Şimdi Ara

FiiO ibasso hiby (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
433
Cevap
69
Favori
95.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selçuk Bey'E bir kez de buradan teşekkür iletmek istedim. Kendisiyle bir kulaklık alışverişim olacaktı. Fakat sorduğum sorulara o kadar içtenlikle yanıt verdi ki, kulaklığı almama gerek kalmadı. Yani ortada bir alış veriş olmamasına, kendisinin benden bir çıkarı kalmamasına rağmen öyle açıklayıcı ve yardımcı oldu ki, inanın sırf aklımda kalmasın diye yatağımdan kalkıp bu yazıyı buraya yazmaya karar verdim. İyi akşamlar.
  • Sansa clip+ elime ulaşmıştır yine müşteri memnunıyetı 1. sırada ürün süper arkadaşlar cks90 ile güzel uydular hayırlı işler abicim
  • cks 90 dün almıştım saat 1 veya 2ydi, bu gün elime geçti ist-batman arası çok şaşırdım

    teşekkür ederim, ilgili satıcı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 15 Ağustos 2012; 18:33:53 >
  • Benimde shure se215 sonunda geldi Basta Selcuk Beye cok tesekkur ediyorum gercekten cok ilgili bir satici. Kulaklik basta kulagima oturmamisti. Fakat kulakligi yapboz parcasi gibi komple yan bir sekilde ittirince kulagima cuk diye oturdu Kulaklik hakikatten cok basarili. Basslari on planda degil deniliyordu fakat ep630 dan cok daha kaliteli ve siddetli basslara sahip. Sadece dinleyip kulagimdan cikardiktan sonra kulagimda 10 15 saniye yanma oluyor. Kullananlardada boyle oluyor mu? Belki kulagima alismadigi icin oluyordur kullandikca gecer umarin :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 15 Ağustos 2012; 19:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk bey'den 1 hafta önce Shure Se215 aldım Galaxy S3 ile kullanacaktım ancak istediğim gibi bir sesi veremedi. Ardından cep anfisi mp3 player gibi arayışlara girdim, sonunda da yine Selçuk beyden Sansa clip+ aldım. Bu süreçte gerçekten çok yardımcı oldu, sabırla tüm sorularıma cevap verdi. Sansa clip+ ile shure se215 çok güzel bir ikili oldu. Buluşmamızda cks 90 ve sattığı denon marka kulaklığıda deneme fırsatım oldu. Shure se215 için heryerde basları az vs.. gibi yorumlar yapılır, tabi bu kulaktan kulağa değişebilir. Ama bana göre baslar hepsinden daha derin ve güzeldi, tiz, mid,sahne için zaten denecek bir şey yok. Sonuç olarak Shure SE215' ten fazlasıyla memnunum. Selçuk beye tekrar ilgisi,sabrı ve dürüstlüğü için tekrar teşekkür ederim. Kulaklık alacaklara bakmadan geçmeyin derim.
  • dün shure se 215 aldım. sağolsun selçuk bey kendisi de ilgilendi samir beyi de referans gösterdi. hakikaten shure hakkını vererek çok güzel bir kulaklık yapmış. orta üst sınıf bir kulaktıkla olması gereken her detay var. kulağa ilk başta ergonomik olarak oturmuyorsa da uygun silikonu buldukdan sonra ses yalıtımı tam oluyor. basları maximum seviyede almak için zaten bu zorunlu. midler harika. çok dengeli bir kulaklık olmasına rağmen bassları da üstüne basa basa insana dinlettiriyor. bassları maximum da dinlemeyi tercih etmeyen kişiler için shure 215 birebir. selçuk ve samir beye teşekkürlerimi sunuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acsev2003

    quote:

    Orijinalden alıntı: S.E.T

    bende 1 gün önce 1 adet cks90 a sahip oldum.daha önceki kulaklığım akg k330 du ve çok memnun kalmıştım ancak 3 ay sonra bozuldu getirten firmada battığı için garantiside haliyle yokoldu.zaten garantiye veren kullancıların hepside kullanıcı hatası cevabını alıyorlarmış.akg ye ses konusundan bakacak olursak her açıdan çok dengeli bir kulaklık ama ses yüksek olmasına rağmen aşırı dengeden dolayısı sanki sesi çoğaltma isteği duyuyorsunuz yani yetersiz gibi geliyor.birde akg k330 un görünüşü pazar malı gibi dakka başı kulağıma elektrik çarpıyordu o da ayrı bir eksisi.
    cks90 a gelirsekilk gördüğümde çok iri yarı gelmişti ve dedim kesinlikle oturmaz bu kulağıma benim ..kulağımada oturan kulaklık zor bulur ama beni resmen kapak etti.kulağıma tam anlamıyla oturdu.genelde ilk takışta kulak içi kulaklıklardan pek bişey beklemem çünkü kulak içi kulaklıklar ilk takıldığında boğuk bir ses veriyor bunda ilk taktığımda bir haz aldım doğrusu ve boğuk değildi.bassları çok güçlü ve tatlı.basslarını da test için iki şarkı seçtim
    1-MİA-BABY
    2-STEFANİ-SLEP REMİX(bu şarkı bass ve tizz uyumu testi için çok ayırıcı)
    neyse akg k330 ile karşılaştırcak olursak bass açısından daha iyi ve bass tiz dengesi oldukça yerinde.
    sanki akg ayrıntı açısından biraz daha üstündü çünkü cks90 da ayrıntı çok fazla yok.varda akgde daha fazlaydı.
    sonuç olarak cks90 dan memnun kaldım.
    bu arada bu ürünü ucuza almamda emeği geçen fastfalcona teşekkür ediyorum.1 günde gönderdi bana.

    Neden garantide sorun çıktı ki, benim de akg321'im vardı, D&R'dan almıştım, bir sürücüden bi anda ses gidince garantiye gönderdim, süresinde de değişim olmayınca iade hakkım doğdu. Bunun üzerine Selçuk Bey'den cks77 aldım.

    akg k321'e gelirsek sesi oldukça yüksekti, büyük silikonları takınca bass ağırlıklı bir kulaklığa dönüşmüştü. Enstruman ayrımı ve netlik açısından AKG'nin eline kimse su dökemiyor maalesef.

    akg 321 den bahsetmiyorum daha üst modeli olan akg k330 dan bahsediyorum.2. haftaya geldim sanıyorum ve cks90 dan çok memnunum. akg k330 u geride bıraktı ve cks90 ayrıntı konusunda iyileşti.bence şuan ki hali akg k330 dan daha üstün.




  • Shure se 215 kulaklığı biraz dinleme fırsatım oldu görüşlerimi tereddütte kalan arkadaslar için yazmak istedim.

    birincisi shure her detayı kulağınıza vermek için epey uğraşmış. özellikle şuna dikkat ettim, trampetin alt tarafında teller bulunur bu teller trampete yapıştığı zaman duyduğunuz sesler çıkar, nihayetinde kulaklık trampete hafiften vurulduğuna çıkan tel seslerini bile ileten bir detay ortaya koydu. bence bu detay, bu fiyatta bir kulaklığın ortaya koyması imkansız bir şey.

    ikincisi midlerin net oluşu bütün çalgıları ön plana çıkartmış. mid vaziyette olan zil sesleri gitar sesleri inanılmaz detaylı. bu açıdan ciddi bir monitör kulaklık olmaya aday.

    üçüncüsü, tiz sesler bence olması gerektiği kadar var. bir parçada bütün detayları elde etmek için tiz seslerin ön plana çıkmaması gerekir diye düşünüyorum. tizlerin orta geri planda kalması shure kulaklığındaki detayların belli olmasındaki en büyük sır bence.

    dördüncüsü, baslar orta planda bırakılmış. çok tok bas sesi arayanlar bu kulaklığı tercih etmesinler. ayrıca çok sert müzik türleri için uygun bir kulaklık değil. bu muzikler için çift odalı kulaklıkları tercih edilmeli, shure se215 tek sürücülü bir model. ancak baslar yeterince doyurucu ve de kulağı asla rahatsız etmiyor. basların detayı gayet iyi.

    müziğin derinliği her kademede hissediliyor. mid tiz ve basslar çok güzel ayarlanmış. bravo shure.

    son olarak, shure gerçekten iyi bir iş başarmış. detaylı ses almak isteyen gümbür gümbür müzik keyfini tercih etmeyenlen bu kulaklığı gönül rahatlığı ile fastfalcon nickli üyemizden alabilirler. kapalı kutuda geliyor ve orjinalliğinden şüphem yok.

    kulaklığı biraz eskittikten sonra shure un daha üst modelleri de almayı düşünüyorum....




  • Bugün Selçuk Bey ile buluşup cks77BRD aldım. Gerçekten güvenilir ve anlayışlı bir satıcı. Alacakların da kafasında soru işareti takılmasın, ilgili biri. Tekrar teşekkürler Selçuk Bey...
  • @ozieekus
    @unknownartist
    @PulpFictioN
    @SamirCakir
    @portnoy83
    @HEG37
    @sofion
    ALışverişiniz ve güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Samir ve Ateş bey (@portnoy83) yapmış olduğunuz mini inceleme eminim birçok kişi için referans olacaktır. Saygılarımla...
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Rica ederim Selçuk bey.

    Selçuk Bey'e bugun bir de cks77ltd sipariş ettim yarın elime geçince cks77 ile shure se215 karşılaştırması yapacagim. Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadastan gonul rahatligi ile alisveris yapabilirsiniz.Ben bir daha alisveris yaparsam gozum kapali alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.E.T
    akg 321 den bahsetmiyorum daha üst modeli olan akg k330 dan bahsediyorum.2. haftaya geldim sanıyorum ve cks90 dan çok memnunum. akg k330 u geride bıraktı ve cks90 ayrıntı konusunda iyileşti.bence şuan ki hali akg k330 dan daha üstün.


    Anlatamadım galiba, AGK kulaklıklar genelde ayrıntı ve netlik konusunda daha başarılıdır. Model farketmeden söylüyorum.
  • Selçuk Hocam ve arkadaşlar Merhaba,

    Abi Sansa Clip + ve iPhone ile kullanacağım için kulaklıklı bir model istiyorum aslında.
    Creative EP-630i düşünüyordum ama Audio Technica CK313i bu model ile arasında çok bir fiyat farkı yok gibi..

    Siz Audio Technica CK313i ile ilgili neler söyleyebilirsiniz acaba?
  • Ne zamandır bass ağırlıklı bir kulaklık almayı düşünüyordum.
    Bu konuda CKS 90 ve Monster Turbine kulaklıkları tavsiye ediliyor.
    Selçuk Bey CKS 90'nın yanında, Monster Turbine Pro Gold ve başka istediğimiz kulaklıkları uygun fiyattan orjinal olarak bizlere sunabiliyor mu?
    Netten aradığımda, forumumuzda üye olan eozen81 adlı kullanıcının bloğuna rastladım. Orjinal bir ürünü uygun fiyata aldığından memnuniyetini dile getiriyordu.
    http://eozen81.blogspot.com/2012/07/audio-technica-ath-cks90-kulaklk.html Sonra buraya ulaştım.
    Gerçekten de orjinal ürünleri uygun bir fiyata bizlere sunan şahısları görmek bizleri mutlu ediyor. Çünkü piyasa çakal dolmuş, alıcıları kazıklamaya çalışıyorlar.
    Buradan ben de Selçuk Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum. Bu kadar kişi alışveriş yapmış, memnuniyetini dile getiriyor. Ben de kendilerinden alışveriş yapmak istiyorum.




  • mrb
    CKS90 satın aldım,bugün kargoya verirseniz sevinirim... İyi çalışmalar
  • Selamlar,

    Dün akşam Selçuk Bey'den bir adet Shure SE-215 aldım.

    Selçuk Bey; hakkında şu konuda ne kadar olumlu yazılmış yorum varsa hepsini doğrular nitelikte bir insan.Onun hakkında söylenen olumlu her şeye aynen katılarak,aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeden ve lafı uzatmadan ürünler hakkında yorumlarıma geçeceğim.

    Forumda bu kulaklıkla ilgili pek bilgiye rastladığı söyleyemem.Daha sonra kulaklıkla ilgili detaylı bir inceleme yapacağım.Onun öncesinde yorumlarımı aktarmak isterim.

    Yorumlarımı detaylı ve ayrıntılı müzik seven, klasik, jazz, vokal ağırlıklı müzik dinleyen biri olarak yapacağım.

    Selçuk Bey'den ricam üzerine aşağıdaki kulaklıklar üzerinde dinletiler yaptım.

    Denon AHC560R
    Audio Technica ATH-CKS77S
    Audio Technica ATH-CKS90
    Klipsch Reference S4
    Audio Technica ATH-CKM99
    Shure SE-215

    Bu kulaklıklar arasında ürün kalitesi anlamında beklentilerimi karşılamayacak bir ürün yoktur.Ses karakteri kıyasına gelecek olursak

    Denon AHC560R: Kulaklıklar arasında bass frekansı yoğunlukta bir kulaklıktı.Detaylıydı ancak bass'ların önde oluşu dikkati bu yönde çektiğinden detaya odaklanmayı zorluyordu.Bass ağırlıklı ve hızlı tempolu müzikler dinleyenler için ideal bir kulaklık.

    Audio Technica ATH-CKS77S ve Audio Technica ATH-CKS90:Bu iki kulaklığı yanlızca merak üzerine dinledim.Benim tarzıma uygun olmadığı için yanlızca birer parça ile üzerinde deneme yaptım.Denon gibi detaylı ancak bass frekansı Denon'a göre biraz geride kalan bir kulaklık.Şaşırdım, çünkü bunlar bass ağırlıkta olarak anılan ürünler.

    Klipsch: Yalan yok.Klipş diye okunduğunu ben daha dün öğrendim. Neyse dağıtmayalım.Benim favorim buydu.Gerçekten beğendim.Bir klasik müzik parçasında farkettiğim saksafon sesi ve bu sesin doygunluğuyla bu kulaklığa vuruldum.Detaylı eksiksiz dolu bir kulaklıktı.Audio Technica ATH-CKM99'i dinledim mi dinlemedim mi, ne dinledim, sesi nasıl geldi bana; inanın bunları düşünmeden onu direkt koydum kenara.

    Shure SE-215:Problem burada başladı.Kendisini imha eden kapalı bir kutudaki Shure SE-215 melül melül bana bakıyordu.Çok kararsız kalmıştım.Değişebilen kablosu, marka imajı, kulaktaki duruşu ile çok karizmatik olan bir kulaklıktı bu.Böyle boş boş iki kutuya bakarken Selçuk Bey, bu kulaklığı kullanan Ateş Bey'e telefon açtı, yardım istedi ve onunla telefonda beni görüştürdü.Ateş Bey'in kulaklık hakkındaki sözleriyle kulaklığa tav oldum.Bu arada kafamı çevirip baktığımda Selçuk Bey Klipsch'i çoktan çantasına kaldırmıştı.

    Teşekkürlerimizi iletip telefonu kapattık.Shure SE-215'nin kutusunu açtık.

    Kulaklığı kulağıma taktım.Aynı klasik parçayı açtım.Ses gerçekten muazzam.Klipsch'in veremediği detaylar dahi varmış.Dolu dolu.Çok memnun oldum.

    Sesin karakterini iletmek istersem (Nihayet! ) Klipsch'e göre ciddi anlamda daha dengeli daha detaylı bir kulaklık.Bu kulaklık hakkında bassları biraz geride şeklinde birkaç yorum okumuştum.Külliyen yalan! Hatta şöyle ifade edeyim deneme amaçlı dilediğim club parçalarda dahi asla bassdan ödün vermedi. Üzerine de bir çok kulaklığın yansıtamadığı bass sesler daha anlaşılır hale getirdi.Tizler yeterli ve midler zaten ortada.Bu fiyata alamayacağım bir kulaklıktı.Selçuk Bey'e bu imkanı sağladığı için teşekkür ederim.

    Kulaklıkla ilgili detaylı inceleme yapacağımı belirtmiştim.Buraya da link bırakırım hazırladıktan sonra.İmzama da kulaklığı ekledim.Soru sormaktan çekinmeyin.Ne de olsa ben de birilerine soru sorarak onların yönlendirmesi ile aldım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: halog

    Selamlar,

    Dün akşam Selçuk Bey'den bir adet Shure SE-215 aldım.

    Selçuk Bey; hakkında şu konuda ne kadar olumlu yazılmış yorum varsa hepsini doğrular nitelikte bir insan.Onun hakkında söylenen olumlu her şeye aynen katılarak,aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeden ve lafı uzatmadan ürünler hakkında yorumlarıma geçeceğim.

    Forumda bu kulaklıkla ilgili pek bilgiye rastladığı söyleyemem.Daha sonra kulaklıkla ilgili detaylı bir inceleme yapacağım.Onun öncesinde yorumlarımı aktarmak isterim.

    Yorumlarımı detaylı ve ayrıntılı müzik seven, klasik, jazz, vokal ağırlıklı müzik dinleyen biri olarak yapacağım.

    Selçuk Bey'den ricam üzerine aşağıdaki kulaklıklar üzerinde dinletiler yaptım.

    Denon AHC560R
    Audio Technica ATH-CKS77S
    Audio Technica ATH-CKS90
    Klipsch Reference S4
    Audio Technica ATH-CKM99
    Shure SE-215

    Bu kulaklıklar arasında ürün kalitesi anlamında beklentilerimi karşılamayacak bir ürün yoktur.Ses karakteri kıyasına gelecek olursak

    Denon AHC560R: Kulaklıklar arasında bass frekansı yoğunlukta bir kulaklıktı.Detaylıydı ancak bass'ların önde oluşu dikkati bu yönde çektiğinden detaya odaklanmayı zorluyordu.Bass ağırlıklı ve hızlı tempolu müzikler dinleyenler için ideal bir kulaklık.

    Audio Technica ATH-CKS77S ve Audio Technica ATH-CKS90:Bu iki kulaklığı yanlızca merak üzerine dinledim.Benim tarzıma uygun olmadığı için yanlızca birer parça ile üzerinde deneme yaptım.Denon gibi detaylı ancak bass frekansı Denon'a göre biraz geride kalan bir kulaklık.Şaşırdım, çünkü bunlar bass ağırlıkta olarak anılan ürünler.

    Klipsch: Yalan yok.Klipş diye okunduğunu ben daha dün öğrendim. Neyse dağıtmayalım.Benim favorim buydu.Gerçekten beğendim.Bir klasik müzik parçasında farkettiğim saksafon sesi ve bu sesin doygunluğuyla bu kulaklığa vuruldum.Detaylı eksiksiz dolu bir kulaklıktı.Audio Technica ATH-CKM99'i dinledim mi dinlemedim mi, ne dinledim, sesi nasıl geldi bana; inanın bunları düşünmeden onu direkt koydum kenara.

    Shure SE-215:Problem burada başladı.Kendisini imha eden kapalı bir kutudaki Shure SE-215 melül melül bana bakıyordu.Çok kararsız kalmıştım.Değişebilen kablosu, marka imajı, kulaktaki duruşu ile çok karizmatik olan bir kulaklıktı bu.Böyle boş boş iki kutuya bakarken Selçuk Bey, bu kulaklığı kullanan Ateş Bey'e telefon açtı, yardım istedi ve onunla telefonda beni görüştürdü.Ateş Bey'in kulaklık hakkındaki sözleriyle kulaklığa tav oldum.Bu arada kafamı çevirip baktığımda Selçuk Bey Klipsch'i çoktan çantasına kaldırmıştı.

    Teşekkürlerimizi iletip telefonu kapattık.Shure SE-215'nin kutusunu açtık.

    Kulaklığı kulağıma taktım.Aynı klasik parçayı açtım.Ses gerçekten muazzam.Klipsch'in veremediği detaylar dahi varmış.Dolu dolu.Çok memnun oldum.

    Sesin karakterini iletmek istersem (Nihayet! ) Klipsch'e göre ciddi anlamda daha dengeli daha detaylı bir kulaklık.Bu kulaklık hakkında bassları biraz geride şeklinde birkaç yorum okumuştum.Külliyen yalan! Hatta şöyle ifade edeyim deneme amaçlı dilediğim club parçalarda dahi asla bassdan ödün vermedi. Üzerine de bir çok kulaklığın yansıtamadığı bass sesler daha anlaşılır hale getirdi.Tizler yeterli ve midler zaten ortada.Bu fiyata alamayacağım bir kulaklıktı.Selçuk Bey'e bu imkanı sağladığı için teşekkür ederim.

    Kulaklıkla ilgili detaylı inceleme yapacağımı belirtmiştim.Buraya da link bırakırım hazırladıktan sonra.İmzama da kulaklığı ekledim.Soru sormaktan çekinmeyin.Ne de olsa ben de birilerine soru sorarak onların yönlendirmesi ile aldım.


    +1 Shure se 215 ozellikle klasik ve vokal muziklerde cok basarili. Ben daha cok techno house r&b dinleyen biri olarak memnun kaldim. Basslari ve sahnesi gayet basarili. Ayrica cok karizmatik bir kulaklik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PulpFictioN


    quote:

    Orijinalden alıntı: halog

    Selamlar,

    Dün akşam Selçuk Bey'den bir adet Shure SE-215 aldım.

    Selçuk Bey; hakkında şu konuda ne kadar olumlu yazılmış yorum varsa hepsini doğrular nitelikte bir insan.Onun hakkında söylenen olumlu her şeye aynen katılarak,aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeden ve lafı uzatmadan ürünler hakkında yorumlarıma geçeceğim.

    Forumda bu kulaklıkla ilgili pek bilgiye rastladığı söyleyemem.Daha sonra kulaklıkla ilgili detaylı bir inceleme yapacağım.Onun öncesinde yorumlarımı aktarmak isterim.

    Yorumlarımı detaylı ve ayrıntılı müzik seven, klasik, jazz, vokal ağırlıklı müzik dinleyen biri olarak yapacağım.

    Selçuk Bey'den ricam üzerine aşağıdaki kulaklıklar üzerinde dinletiler yaptım.

    Denon AHC560R
    Audio Technica ATH-CKS77S
    Audio Technica ATH-CKS90
    Klipsch Reference S4
    Audio Technica ATH-CKM99
    Shure SE-215

    Bu kulaklıklar arasında ürün kalitesi anlamında beklentilerimi karşılamayacak bir ürün yoktur.Ses karakteri kıyasına gelecek olursak

    Denon AHC560R: Kulaklıklar arasında bass frekansı yoğunlukta bir kulaklıktı.Detaylıydı ancak bass'ların önde oluşu dikkati bu yönde çektiğinden detaya odaklanmayı zorluyordu.Bass ağırlıklı ve hızlı tempolu müzikler dinleyenler için ideal bir kulaklık.

    Audio Technica ATH-CKS77S ve Audio Technica ATH-CKS90:Bu iki kulaklığı yanlızca merak üzerine dinledim.Benim tarzıma uygun olmadığı için yanlızca birer parça ile üzerinde deneme yaptım.Denon gibi detaylı ancak bass frekansı Denon'a göre biraz geride kalan bir kulaklık.Şaşırdım, çünkü bunlar bass ağırlıkta olarak anılan ürünler.

    Klipsch: Yalan yok.Klipş diye okunduğunu ben daha dün öğrendim. Neyse dağıtmayalım.Benim favorim buydu.Gerçekten beğendim.Bir klasik müzik parçasında farkettiğim saksafon sesi ve bu sesin doygunluğuyla bu kulaklığa vuruldum.Detaylı eksiksiz dolu bir kulaklıktı.Audio Technica ATH-CKM99'i dinledim mi dinlemedim mi, ne dinledim, sesi nasıl geldi bana; inanın bunları düşünmeden onu direkt koydum kenara.

    Shure SE-215:Problem burada başladı.Kendisini imha eden kapalı bir kutudaki Shure SE-215 melül melül bana bakıyordu.Çok kararsız kalmıştım.Değişebilen kablosu, marka imajı, kulaktaki duruşu ile çok karizmatik olan bir kulaklıktı bu.Böyle boş boş iki kutuya bakarken Selçuk Bey, bu kulaklığı kullanan Ateş Bey'e telefon açtı, yardım istedi ve onunla telefonda beni görüştürdü.Ateş Bey'in kulaklık hakkındaki sözleriyle kulaklığa tav oldum.Bu arada kafamı çevirip baktığımda Selçuk Bey Klipsch'i çoktan çantasına kaldırmıştı.

    Teşekkürlerimizi iletip telefonu kapattık.Shure SE-215'nin kutusunu açtık.

    Kulaklığı kulağıma taktım.Aynı klasik parçayı açtım.Ses gerçekten muazzam.Klipsch'in veremediği detaylar dahi varmış.Dolu dolu.Çok memnun oldum.

    Sesin karakterini iletmek istersem (Nihayet! ) Klipsch'e göre ciddi anlamda daha dengeli daha detaylı bir kulaklık.Bu kulaklık hakkında bassları biraz geride şeklinde birkaç yorum okumuştum.Külliyen yalan! Hatta şöyle ifade edeyim deneme amaçlı dilediğim club parçalarda dahi asla bassdan ödün vermedi. Üzerine de bir çok kulaklığın yansıtamadığı bass sesler daha anlaşılır hale getirdi.Tizler yeterli ve midler zaten ortada.Bu fiyata alamayacağım bir kulaklıktı.Selçuk Bey'e bu imkanı sağladığı için teşekkür ederim.

    Kulaklıkla ilgili detaylı inceleme yapacağımı belirtmiştim.Buraya da link bırakırım hazırladıktan sonra.İmzama da kulaklığı ekledim.Soru sormaktan çekinmeyin.Ne de olsa ben de birilerine soru sorarak onların yönlendirmesi ile aldım.


    +1 Shure se 215 ozellikle klasik ve vokal muziklerde cok basarili. Ben daha cok techno house r&b dinleyen biri olarak memnun kaldim. Basslari ve sahnesi gayet basarili. Ayrica cok karizmatik bir kulaklik

    Her zevke uygun bence. Temiz ve detayli muzik dinlemek isteyen herkes dusunmeden alabilir. Tabi bass kafalar hariç :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.