizlik vardı.Rüştü delikanlı adammış ağzını açmadı sonra hata yaptım dedi.Quaresmanın twitterdan takipçisiyim.Adam ağzını açmadı Beşiktaşı istemiyor dedikçe twitterdan Beşiktaş yazıyordu sürekli.Fikret orman bu adamı kovdu bi adamı istemiyorsan adama böyle sağa sola çişini yaptı işte çıplak dolaşıyor gibi iftiralar atamazsın.İbrahim Üzülmez ve Rüştü dedi ki Quaresma böyle şeyler yapmaz yapmadıda onlarda sonuçta Quaresmayla 1 sezon durdular.Ayrıca Serdar Bilgili dönemindede Serdar Bilgili'yi sürekli eleştirdiğini gördüm hem de defalarca..Daha neler var anlatıcak da işte.Hepsini yazmak için zaman yok.Bi Başkan saygılı olmak zorunda futbolcusu bile terbiyesiz olsa böyle medyanın önüne atıp yem etmemeli hakkında ileri geri konuşmamalı..

    Öyle kelimeleri uzata uzata yazdıkça ancak hırsını ortaya koyuyorsun. Sokak dili dediğin be kelimesiyle oluyorsa, senin yazdıkların sokak dilinden de seviyesiz olsa gerek. Yazdıklarının yarısı bu arada anlaşılıyor, yarısı anlaşılmıyor.

    Hayat dediğin Twitter'dan ibaret sananlardansın sanırsam. Tekrar diyorum ben de o zaman, senin gibilere ancak Demirören mübahtır. Bugün sen Quaresma'ların peşinden ağla dur ancak. Bir kaç yıla sen de anlayacaksın Fikret Orman'ın değerini.




  • Bence şu an üç büyük kulüp arasında en iyi başkan Fikret Orman. Her zaman efendi, diğer kulüplere karşı saygısızca açıklamalardan kaçınıyor, kendi işine bakıyor, fair play ruhuna sahip ve sürekli çalışıyor. Futbol bölümünün başına becerikli birisini getirse çok daha iyi olacak.
  • modern futboldan bihaber baskanimiz, 80-90 larin futbol kafasini yasiyor, bu takimi ileri goturebilecek kapasiteye sahip degil. bunu anlamak icin futbol profesoru olmaya gerek yok. hele ki bir sozunde Q7 ile veliyi kiyaslayip ikiside milli takim oyuncusu dedi ya, o dk dan itibaren 1 gr saygimda kalmadi, umudumda...
  • Seneye sağlık ekibi olarak bir kırıkçı-çıkıkçı bir de üfürükçü alırlar.
    Bir beden hocasını teknik direktör yaparlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • q7 yi kovdu, benden 1 puan kaptı zaten

    sizin gibi taraftara yd lazım. başka bir şey değil.
  • Her yıl şampiyon olmuyoruz ki. Zaten ligi 4. yada 5. bitiriyoruz. Adam geldiğinden beri 200 e yakın dava ve stad işi ile ilgilendi. Varsın sportif başarı da seneye gelsin. Y.D bizi batırdı, göz göre göre 8 yıl dayandınız da. Fikret Orman herkez görevden kaçarken ateşten gömleği giydi, kulübü resmen kayyumun eşiğinden döndürdü. Ama yine kimseye yaranamadı. Yazık, yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. Herşey skor değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capo di capi

    Her yıl şampiyon olmuyoruz ki. Zaten ligi 4. yada 5. bitiriyoruz. Adam geldiğinden beri 200 e yakın dava ve stad işi ile ilgilendi. Varsın sportif başarı da seneye gelsin. Y.D bizi batırdı, göz göre göre 8 yıl dayandınız da. Fikret Orman herkez görevden kaçarken ateşten gömleği giydi, kulübü resmen kayyumun eşiğinden döndürdü. Ama yine kimseye yaranamadı. Yazık, yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. Herşey skor değil.

    İşte biraz böyle gerçekçi yaklaşmak gerek konuya. Ama adamlar hala kulübün durumunun nedenini kavramış değil ki senin gibi düşünsün hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaeWa

    Arkadaşlar uzun yıllar sonra ilk defa ben böyle doğru icraatler yapan böylr güven verici ve mantıklı açıklama yapan bir başkana sahip olduğumuz için şükrederken Fikret Orman İstifa diyenleri gercekten ama gercekten anlamıyorum. Her yönetim hata yapar hatta söz konusu teknik direktör ise coğu yönetim. Böyle bir yöneticilik görmedik biz arkadaşlar teknik direktöre istediginizi deyin ama baskanımıza sahip çıkın. Son 3-4 ayda resmen yöneticilik dersi verdi.

    Kisiligine lafim yok ama vozyonsuzlar, ancak mersin de yoneticilik yaparlar.
    Ulan siz kimsiniz bucanin kaleci antrenorunu bu takima getirirsiniz ?
    Anasini bellediler. Fikret en buyuk hatayi l.erdogan denen adami yonetime almakla yapti.
    Levent bunu aylar oncesinden demisti, yonetime gelirsem q7 gidecek samet gelecek.
    Alin size fikret, alin samet alin size vizyonsuz tuhsuz besiktas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaranlıkSokak

    3 liralık bileklik almayanlar , pes'ten/menejerlikten ibaret sanıyorlar kulüp yönetmeyi

    Çok doğru söylemişssin..

    Fikret Orman'ı eleştirmek yerine, bence taraftar olarak kendimizi de eleştirmemiz gerekli. YD için zamanında "R.Madrid'e başkan olsana" çekenler, şimdi hesap sorulmadı diye başkana yükleniyor.

    Halkın takımı, kolej takımı,Beşiktaşlılık duruşu vs bütün kavramlar, Q7 ile sona erdi sanırım.Bu adamın Beşiktaş için bir vizyonu olabilir ancak Sergen'in 30'lu yaşlarda verdiği katkıyı veremedi. Uç bir örnek midir? bilemem. Ancak FB ve GS'nin devamlı "isimli" futbolcu almasının ve Beşiktaş'ın da yönetim zaafiyetiyle yeni yetişen jenerasyonun ruha,emeğe değil, isme bakıyor ve istiyor olması da Beşiktaş için üzücüdür. Bu takımda Baki Mercimek de oynadı ama -yeteneksiz olsa da- Q7 efendiden fazla çabalıyordu.

    Ben, bu sezonu bitirip önümüzdeki sezon için yönetime şans verilmesi,destek olunması düşüncesindeyim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RoadMonster

    Quaresma'nın hiç bi hayrı olmadı bu takıma. Gittiği için çok mutluyuz.

    Sen neden mutlusun biliyor musun? Sebebi basit çünkü takımda holosko gibi olcay gibi hilbert gibi gökhan süzen gibi adamlarla mutlusunda ondan.SEnin mutluluğun takımda yıldız görmeye alışkın olmadığın için takımda yıldız nedir ne değildir kim oyuncudur değil anlayamadığın için mutlusun.Sen mutlusun çünkü ortada ne dolap dönüyor bilmiyorsun.Sen mutlusun çünkü fikretin yaptığı rezillikleri terbiyesizlikleri alkışlayacak düzeydesin.Burada kim mutlu biliyor musun? Fenerli galatasaraylı arkadaşlarım bile Quaresmanın gitmesine sevindi o varken rahat oynayamıyorduk diyor.Bu sene Almeidada sakattı o zaman fikret efendi onuda postalasıb fernandeste kafasına göre top oynuyor onuda postalasın olcay bütü Beşiktaşlılara hareket çekti onuda postalasın samet aybaba takımı küçümsedi küme düşecekti 3.yaptım dedi.Ne yaptı bu takımda fikret orman ve samet aybaba olmasa zatne Beşiktaş formasıyla 3.bitirir ligi..Kısaca senin sevincin Beşiktaşın başarızlığı için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2o1o

    quote:

    Orijinalden alıntı: TuRKMaX

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2o1o

    quote:

    Orijinalden alıntı: TuRKMaX

    quote:

    Orijinalden alıntı: 2o1o

    Siz neyi eleştiriyorsunuz be?? Bu durumda olmamıza rağmen Beşiktaş'ı ayakta tutan, Beşiktaşlı terbiyesini almış, eski ruhu yeniden bizlere kazandıran tek adamı nasıl istifaya davet edersiniz? Fikret Orman'ı eleştiren adama Yıldırım Demirören yakışır...

    80li yılların daha en başında kaç tane gencecik oyuncu ile küme düşmeye ramak kalmışken gelen gençleri düşünün ve ardından sayısız şampiyonluklar kazandıran o usta oyunculara dönüştükleri günleri.

    Bu takım şu an belki tecrübesiz, belki maç kaybediyor ama bize eski Beşiktaş heyecanını yaşatmadı mı daha bir kaç ay önce aynı takım? Biraz zaman tanıyın be. Biraz sabretmeyi öğrenin. Şu takımdaki genç oyuncular biraz tecrübe kazansın, defansa adam gibi bir iki transfer yapılsın, görün bak üst üste şampiyonluklar kazanan bir takımı.

    hooop orda bir dru bakalım istediğimiz eleştiririz bi kere sana ne? Sen kimsin?
    İkincisi bi arkadaş gerekenleri yazmış.
    Quaresmaya mobbing uyguladı ahlaksızlık yaptı bu takımda en sevmediğimiz adamlar bile bunu haketmedi.Rüştü'yü kovdu Ernsti kovdu Quaresmayı kovdu hep kendini ön plana çıkartmak için bi ton paralar saçtı.futbolculara borç kalmadığı dediği ertesi günü 2 tane futbolcu dava açtı.Biz 2011-2012 sezonunda ufefa avrupa ligini 1.bitirdik daha önce kimsenin görmediği başarı son 16 ya kaldık.O zamanlar hafta 3 maç yapıyorduk ama ezilmiyorduk.Terbiye demişken sen kimden bahsettin bunu anlayamadım?

    Birincisi "Hoop dur bakalım" diye konuşma. Sana eleştirme diyen olmadı. Adam gibi oku yazdıklarımı ve terbiyeli olmaya çalış. O zaman bahsettiğim terbiyenin de farkına varmaya başlarsın.

    Konuya gelince, takımın maddi durumunun farkında değilsin herhalde... Kovdu dediğin adamlar ücretlerinde indirime gitmeyi kabul etmeyen oyunculardı. Ayrıca bu oyuncular varken takım çok mu başarılıydı? Ezilmiyorduk da ne demek? 2011-12 UEFA'da son 16'ya kalmak daha önce kimsenin görmediği başarı mı?? Hocam cidden bahsettiğin başarı başka takımlar için ortalama bir sezon. Küçük düşünme.

    Quaresma konusunda ben de üzüldüm ancak hiçbir oyuncu Beşiktaş'tan üstün değildir, önemli değildir. Fikret Orman'ın bu konuda yaptığı ahlaksızlığı biraz detaylı anlatırsan sevinirim.

    Para saçtığını görmüyorum ben. Adam borç yükünü çok güzel yönetiyor.

    Son olarak da, biraz olsun Dortmund modeline bak. Dortmund zamanında borç batağındayken aynı stratejiyle maliyetli futbolcularını birer birer göndermişti. Sen futbolcuların peşinden ağlarken ben geleceğe bakmaya çalışıyorum. Fark bu.

    bunu bi daha diyorum hooop orda dur bakalım bana terbiyeden bahsetene kadar yazdığın yazıya bak siz neyi eleştiriyorsunuz beeeeeeee sokak ağzıyla yazarsan ben değil bir sürü kişi yazar böyle. sen kimseye siz neyi eleştiriyorsunuz beeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyemezsin.. bu konuda anladın sanırım..

    O konuya bende geleyim daha herhün bin türlü şey çıkardı bir yeniside Mustafa Denizliye attığı iftirasını bugün çevirdi kaz yandı ama..Aynı zamanda Altınsay'ı kovdubugün yine kapımız açık diyor 2.kazda yandı.Heswap soracam dedi hesap sormadı 1 seneyi geçti..Ezilmiyorduk 2011 de uefanda 2. çıktık geçen sene 1.çıktı bunları hatırlatayım....

    Ayrıca Quaresma'ya yönetim olarak mobbing uyguladılar.Quaresma indirime gitmesine rağmen Quaresmayla görüşmedi bile..Ali Gültiken bile Fikret ormanın istifasını istedi düşün Ali Gültiken istiyorsa anormal bi durum vardır ortada..

    Ayrıca anlatmakla bitmez.Rüştü'ye yaptığı terbiyesizlik vardı.Rüştü delikanlı adammış ağzını açmadı sonra hata yaptım dedi.Quaresmanın twitterdan takipçisiyim.Adam ağzını açmadı Beşiktaşı istemiyor dedikçe twitterdan Beşiktaş yazıyordu sürekli.Fikret orman bu adamı kovdu bi adamı istemiyorsan adama böyle sağa sola çişini yaptı işte çıplak dolaşıyor gibi iftiralar atamazsın.İbrahim Üzülmez ve Rüştü dedi ki Quaresma böyle şeyler yapmaz yapmadıda onlarda sonuçta Quaresmayla 1 sezon durdular.Ayrıca Serdar Bilgili dönemindede Serdar Bilgili'yi sürekli eleştirdiğini gördüm hem de defalarca..Daha neler var anlatıcak da işte.Hepsini yazmak için zaman yok.Bi Başkan saygılı olmak zorunda futbolcusu bile terbiyesiz olsa böyle medyanın önüne atıp yem etmemeli hakkında ileri geri konuşmamalı..

    Öyle kelimeleri uzata uzata yazdıkça ancak hırsını ortaya koyuyorsun. Sokak dili dediğin be kelimesiyle oluyorsa, senin yazdıkların sokak dilinden de seviyesiz olsa gerek. Yazdıklarının yarısı bu arada anlaşılıyor, yarısı anlaşılmıyor.

    Hayat dediğin Twitter'dan ibaret sananlardansın sanırsam. Tekrar diyorum ben de o zaman, senin gibilere ancak Demirören mübahtır. Bugün sen Quaresma'ların peşinden ağla dur ancak. Bir kaç yıla sen de anlayacaksın Fikret Orman'ın değerini.

    Ne hırsı buna sen mi karar vereceksin? ben senin yazdığın çocukça yazıları bastıra bastıra söyledim.Sen onuda anlayacak kapasitede değilsin burdan onu gördüm.Anlamadığın yerleri söyle bi daha anlatırım

    Benim hayatım öyleyse sen niye bu forumdasın burda ahkam kesiyorsun.Benim fikrimin Demirören olduğunu kim söyledi.Ben oyuncudan bahsediyorum sen demiröreni karıştırmışsın işte bu da lafı çevirme durumu...Ben kimsenin peşinden ağlamam ama sen fikret burdan gittiğinde ağlayacaksın heralde o kadar seviyiyorsunki avukatımısın yoksa en büyük şakşakçısımın sanki fikretin beleş verdiği kombineci tipi var sende yoksa bi adamı tanımadan bu kadar çok sevmek çocukların masal kahramanlarıyla yatıp kalkmaları gibi... gibide değil aynı durum sende de var...




  • Gökhan'ı en baştan beri istemedim ki ben, orada dana gibi Emre Özkan var ve şu durumda Gökhan'dan daha iyi oynuyor. Sen sadece azıyla yetinmesini bilmediğin için böylesin, açgözlülük iyi bir şey değildir. Her şey yıldız mı ? Yıldız almak yerine yeni yıldızlar üretmek daha iyi bence. Yıldızlarla mı şampiyon olduk biz ? Her şampiyonluğumuz takım gibi takımla oldu. Luce geldi sorunlu takımı toparladı. Orta halli Giunti oldu bize maestro, dıgıdık Sergen takımda Zidane gibi oynamaya başladı. Mustafa hoca geldi bizi yürüyen adamla şampiyon yaptı biliyorsundur. Sen neredeyse bedavaya alıp elinden kör diye yolladığın Schildenfeld şimdi harikalar yaratıyorsa o senin suçundur. Demirören denen adam bu takımın başına gelmeyecekti arkadaş. Sizin gibilerin gözünü yıldız yıldız yıldız boyadı boyadı karaladı ondan sonra hala böyle bağırınıyorsunuz.


    Quaresma olayına gelirsek taa yukarılarda bir yerlerde ben açıklamıştım. Her maç 10 kişi oynadık sayılır. Yönetimde hala Demirören trolleri var onlarda gidecek inşallah. Almeida miladını doldurdu zaten bu Geri zekalı Samet ve hemşir'leri yüzünden sakatlanmayan adam kalmadı. Gitsin arkadaş Oğuzhan'ı da bitirecek yakında. Ne rezillik varmış başganda ? Adam Avrupa kupalarına katılalım diye kıçını yırtıyor sağa sola olan borçları kapayalım diye uğraşıyor, stad olayını reel yaptı. Başganın uğraştığı her şey Demirören kaynaklı farkındaysan. Demirören kazması gibi seçim kozu olarak kullanmadı. 4 seneden beri stad bekliyor bu taraftar bu kulüp. Anca gerçekleşiyor kimin sayesinde acaba ?

    Hala yıldız diye tutturan zihniyetide anlamıyorum boğaza kadar borç. O yıldızı alsan oynatacak mecra yok kupalara katılamıyorsun zaten. Ben Samet , Gökhan ve Levent Erdoğan hariç herşeyden çok memnunum. Kulüp kayyuma gidip kapatılınca aah ah diye mazide bunlar vardı diye ağlayacağına bunları biraz anlayışla karşıla. Hala bana çene yapacaksan aç Borrussia Dortmund tarihini adamları gör bi ne yapmışlar, neredeyse aynı durumda sayılırız gidiş hattına bakarsak.




  • Başarısızlığa değil yeniden dirilişe seviniyorum ben, Her şey bir günde olmaz kırık kol bir günde iyileşmez, sakal bir günde uzamaz. Hepsi zamanla olacak, günlük başarılar peşinde koşmayacaksın. Doğru planlama ve istikrar olacak elinde. Al sana örnek Gordon Milne geldi iki sezon üst üste ikinci oldu ondan sonra 3 şampiyonluk çekti. Sonrada camiadaki homurtular ve asılsız iddialar yüzünden bıraktı. Klasik başarı gelmeyince hadi naş durumu yani.
  • Unal Aysal demis ki:

    "Küçülerek sorunlarınızı çözemezsiniz. Ancak büyüyerek çözersiniz. Galatasaray bunun örneğini veriyor. Ev, araba satarak borcunuzu ödeyeceğiz. Biz büyüyerek çözdük bunu. Biz bunu yapıyoruz. Rasyonel bir işletmenin kurallarını uyguluyoruz."

    "Büyük bir çukuru 3-4 küçük adımla geçemezsiniz. Büyük bir adımla geçersiniz. Başarı için her şeyi yapmak zorundasınız."

    birde bizim baskanin soylemlerine bakin ... hala fikret ormani destekleyenleri cidden anlamiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iliqueur

    Unal Aysal demis ki:

    "Küçülerek sorunlarınızı çözemezsiniz. Ancak büyüyerek çözersiniz. Galatasaray bunun örneğini veriyor. Ev, araba satarak borcunuzu ödeyeceğiz. Biz büyüyerek çözdük bunu. Biz bunu yapıyoruz. Rasyonel bir işletmenin kurallarını uyguluyoruz."

    "Büyük bir çukuru 3-4 küçük adımla geçemezsiniz. Büyük bir adımla geçersiniz. Başarı için her şeyi yapmak zorundasınız."

    birde bizim baskanin soylemlerine bakin ... hala fikret ormani destekleyenleri cidden anlamiyorum...

    Sevgili kardeşim madem bu kadar kolay bu işler neden hiç kimse çıkmadı da Fikret Orman çıktı ? Veya Fikret Orman maddi durumu düzeltti , stadı kendimiz yapıyoruz seçimler yaklaştı meydana çıktı akbabalar. Madem başkan adayları sezon başında çıkmadı? Hala kan emici başkanları istiyorsanız size bir şey demiyorum ben helal olsun aynen devam edin . Biri düzeltir gelir diğer akbaba maddi durumun içine eder gider ondan sonra al başa. Madem küçülerek değil büyüyerek düzeliyor bu işler Dortmund nasıl değişti? Adamlar stadyumları bile kendilerinin değildi hepsini teker teker halledip gene hayvan gibi transfer yapmayıp 2 yıl üst üste Alman ligini şimdide Avrupa'nın en iyi 2 takımından biri oldu. Ha dersen Dortmund ne alaka diye bende sana Beşiktaş ile Ünal Aysal ne alaka diye sorarım.




  • Gözlemlediğim kadarıyla Fikret Orman'ı istemeyen, eleştirenler 2 kitleye sahip.
    1. Quaresma yüzünden Fikret Orman'ı yerin dibine sokup, istifa etmesini isteyen kitle.
    2. Fikret Orman yönetimine Levent Erdoğan gibi adamları aldığı için haklı olarak eleştiren, ama başkanına sahip çıkan gerçek Beşiktaş taraftarı.
  • hocam fikret orman "KAN VE GÖZYAŞI VAAD ediyorum" dediğinde herkes destek oldu; takim kaybetti alkisladi, feda dediler elimizden geleni yaptik, avrupadan men edildik eyvallah dedik, genclesecegiz dediler "ne guzel" dedik, altyapi dediler "helal olsun" dedik...

    peki sonuc ?

    bize Dortmund, Münih ornekleri verildi, takimin basina aybabayi getirdiler. alt yapı dendi 1 tane genc oyuncu kazandik mi bu sene ? ernst yana top oynuyor, cok daha ucuza hasan kosar dediler, nerede hasan ? niang, dentinho, ugur boral, gokhan suzen, escude, mcgregor, bunlar besiktas altyapisinin urunude bizim mi haberimiz yok ?


    hadi altyapi zaten kolay birsey degil, ben zaten beklemiyordum altyapidan oyuncu cikmasini ama biz yukaridaki seyler soylendiginde farkli seyler hayal etmistik. cok kaliteli bir hoca onderliginde, gonderilen oyuncularin yerine oguzhan gibi kaliteli ve genc oyuncu transfer edip ligi 6. bitirseydik vallahi sesim cikmazdi. genclesiyoruz, sistem oturtuyoruz, yapilaniyoruz vs derdik, heyecanla beklerdik. simdiki yapilan nedir Allah askina ? neyle aciklayabiliriz bu seneyi?

    Q7 kalmak istedigi halde her turlu seyi yapip adami uzerine para vererek yolladilar, seneye galatasarayda drogbayi gol manyagi yapacak. ve Q7 yerine maliyeti dusuk (!) diye alinan oyuncularin maliyeti Q7 ninkini gecti. hele birde roportaj skandali var ki; cidden cok ayip.

    yd den hesap sorulacak dendi, ben bisey goremedim daha ...

    en uzucu olani kuculme konusu, milletin agzina sakiz olduk ...

    basket takimi dagildi ...

    Ericsson olayi var birde, evlere senlik ...

    Q7 ile veli yi kiyaslarken "ikiside milli takim oyuncusu" diyen baskanin vizyonuna inanmiyorum kardesim. her zaman soyluyorum; baskan 90 larin futbol kafasini yasiyor... sizde baskan gibi kolej havasini yakalayip sampiyonluklar kazanacagimizi saniyorsaniz, siz bilirsiniz...

    ha olumlu birsey soyleyim :) stad olayinda tebrik ederim baskani. yillardir soylenen seyi gerceklestirdigi icin tesekkur ederiz ayrica...




  • Fikret baskana sacma sapan yuklenenlerin kazma kurekle agzina vurasim geliyor, kimse kusura bakmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soprano

    Gözlemlediğim kadarıyla Fikret Orman'ı istemeyen, eleştirenler 2 kitleye sahip.
    1. Quaresma yüzünden Fikret Orman'ı yerin dibine sokup, istifa etmesini isteyen kitle.
    2. Fikret Orman yönetimine Levent Erdoğan gibi adamları aldığı için haklı olarak eleştiren, ama başkanına sahip çıkan gerçek Beşiktaş taraftarı.

    Söylediklerinize ek olarak bir de bedava biletle stada girmeye alışıp Fikret Orman'la birlikte bu "haklarından" mahsur kalanları sayabiliriz. Gerçi bunlar genelde Quaresma yüzünden eleştirenlerle aynı kişiler.

    Fikret Orman seçimi kazanması için Levent Erdoğan'ı listesine alması gerekiyordu maalesef. Bu adamın dernekler üzerinde "nedendir bilinmez" çok büyük etkisi var ve o kimi işaret ederse dernekler ona oy veriyorlar.

    Başkanın üyelik aidatlarını düşürmesi işte bu yüzdendir. Levent Erdoğan'ın bu olaya karşı çıkması da. Çünkü aidatlar düşüp gerçek Beşiktaş taraftarı kulübe üye olmaya, seçimlerde oy vermeye başlayınca kendisinin elindeki oylar değerini yitirecek.

    Quaresma konusunda eleştirenlere ise diyecek yok. Onlar gidip Katar ligini izlesinler. Benim için bilerek kırmızı kart gördüğü Mersin maçında bitmişti.

    Demirören'den nefret etmek için tonla sebep var ama bence en birincisi her zaman halkın takımı olmakla, mütevazi olmakla övünen, şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanmayı destur bilmiş bir camiaya, gözünü çakma yıldızlar bürümüş, Beşiktaş'ı Beşiktaş yapan değerlerden kopmuş ergen bir taraftar kitlesi yaratmasıdır.

    Bugün en büyük Beşiktaş forumu denilen Forza Beşiktaş bile bir kısım insanların elinde oyuncağa dönmüş durumda. Yıllarca Demirören'i en ufak şekilde eleştirmeyen, eleştirilmesine izin dahi vermeyen site yöneticileri (Demirören aleyhinde açılan konular anında siliniyordu) Quaresma ve bedava bilet olaylarından sonra Fikret Orman'ı en ufak sebeplerle eleştirip istifaya davet etmekten hiçbir fırsatta geri kalmıyorlar.

    Sağır Sultan bile Demirören döneminde yıllarca kapalı tribüne bedava biletlerle girenlerden haberdarken bu site yöneticileri "Forza Beşiktaş forumlarında; Çarşı'ya, Forza'ya, tribün büyüklerine asılsız ithamlarda bulunanlar her kim olursa olsun ihraç edilecektir." gerekçesiyle ben ve benim gibi bedava biletçilerden şikayet eden, forumda bu konuları dile getiren onlarca kişiyi süresiz uzaklaştırıyorlar.

    Zaten site Forza Beşiktaş olmaktan çıkıp Forza Quaresma olmuş durumda. Hala Serdal Adalı'nın başkan olup Quaresma'yı geri getireceği günün hayalini kuranlar var ki Allah rakiplerimizin başına böyle taraftar topluluğu vermesin.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.