Şimdi Ara

Fight Night Round 3 XBOX 1 den Görüntüler TER TER GRAFİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • XBOX 1 HARDWARESİ İLE YAPILMIŞ BEN CE DONANIMIN ÇOK İYİ KULLANAN GERÇEKTEN DE ESKİ TEKNOLOJİ OLMASINA RAGMEN SU GÖRÜNTÜLER NE KADAR DA GÜZEL ARKADASLAR

http://img513.imageshack.us/img513/9405/93087820060118screen008cm0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Mayıs 2007; 14:27:13 >

• süper ya xbox a bakın hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 12 Mayıs 2007; 14:23:15 >
  • aynısı hatta daha iyisi ps2 de de var
  • ps2 ne zamna çıktı xbox ne zaman çıktı?

xbox 1 yanılıyor olabilirim pentium 3 dü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

aynısı hatta daha iyisi ps2 de de var

laf çok hani icraat
  • quote:

• İşte Xbox1 veya Ps2 bunları yapabiliyosa Xbox 360 ve Ps3 ün yapabileceklerini düşünün..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight Night Round 3!!! Xbox 360
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

quote:

laf çok hani icraat

laf çok icraat mı al bi ps2 ozamanda gör
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

quote:

laf çok hani icraat

laf çok icraat mı al bi ps2 ozamanda gör

ps2 deme bana en az 1000 saat oynadım o makineden 2 tane aldım sattım icraat göster

• ne kadar boş konuşuyorsun ya,nedemek ps2 deme bana ps2 bu grafiklerden daha iyi gösteriyor , 2 tane alıp satman senin ps2 den anladığını göstermezki zaten alıp satmandan sende bi problem olduğunu gösteriyor ayrıca elindeki ps3 de sat bişi yap sana o makineyle oynamakyakışmıyor açtığın konuların hepsi BOMBOŞŞŞŞ
  • quote:

ne kadar boş konuşuyorsun ya,nedemek ps2 deme bana ps2 bu grafiklerden daha iyi gösteriyor , 2 tane alıp satman senin ps2 den anladığını göstermezki zaten alıp satmandan sende bi problem olduğunu gösteriyor ayrıca elindeki ps3 de sat bişi yap sana o makineyle oynamakyakışmıyor açtığın konuların hepsi BOMBOŞŞŞŞ

evet evet boş konular burda ne işin var ozaman boş konulara mı yazıyorsun sadece bırak allah aşkına gerçekten yorum yapacaksan yap . yapıcı eleştriler getir resim koy ss koy kıyasalama yap şurası daha iyi de bize de gösterde bizde bilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Mayıs 2007; 14:40:36 >
  • konun boş olduğu için buraya bir emek sarfetmek istemiyorum

sen bu konuyu hangi amaçla açtığınıda çok iyi biliyorsun

senin zaten ps3 yorumları adlı konunu okuduktan sonra senin hakkında pekte olumlu şeyler düşünmüyorum
  • quote:

konun boş olduğu için buraya bir emek sarfetmek istemiyorum

sen bu konuyu hangi amaçla açtığınıda çok iyi biliyorsun

senin zaten ps3 yorumları adlı konunu okuduktan sonra senin hakkında pekte olumlu şeyler düşünmüyorum

hala boş sözlere devam... konu ile alakalı 1 kelime edemedin

amaç kıyaslamak da deil burda xbox 1 veya ps2 bunu yapabiliyorsa bizim makinelerin dehşet saçması lazım grafik konusunda demekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Mayıs 2007; 15:00:11 >

• tamam timeguard sen dolu konu açmaya devam et en büyük sensin dolu çocuk
  • quote:

tamam timeguard sen dolu konu açmaya devam et en büyük sensin dolu çocuk

herşeyi üstünüze alınmayın ozaman ne demişler yarası olan gocunur
  • ama dostum şimdi sen başka birşey görmüş olmalısın bence yoksa yaptığın yorumlar hiç gerçekçi değil,belkide oynadığın tv nin boyutundan kaynaklana birşey olmuş olabilir yani 42" ve üstü için 1080p olsa daha iyi olabilirdi vs..oyunları bende gördüm,hepside çok güzeldi motrstorm vs..özellikle f1 ,ve birde fnr3 kas ayrıntıları olsun ter ayrıntıları olsun ama sen box oyununda seyircilerden bahsetmişsinf1 oyunnda ki araba detayı hangi formula oyunda var çevre grafikleri hdr efekti yapma gözünü seveyim,yoksa benim sana bi kastım yok yanlış anlama
  • quote:

ama dostum şimdi sen başka birşey görmüş olmalısın bence yoksa yaptığın yorumlar hiç gerçekçi değil,belkide oynadığın tv nin boyutundan kaynaklana birşey olmuş olabilir yani 42" ve üstü için 1080p olsa daha iyi olabilirdi vs..oyunları bende gördüm,hepside çok güzeldi motrstorm vs..özellikle f1 ,ve birde fnr3 kas ayrıntıları olsun ter ayrıntıları olsun ama sen box oyununda seyircilerden bahsetmişsinf1 oyunnda ki araba detayı hangi formula oyunda var çevre grafikleri hdr efekti yapma gözünü seveyim,yoksa benim sana bi kastım yok yanlış anlama

Farkındaysan benim takıldıgım noktalar senin takıldığın noktlar dan çok daha farklı primer olarak ilk bakışta göze güzel gözükebilir buna hayır demiyor biraz ayrıntılı incelendiğinde hatalar hemen göze çarpmaya başlıyor ve rahatsız edici boyutta oluyor evet tv büyüktü 42 belki 50" o yüzden formulada ekstra fazla kırık görmüş olabilirim açıkçası kırıkların dışında da formuladan ben tatmin olmadım ama bu kötü demek mi tabiki deil daha iyi bir alternatfi yok çünkü.

15 senedir konsol ve pc oyunlarını oynuyorum her çeşidine mutlaka göz atıyorum .. Artık gözler radar gibi tarıyor kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Mayıs 2007; 15:26:07 >

• peki kardeşim
  • Konuyu açan arkadaşa...

Silent Hill 3 Ps2... Yıl: 2002...

Hala insan modellemesi konusunda önce ki jenerasyon konsol ve pc oyunları arasında Silent Hill3' ünkiler bir numara...

Yeterlidir umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Gemisi -- 12 Mayıs 2007; 16:11:13 >

• Arkadaşlar birbirimize tabir ederken kırıcı olmamaya dikkat edelim. Gelen şikayet üzerine uyarı yapıyorum. Lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.