Şimdi Ara

Fikirleriniz (mezun icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar netlere gore bi degerlendirme cakar misiniz
    Tyt(ort 80-85)
    Tr 27-30
    Sos 7-8
    Mat 34-37
    Fen 11-13
    Ayt(ort 53-55)
    Mat 34-36
    Fen 18-20(fizik 4-5/kimya7-9/biyo6-8/ hedef yildiz mm canlarim feni nasil yukseltebilirim, ne kadar yukselmeli sizce?
    Edit:Fizikte elektrik ve modern fizigim bos, onerilere aciktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessePinkman99 -- 15 Nisan 2018; 22:7:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Usta o sosyal çok geride hele mat1 ine göre bence sadece feni düşünme biliyosun tyt deki sosyal ve fen soru başı azıcık da olsa daha çok puan getiriyor artık orada konu eksiğin var belli ki onları hallet tyt yi şöyle 90-95 bandına çek

mat2 çok iyi piyasada genelde çok zor denemeler yok ama ortalama denemelerde böyle yapıyorsan ösym de en aşağı 30 gelir (ben de bu netlerdeyim mat2 de bu benim tahminim elbette)

fen2 de eksik zaten kendin söylemişsin modern fizik elektrik garanti konular elektrik çok daha geniş belki fizikten şuan 3 netin eksik onlar hallolur ve soru kaçmaz

kimya ösym kolay soruyo zaten bılıyosun mezunuz gördük :D ama biyoyu bilemiyorum usta ben de tırsıyorum obp de fena değilse gelir gibi

BOОAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ - 2018 GİRİŞLİLER 
  • Alper_27 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam biyo kimya abaniyorum suan dediginiz gibi,turkceden dil bilgisi kapatinca netler cabuk artiyor bende youtubedan calistim db eksikseniz halledince yukselir gibi duruyor umarim yaparsiniz tesekkurler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.