Şimdi Ara

Fikirlerinize ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhabalar arkadaşlar artık eskisi kadar oynamadığım xbox 360ımı ps vita ile takaslamak veya satıp vita almayı dusunuyorum sizce iyi bi tercih yapmış olurmuyum yoksa vita beni tatmin etmeyip bi kenarda kalırmı xboxumu ara sıra arkadaslarımla oynuyorum en azından fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkurle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok gereksiz bir takas olur dostum girişme böyle birşeye. El konsollarının ömrü bir yere kadar yani çok canın sıkıldığında açar oynarsın belli bi zaman sonra yalnız konsola çıkan oyunlar seni her zaman daha çok çeker ve daha çok oynamak istersin. Şimdilik sıkılmış olabilirsin ama Vita'dan daha çok sıkılıcaksın inan hiç gerek yok böyle takasa..
  • Katılıyorum. Bende aldım vita Xbox'ım Ps'üm de var. Vitayı 1 gün oynadım ve sattım. Xbox' ın kalması çok daha iyi olacaktır bence.
  • cok tesekkur ederim yorumlarınız için o halde yeni nesiller cıkana kadar 360 ile devam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

cok tesekkur ederim yorumlarınız için o halde yeni nesiller cıkana kadar 360 ile devam :)

İsabet olur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda06

Herkeze merhabalar arkadaşlar artık eskisi kadar oynamadığım xbox 360ımı ps vita ile takaslamak veya satıp vita almayı dusunuyorum sizce iyi bi tercih yapmış olurmuyum yoksa vita beni tatmin etmeyip bi kenarda kalırmı xboxumu ara sıra arkadaslarımla oynuyorum en azından fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkurle

bence xbox la devam etmelisin
  • el konsolu heves. çabuk sıkılıyor insan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımınıza ihtiyacım var
    3 yıl önce açıldı
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vitayı aldığıma bin pişmanım, resmen ölü konsol. Exc. oyunların da çoğu patladı (Resistance, Call of Duty vs.).

Xbox ile takas etmek, Serdar Ortaç'ın dediği gibi asrın hatası olur.
  • Xbox devam
  • Birbirinin muadili cihazlar değil ama karar senin tabii ki.
  • psp ne ki vita ne olsun
    ilk psp'yi aldığımda çekmeceye hapsolmuştu, şimdi yorumlara bakıyorum psvita'nın da kaderi o olmuş
  • XBOX 360 gibi bir konsolla PS3 grafiğine sahip olan PSVITA TAKAS ETMEK SAÇMALIK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
    ben bugun XBOX 360 alıcam şahsen ikisinide denedim ilk başta PS3 alıcaktım ama XBOX 360 denedikten sonra fikrim tamamen değişti XBOX 360 kullanmıycaksanda tavsiyem XBOX 720 yi bekle büyük ihtimalle 5 yıl sonra çıkıcak Türkiye ye ise gelmesi 6 yılı bulur sende XBOX 360 la idare et derim japon malına PlayStation a bulaşma bence

• hand console diye bir şey kalmadı artık. Adamlar iOS ve Android'e deli gibi App yapıp tablet ve Smart phone satıyor. PS Vita'da app yok bir şey yok fazla oyunda yok. PS Vita son çıkan el konsolu olur. PSP'de elimiz mahkumdu ama artık Ne PS Vita kalır ne bir şey. Nintendo kalır o ayrı.
  • Herkeze fikirleri için çok teşekkur ederim xbox ile devam kararı aldım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.