Şimdi Ara

Fıkra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eczaneye giren delikanlı, eczacı hanımı görünce geri dönmeye
    davrandıysa da;
    > - Ne istediniz? Sorusu üzerine durmak zorunda kaldi.
    > - Eczaci beyle görüsecektim.
    > - Eczanenin sahibi benim. Iki de bayan ortagim var. Ne istediginizi
    bize söyleyebilirsiniz.
    > Delikanli, kizarip bozararak:
    > - Son günlerde bir seyler oldu bana, dedi. Kadinlar beni çok tahrik
    ediyor. Üç bes kadin bile yetmiyor. Bunun için bana acaba ne verebilirsiniz?
    > Eczaci hanim:
    > - Bir dakika, dedi içerdeki arkadaslarimla konusayim. Kisa sure sonra
    geri dondu ve; size, dedi, ayda sekiz bin frank verebiliriz. Bizim evde
    > kalirsiniz. Yeme icme de bizden.

• nerde bizde böyle şans
  • 8bin frank ne kadar euro yapıyor
  • Hangi ülkenin frankı bu frank. Fransız mı İsviçre?
  • Frank DeBoer
  • AFG frangı da olabilir
  • fıkra maymun oldu bu arada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Temel Fıkrası :D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RUYA
    Temel sabahin köründe uyandigi gibi arkadsi Dursun'u arar.
    -" Dursun, dün gece rüyama cirdun, bana çok önemli seyler anlattun."
    -"Eee hayirdur insallah."
    -"Hayirmidur, sermidur pilmiyrum, çünku neler anlattiguni hatirlamayrum,
    sen hatirlaymisun diye arayrum da.."
  • arkadaslar yorum yerine sizde fıkra gönderin bu topicte sadece fıkra olsun
  • INGILIZCE
    Temel ingilizce ögrenmek için dersaneye yazilmis.
    İlk derste "Come" yani "gel" demeyi ögretiyorlarmis.
    Temel ögretmene sormus:
    -"Pu nasil istur? Come yazaysun, kam okuysun, peçi cel olduguni nerden
    anlaysun?"
  • Joe yatak kariyeri basarilarla dolu bir insandi. Ancak yaslandikca bu meziyeti inanilmaz bir bas agrisi yuzunden tutmustu. Sagligi ve ask hayati cekilmez bir hal aldiginda tıbbi bir yardima ihtiyaci oldugunu farketti. Kapi kapi doktor doktor gezdikten sonar problemini cozebilecek bi uzman hekim buldu kendine
    -"Size bir iyi bir de kotu bir haberim var " dedi doktor
    -"doktor once iyi haberi duymak istiyorum"
    - " sizi bas agrinizdan kurtarabilirim."
    - "peki kotu haber nedir doktor bey?
    -cok nadir gorulen bir durum..soylemesi zor ama hadim edilmeniz gerekiyor.cinsel organınız,
    omurganizin alt kismina baski yapiyor ve bu baski sizde dayanilmaz bir bas agrisi yaratiyor.
    Bu baskidan kurtulmanin tek yolu erkeklik organınızı almak." Joe bu haber karsisinda sok olmus ve morali cok bozulmustu. Kendi kendine sordu
    - " naapsam acaba. erkeklik organım alinirsa ben nasil yasarim.kimin icin yasarim.el icine nasil cikarim" cevap vermek icin fazla düsünemedi ve baska bi sansi olmadigi icin bicak altina yatmaya karar Verdi.
    Hastaneden taburcu oldugunda
    - "ohhh be dunya varmis.kurtuldum şu lanet ağrıdan" diye derin bir nefes aldi ancak ustunde önemli bir parcasinin eksik oldugunu hissetti. Caddede yururken farkli bir kisi oldugunu sezinledi. Yeni bir baslangıç yapabilir ve yeni bir hayata baslayabilirdi. Bir erkek giyim mağazasinin onunden gecerken vitrinde duran bir takim elbiseye takildi gozleri.. "iste tam aradigim takim elbise" dedi ve dukkana girdi tezgahtara "yeni bir takim elbise istiyorum" dedi Tezgahtar Joe'yu soyle tepeden tirnaga bi suzdu ve
    - bi bakalim. 44 beden"
    Joe gulerek "kesinlikle dogru nerden anladiniz"
    -"Bu benim isim"
    Joe takim elbiseyi denedi.ustune cukka diye oturmustu..Joe aynada kendisine hayran hayran bakarken tezgahtar sordu:
    "Yeni bi gomlekte istermisiniz?" Joe bi kac saniye dusundukten sonra
    -"Elbette"
    Tezgahtar Joe'ya soyle bi bakar
    - " kol numarasi 34 ve 16 numara yarim yaka"
    Joe sasirmisti:" kesinlikle dogru nerden anladiniz"
    -"Bu benim isim" Joe gomlegi giydi.evet gomlek super olmustu..Yakasini aynada duzeltirken tezgahtar sordu:
    - "yeni ayakkabiya ne dersiniz?"
    - "evet lutfen..bi de ayakkabilariniza bakiiim"
    Tezgahtar joenun ayaklarina bakarak
    -"eveeeeet...9-1/2... E." Joe iyiden iyiye afallamisti:
    - "inanamiyorum bi bakista kac numara ayakkabi giydigimi nasil anladiniz.vallehi bravo" Tezgahtar gotu kalkmis bir sekilde "efendim.bu benim isim" Joe ayakkabilari da giydi..gercekten de ayakkabilar cullop gibi oturmustu ayaklarina.Soyle dukkan icerisinde bi tur atarken tezgahtar
    sordu:
    -"Beyfendi vallahi jilet gibi oldunuz..size bi tane de sapka veriim ben" Joe aynaya bakarak" heyt
    ulan beeeee facayi o bicim duzdum."diye icinden gecirir ve - "evet bi de sapka bakayim kendime" der tezgahtara Tezgahtar joenun kafasina bakarak "eveeeeet...7-5/8."
    Joe dumur ustune dumur yasamis bi sekilde tezgahtara
    - "evet..dogru..nerden bildiniz" diye sordu
    Tezgahtar iyiden iyiye havaya girmis bi sekilde "bu benim isim efendim" dedi. Sapka da super oturmustu kafasina."vayyy beee ulan ben neymisim beee.ulan ben var ya ben..."diye dusunurken
    tezgahtar yine sordu
    - "size bi tane de don verelim efendim"
    - Joe bi kac saniye dusunur ve "tamam .hemen bana en fiyakali<BR>donlarinizdan getirin" dedi Tezgahtar geri adim atarak "eveeeeet..36 beden"<BR>Joe gulerek "ilk defa yanildiniz.ben 18 yasimdan beri 34 beden giyiyorum"dedi Tezgahtar kafasini sallayarak "hayir..size olmaz..erkeklik
    organınızı sıkıştırır ve omurganiza basinc yapar bu da dayanilmasi guc bir baş ağrısı çekmenize sebep olur" [evlol]

• Adam mağazaya girer. Kravat alacaktır. Tezgahtara yaklaşır. Durumu anlatır. Okeyi alır. Ama iş kolay değildir:
    - Efendim bizde müşteri memnuniyeti esastır. Sizi daha kaliteli ürünlerimizi görmeniz için üst kata çıkaralım...
    Kabul edilir. İkinci katta:
    - Efendim bizde müşteri memnuniyeti esastır. Sizin için marka ürünlerimiz var, üst kata çıkaralım.
    İstemeye istemeye kabul edilir. Üçüncü katta:
    - Efendim bizde müşteri memnuniyeti esastır. Sizin için ipekli ürünlerimiz var, üst kata çıkaralım.
    -Ya şey lüzumu yok aslında...
    O da kabul edilir. Dördüncü katta:
    - Efendim bizde müşteri memnuniyeti esastır. ....rengini tutturalım.
    Beşinci katta:
    - Efendim bizde müşteri memnuniyeti esastır. ... genişlğini tutturalım.
    ....
    Adam krizlerdedir. Kavga etmek için ters bir kelime duyup bahane edinmek istemektedir.
    Onuncu katta...
    - Efendim bizde müşteri memnuniyeti es....
    - Sus ulan, senin memn...
    O sırada asansörün kapısı açılır. İçerideki adam bir elinde alafranga klozet, donunu indiriip arkasını döner.
    - Ulan ş***zlerr. İşte tuvalet, işte g.t. Verin artık ulan tuvalet kağıdımı !

.oO°Oo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.