Şimdi Ara

FiiO ibasso hiby (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
69
Favori
95.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Shure 240 varmıdır?ses kalitesi olarak hangi kulakiçi kulaklığa denktir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk beye ilgi ve alaksından dolayı teşekkürü bir borç bilirim

    Sayesinde Audio Technica ATH-CKS77 sahibi oldum
  • Dün itibariyle abim aracılığıyla Selçuk Bey'den Denon AHC560R AHC-560 almış bulunuyorum. Bayram haftası kullanma imkanı elde edeceğim. Şimdiden iki tarafa da hayırlı olsun.
  • Merhaba Beni de SE535 alacaklar listesine ekleyebilir misiniz?
  • bana mikrofonlu kulaklık lazım iphone için özellikleri içinde ses engelleyicide varsa çok sevinirim.tavsiyeler için teşekkür ederim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: excitee

    bana mikrofonlu kulaklık lazım iphone için özellikleri içinde ses engelleyicide varsa çok sevinirim.tavsiyeler için teşekkür ederim

    Merhaba;

    Denon AHC560R 'yi düşünebilirsiniz.

    Saygılar...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • selçuk beye ilgisi dürüstülü için çok teşekkrler...shure se215 ürünü 18 satt gibi bi durum da teslim aldım...tlf görşmelerimzde samimiyeti içinde ve aynı memleketen olmamız da tanıştımıza çok sevindim teşkür ederim kardeşim....arkdasıma hertülü kefilimdir hiç böle bi alışveriş yapmamıştım...kardeşim hayırlı satışlar..aeo yine alışverişimz olucak...görşsz
  • Fastfalcon (yazının bundan sonraki kısmında kendinden Selçuk olarak bahsedilecektir) alışveriş yaptığım kişiler arasında sanırım en iyisi. Bunu söylüyorum çünkü aşağıda yazdıklarımı okuduktan sonra siz de aynı kararı vereceksiniz.

    Öncelikle Selçuk arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, kendisi istediğim model olan CKS90 yanında birkaç farklı ürün daha getirdi, böylece tek bir ürüne saplanıp kalmadan alışveriş yapmamı sağladı.
    Sonra, alışverişin öncesinde, esnasında ve sonrasında nazik tavrı ve güzel sohbetiyle kendisine kanımın kaynamasını sağladı -ki kulaklıklar harici birçok konuda da fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi de İstanbul içinde oturanların alışveriş yaparken deneyerek almasını tercih ettiğini söyledi, ben de herkese böyle yapmasını tavsiye ediyorum. Hem istediğiniz ürünü alabiliyorsunuz hem de güzel bir sohbet ediyorsunuz. :)

    Şimdi gelelim kulaklıklara;
    Ben Audio Technica CKS90 modelini almayı düşünüyordum, birçok forumda (buna DH de dahil) benim zevkime uyacağını tahmin ettiğim yorumlar okumuştum. Her türlü müzik dinleyen biriyim, benim için önemli olan şarkının/eserin melodik-vokal uyumunun iyi olması. Bu sebeple techno/r&b/house şarkıları dinlerken dönüp Orhan Gencebay dinleyen biri olarak hem yüksek tiz ve bas istiyordum, hem de midlerin ciddi anlamda mid seviyede kalmasını tercih ediyordum. Kablosu kopana kadar kullandığım Koss PortaPro bu sebeple bana gayet uygundu.
    Selçuk arkadaşım CKS90 yanında Denon ve T-Jays'in de kulakiçi kulaklıklarını getirdi. MP3 çalarımın şarjı bittiği için iPhone ile test ettik, çok da bir sorun yaşamadım. Ben sadece CKS90'ın fiyatını biliyordum, diğer iki ürünün fiyatını araştırmamıştım, test öncesinde de kendisinden bana fiyatları söylememesini istedim, bu da kulaklılara daha objektif yaklaşmamı sağladı. Önce CKS90'ı denedim, ardından Denon ve üçüncü olarak T-Jays. Üçünü de ardarda denedikten sonra CKS90'ı bir daha denedim ve kararımı verdim: T-Jays Three.

    Tercih sebeplerimi açıklayayım:
    - Denon, ses seviyesi olarak ikisinden de üstündü, ama yüksek seste tizlerde çok az patlama hissettim, bass da benim kulak tadıma göre azdı.
    - CKS90 ve T-Jays mid ve tizde yaklaşık olarak aynılar, bu iki kulaklığı birbirinden ayıran iki özellik var; birincisi CKS90 bası daha groovy veriyor ve bu bazen tiz ve mid'i boğabiliyor. T-Jays'te bas daha tok ve uzun değil. İkincisi de takılma şekli, T-Jays kulak içinde kaybolurken (uyurken dinleyenler için birebir) CKS90'ın takılma şekli çok rahatsız.
    - T-Jays, ek kablosu ile birlikte geliyor, yani kulaklığı kısa ve uzun kablolu olarak kullanabiliyorsunuz. Ayrıca Denon ve CKS90 jakları 90 derece iken T-Jay'de düz.

    Test esnasında da karadeniz türkülerinden r&b'ye birçok şarkı denedim. Eve gelince de MP3 çaları (Sony NWZ-E353) şarja taktım ve dinlemeye başladım, inanılmazdı. Belki bas konusunda aradığım performansın %95'ini alıyorum kulaklıktan ama %100 alabileceğim bir ürün bulsam bile ne fiyatlara gelir bilmiyorum.

    Selçuk arkadaşıma tekrardan teşekkür ediyorum, umarım bundan sonra alışveriş yapacaklara biraz faydam dokunur.




  • Cks90 icin siparis verdim bakalim ins memnun kalirim bilgilerimi pm ile yoladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bugün kendisinden bir adet Shure SE215 satın aldım. kendisi hakkında yazılanlar harfiyen doğru, pozitif bir insan.
    alışverişi de çok hızlı gerçekleştirdik aynı şehirde olunca. dün temasa geçtim kendisiyle ve şu an kulaklığı test ediyor, sevdiğim bütün parçaları dinlemeye çalışıyorum.
  • Ben de bir arkadaşımla beraber 2 adet aldık.

    Hayırlısıyla kullanırız iinşallah..
  • Alışverişiniz, desteğiniz ve güzel yorumlarınız için teşekkürler. Ürünlerinizi güle güle kullanın.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Urun elime ulasti selcuk beye tesekurlerimi iletiyorum kulaklik konusuna gelirsek kulakligin acilmasi seslerin yerine oturmasi lazim ilk kulagima taktigimda ses baya kotu geldi fakat 5-10dk sonra seste belirgin duzelmeler meydana geldi tabi yeterli degil tahminen 1hafta icinde ses oturmus olur.tekrar yazicam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçuk beyden Sandisk Sansa Clip Plus 4 gb ve shure se215 kulaklık aldım çok güzel bi iki oldu...bu güzel ürünler içn birkez daha çok teşekkr ederim bana karşı gösterdiği ilgi alaka anlatılmaz.....sorunsuzca alışveriş yapılcak bi kardeşimdir..;)
  • Sadece sohbeti için bile alışveriş yapmaya değer bi insan, gözünüz kapalı güvenebilirsiniz
  • pastaci Arkadaşın yaptığı yoruma istinaden T-jays Three kulaklığı merak ettim.Fiyatı nedir ?Wave 2 telefonumla kullanmayı düşünüyorum ama 200tl ye kadar kulakla beraber mp3 playerla birlikte de alabilirim.R&B,Pop,karadeniz müzikleri ve basslarda beni müziğe doyuracak;200tl ye kadar hangi kulaklığı veya kulaklık+mp3 çaları almalıyım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozican0148

    Urun elime ulasti selcuk beye tesekurlerimi iletiyorum kulaklik konusuna gelirsek kulakligin acilmasi seslerin yerine oturmasi lazim ilk kulagima taktigimda ses baya kotu geldi fakat 5-10dk sonra seste belirgin duzelmeler meydana geldi tabi yeterli degil tahminen 1hafta icinde ses oturmus olur.tekrar yazicam

    Kulakligin basslari tam oturdu diyebilirim baya baya iyi bass vuruyo fakat ben kulakligin yaninda gelen uclari kulanmiyorum eski kulakligimn uclariini kulaniyorum cunku oburleru kucuk geldi ve uclari degistirince inanilmaz bir degisim oldu suan tek sorunum tizler biraz sert ve daginik onunda zamanla duzelecegini umuyorum yanliz sole anlasilmasin tizler kotu hayir kotu degil.sert duzelcwk zamanla diye umuyorum elimde iphone 4s ve ipod nano son olani var karsilastirma yapmak istedim ve ipod nanonin cok daha iyi ses verdigi kanaatine vardim iphonede sahne fazla belirgin olmazken nanaoda sanki arkanizdan saginizdan solunuzdan farkli sesler geliyo sonrasinda ses kalitesi olarak ta daha iyi fakat elinde iphone olupta ipod nano alinirmi orasi kisiden disiye gore degisir bence bu arada yaninda gelen tasima canasina bayildim kucuk saglam vede klipsli anahtarlik takmak icin yeri var oraya klipsli anahtalik takip pantolona bagliyorum rahat oluyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jrbonus

    pastaci Arkadaşın yaptığı yoruma istinaden T-jays Three kulaklığı merak ettim.Fiyatı nedir ?Wave 2 telefonumla kullanmayı düşünüyorum ama 200tl ye kadar kulakla beraber mp3 playerla birlikte de alabilirim.R&B,Pop,karadeniz müzikleri ve basslarda beni müziğe doyuracak;200tl ye kadar hangi kulaklığı veya kulaklık+mp3 çaları almalıyım ?


    Pm den mesaj gönderilmiştir. Saygılarımla...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Bayramda Denon marka kulaklığım elime geçti ve çok memnunum. Selçuk Bey'e abime ve bana gösterdiği ilgi, alakadan dolayı teşekkür ederim tekrardan.
  • Selçuk bey ile Ath CKS77S için yarın elden alışverişimizi gerçekleştireceğiz. Kendisi konuşmalarından ve ilgisinden ne kadar iyi bir insan olduğunu belli ediyor. Kendisine yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Alışveriş gerçekleşmesede farketmez zaten sorun çıkmayacaktır o yüzden yorumumu şimdiden atıyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.