Şimdi Ara

Fighting ( Dövüşçü ) 2009

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yönetmen: Dito Montiel
    Tür: Aksiyon/Dram
    Ülke: USA
    Dil: İngilizce / Türkçe Altyazılı
    Süre: 105 dk
    Oyuncular (ilk 5): Channing Tatum, Terrence Howard, Zulay Henao, Michael Rivera, Flaco Navaja
    Konu: Shawn MacArthur küçük bir kasabadan New York’a hiç bir güvencesi olmadan gelmiştir. Sokak satıcılığı yaparak yaşamaya çalışırken karşısına istediklerine sahip olabilme şansı çıkar. Eski bir sokak kavgası koçu olan Harvey Boarden, Shawn’a yasal olmayan yer altı dövüşlerine katılmasını teklif eder, böylece büyük paralar kazanacaktır. Shawn kısa zamanda dövüşlerde büyük başarılar elde ederken yükselir. Fakat bu karanlık dünyada yaşananlar onu hayatının en büyük kavgasına götürecektir.

Trailer....

Fighting  ( Dövüşçü ) 2009
     Fighting  ( Dövüşçü ) 2009

not : arkadaşlar film müziklerinden tutun oyunculuklara kadar herşeyi ile müthiş bir film kesinlikle tavsiye ederim dövüş severler için iyi bir film..

• İndiriyorum
  • İzlemeye değer bir film ama çok iyi dendiği söylenemez
  • İndiriliyor...
  • valla ben o kadar beğendimki üşenmeden millete yaymak için dh ya konu açtım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

İzlemeye değer bir film ama çok iyi dendiği söylenemez

zevk işi beni sarmadı film
  • 3900 küsür kişi oy vermiş,5.2 imdb de.tabi bu kötüdür demek değil,ama beni çelişkide bıraktı.zira BRrip indiriyorum.birde boş çıkarsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rambo (2008)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu eleman (Channing Tatum)'a hastayım doğrusu. "Step up" ve "Step Up 2 The Streets" deki dansları mükemmeldi. Ayrıca kendisini "G.I Joe - Kobra'nın Yükselişi" nde de görmüştüm. Sırf bu eleman için izlerim.

Düzeltme: İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4nce4lif3 -- 3 Eylül 2009; 3:55:06 >
  • never back down tarzı diye cok sevınmıstım ama
  • Pusat filminin çakması yaratıcı ol ABD sineması yaratıcı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.