Şimdi Ara

Fight Night Round 3!!! Xbox 360

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu oyunu HDTV'de izlemeden önce eger yeni nesil konsol sahibi değilseniz ve eski (ps2,Xbox) konsollardan birine sahipseniz. Bir daha düşünün çünkü birdaha açmayabilirsiniz o grafikleri gördüklten sonra. Live dan demosunu indirdim mükemmel fakat oyunda ufak tefek BUG lar var. Oda demodandır diyip gectim...

SÜPERRRR...

• aah ah
  • bende videosunu izledim bence süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: freedommaker

Bu oyunu HDTV'de izlemeden önce eger yeni nesil konsol sahibi değilseniz ve eski (ps2,Xbox) konsollardan birine sahipseniz. Bir daha düşünün çünkü birdaha açmayabilirsiniz o grafikleri gördüklten sonra. Live dan demosunu indirdim mükemmel fakat oyunda ufak tefek BUG lar var. Oda demodandır diyip gectim...

SÜPERRRR...

insan bi link falan koyar dimi bizde görelim

• quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

quote:

Orjinalden alıntı: freedommaker

Bu oyunu HDTV'de izlemeden önce eger yeni nesil konsol sahibi değilseniz ve eski (ps2,Xbox) konsollardan birine sahipseniz. Bir daha düşünün çünkü birdaha açmayabilirsiniz o grafikleri gördüklten sonra. Live dan demosunu indirdim mükemmel fakat oyunda ufak tefek BUG lar var. Oda demodandır diyip gectim...

SÜPERRRR...

insan bi link falan koyar dimi bizde görelim

link e gerek yok level dergisinin bu ayki sayısında var.

• Grafikler süper bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lzooml -- 13 Şubat 2006 22:17:37 >

• bu fotograflar video sun dan daha güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben demosunu oynuyorum xbox360 da...
    Sony nin E3 te tech şov olarak gösterdiklerinin aynısı
    Beklemeye gerek yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.