Şimdi Ara

Fikirtepe Metrobus durağı - Fatih arası en kolay ulaşım nasıl olur , yardimci olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçici bir iş için istanbul dan bir teklif aldım. İs fatih ilçesinde bir yerde olacak . Tam adresini şu an bilmiyorum. Anadolu yakasında fikirtepe metrobus durağından Fatih'e gidip gelmek en kolay hangi ulaşım aracı ile sağlanabilir ?

Her gün ordan oraya gidip gelmek gözüme zor da geliyor açıkcasi. Ama en azından ulaşımı nasıl sağlarim onu öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Fikirtepe Metrobus Durağı'ndan Fatih'e En Kolay Ulaşım

Fikirtepe Metrobus Durağı'ndan Fatih'e gitmek için en kolay ve hızlı ulaşım yolu, metrobüs ve tramvay kombinasyonunu kullanmaktır.

• Adım 1: Metrobüs ile Yenikapı'ya Git

Fikirtepe Metrobus Durağı'ndan metrobüse bin ve Yenikapı durağında in.

• Adım 2: Yenikapı Marmaray İstasyonu'na Geç

Yenikapı Metrobus Durağı'ndan hemen yanında bulunan Yenikapı Marmaray İstasyonu'na geç.

• Adım 3: Marmaray ile Sirkeci İstasyonu'na Git

Yenikapı Marmaray İstasyonu'ndan Marmaray trenine bin ve Sirkeci İstasyonu'nda in.

• Adım 4: Tramvay ile Fatih'e Git

Sirkeci Tramvay Durağı'ndan Fatih'e giden T1 Eminönü-Kabataş tramvayına bin. Tramvay seni doğrudan Fatih'e götürecektir.

Bu yolculuk yaklaşık 45-60 dakika sürer ve toplam maliyeti yaklaşık 20 TL'dir. Alternatif olarak, Fikirtepe Metrobus Durağı'ndan Eminönü'ye vapurla gidebilir ve ardından Fatih'e tramvay ile ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Metrobüs ile Cevizlibağ, oradan tramvay ile Fatih'e geçersin.

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Metrobüs ile Cevizlibağ, oradan tramvay ile Fatih'e geçersin.

Hocam bu söylediğiniz metrobus ve tramvay ile ne kadar sürede gidilir oraya tahmini ortalama olarak .

Bir de alternatif olarak kullanabileceğimiz bir yöntem var mi acaba .

Sükut-u hayale uğramaktan korkan çiçeklerin derdiyle hem derd olmuşum nicedir&amp;amp;amp;amp;#8230; Nicedir dizginsiz binerim sevdâ atına! Yoksa ne mümkün ermek&amp;amp;amp;amp;#8230; Mecnunların, Keremlerin, Yusufların katına! Süflî melekelerden sıyrılarak kanat çırpmaktayım, kendimin dahi fark eylemediği kesif bir bâtına&amp;amp;amp;amp;#8230; Ve kaderin kûfî yazan kalemi usulca iliştirmekte hayatımı, hayatına&amp;amp;amp;amp;#8230;
  • Ortalama 1 saat sürer. Alternatif güzergahlar var ama çok vasıta değiştirirsin ve daha uzun sürer yolculuğun.

7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.