Şimdi Ara

Fight Night Champion (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • champion modda dövüşüyorum,legacy modda heavyweight ta 3 kemeride aldım,online maçlarda yapıyorum yani yeterince counter ve power vurduğumu düşünüyorum :D tek raoundada nakavt yaptım olmadı 10 raoundda izledim zerre çizik yok adamın yüzünde tama hadi kaşı gözü açılmasında hafif bir kaç çiziktemi olmaz :D yani epey bi oynadım bu oyunu fakat kan man yok abicim ayarları altüst ettim champion mod dışında oda dediğin gibi seneryo icabı zerre kan yok kanı bırak morarma kızarma şişme hiç bişey yok bir maç 10 raound boyunca sadece direklerle adamın yüzüne counter vurdum ama dediğim gibi çizik bile yok flinta gibi :D:D

2. olarakta bare knuckles modun DLC olduğunu biliyorumda XBOX ta görünmüyor satın alamıyorum ? ea games tenmi satın alacam yoksa ?
    ayrıca bu kan olayıda bence Hardisk ile alakalı bir olay diye düşünmeye başladım.kan var diyenler ya PS3 oyuncuları yada XBox 360 + hdd sahipleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaMBaCiNi -- 3 Eylül 2011; 23:29:49 >

• Options ta direk karşına çıkan ekranda physical damage var , hakemin damage yüzünden maçı bitirmesini kapatıp dediğim physical damageyi sonuna kadar aç bide öyle dövüş , yada yine dediğim ekranda bi bak herşey orta seviyedemi . dediğim gibi olmassa çok değişik bi olay var bu işte çünkü dediğim physical damageyi açtığın zaman oyun mortal kombat gibi oluyor yüzünün heryeri kanıyor dövüşçünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Options ta direk karşına çıkan ekranda physical damage var , hakemin damage yüzünden maçı bitirmesini kapatıp dediğim physical damageyi sonuna kadar aç bide öyle dövüş , yada yine dediğim ekranda bi bak herşey orta seviyedemi . dediğim gibi olmassa çok değişik bi olay var bu işte çünkü dediğim physical damageyi açtığın zaman oyun mortal kombat gibi oluyor yüzünün heryeri kanıyor dövüşçünün

Valla physical damage en sonda zaten :D denemediğim yöntem kalmadı yaw dediğim gibi zerre çizik yok adam belki 10 raound içinde 10-15 kere grogi duruma geldi ben düşmemesi için bekledim fakat bir türlü yüzünü çizemedim :D:D
    dediğim gibi bu iş hdd ile ilgili bence çok saçma ama napim :D:D:D senin hdd varmı ? bide sende bare knuckles bu mod yüklümü yaw çatlayacam bide senin xbox live accountu EU mu yoksa US mi ? başka neden olabilirki acaba :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaMBaCiNi -- 3 Eylül 2011; 23:45:16 >

• ayrıca youtube ta bak videolara bir çok maçta zerre kan yok :D:D anlamadım bu işi gitti :)
  • evet hdd ile oynuyorum , şimdi baktım bir iki kişi yazmış oyunda kan yok diye ama çoğu kişi hook vurursan kan akıcaktır demiş , yani anladığım kadarıyla hdd ile ilgili bi sorun diil . şimdi acaba sansürlü versiyonunu mu oynuyosun dicem ama oda diildir heralde

o dediğim physical damageyi açıp dövüşçünün dayanıklılığını kapattınmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 3 Eylül 2011; 23:56:08 >

• dedim ya denemediğim yöntem kalmdı 10 round botunca sadece direk denedim,10 round boyunca sadece hook denedim 10 round boyunca sadece upercut denedim bi çözüm yok :)).Dün gece bareknuckle modu satın aldım iki yumruktan sonra kaşı açıldı herifin onda kan gördüm :D:D:D ama hiç gerçekçi değildi neyse yaw bir sorun var ama çözemedim vaz geçtim zaten :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaMBaCiNi

dedim ya denemediğim yöntem kalmdı 10 round botunca sadece direk denedim,10 round boyunca sadece hook denedim 10 round boyunca sadece upercut denedim bi çözüm yok :)).Dün gece bareknuckle modu satın aldım iki yumruktan sonra kaşı açıldı herifin onda kan gördüm :D:D:D ama hiç gerçekçi değildi neyse yaw bir sorun var ama çözemedim vaz geçtim zaten :D:D

arkadaşlar size önce şu açıklamaları yapıcam:

1-straight ve jab direk vuruşları daha çok kan akıtır.

2-Tabi kuvvetinizinde olması gerekir strentgh ne kadar fazlaysa o kadar rahat şişirir ve açarsınız yarayı.

3-Boy önemli faktördür karşınızdakine göre kısaysanız yumruklarınız hep çene hizasına gelir ve göze gelse bile tam oturmaz.Fakat uzunsanız ve karşınızdaki kısaysa çok daha rahat kan çıkarabilirsiniz.Çünkü yukardan gelen direk vuruşlar çok çok daha kolay kan çıkartır.

4-Birçoğunuz demişki legacy mode'a hiç bişey olmuyor.Bu her ne kadar sizin adamınız gücüyle yeteneklerinin başta yetmemesi olsa da asıl önemli olan sorun bu değil.Çünkü adamınızın özellikleri ne kadar tam olursa olsun zor hatta hiç kan çıkaramayabilirsiniz.Belki şişer.Çünkü farkettiyseniz sizin adamınızda da hiç kan çıkmıyor hatta bi tarafınız bile şişmiyor.Çünkü lisanslı boksörlerin ayarlarında swelling ve cuts seçenekleri ayarlanmış.Fakat ps3ün kendi yarattığı(örneğin:bizim adamlarımız)boksörlerde girin bakın kendi adamınıza o swelling ve cuts seçeneklerini azaltamıyorsunuz.Azaltıyoruz kaydediyoruz fakat gene bakıyoruzki 2side 99derecede.Aynı şekilde legacy mode da ki boksörlerin 3/4 belki daha fazlası sonradan yaratılmış karakterler olduğu için hepsinin swelling ve cuts seçenekleri 99dur.O yüzden tıpkı bizim karakterimiz gibi onlardanda kan çıkmasını hiç beklemeyin.

5-Kan çok istiyorsanız ayarlarda physical damage'i sona getirin.Dövüşmek istediğiniz lisanslı boksörün birine edit boxer yapıp ayarlarına girin swelling ve cuts özelliklerini 0 yapın sonra dövüşün.İsterseniz ayarlardan physical damage'le birlikte stamina ve tougnessi da sona getirin ki çünkü boksörler baya dayanıklı olsun ki ko olmadan daha çok ayakta kalsınlar ve ona daha çok yumruk atma şansınız ve kanlı dövüşme süreniz daha fazla olur.Ayrıca refeere damagei en aza indirin ki maç hemen tko'yla bitmesin çünkü dövüştüğünüz kişiye iyi yumruklar indirirseniz daha 2nci raundda her yerinden kan çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grub Killer

quote:

Orijinalden alıntı: NicoBelick

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Isaac Frost deli etti beni sinirden kapattım

Hep power shot yapmayı deneseydin ''fnr4'' ten esinti olarak.

Adam'a Power Punch işlemiyor. Taktiği var bitirmek için. Mesela diyor ki ilk 2 round ayakta kal. Çünkü tek yumrukta indirebiliyor. Attığı her yumruk Power Punch zaten. Ilk 2 round'dan sonra video giriyor ve taktik veriyor koç'u. Video'dan sonra 75 tane vücuduna yumruk atmalısın. Tabi adamın tek yumrukta indirdiğini unutmamak lazım. Herneyse onuda yaptık diyelim en az 2 round daha dayanmalıyız ve sonunda bi kaç yumruk atınca Isaac'i yenmiş oluyoruz. Ama gerçekten çok zor. Boşluğu yakaladı mı geçiriyor ve yerdesin

Abi ağlıcam sinirden ya..İlk 2 round ayakta kal diyor klaysa sen kal..Anasını satim hiç yumruk atmadan ringde kaçıyorum ilk roundun bitmesni 1 dkka var ne yumruk attı ne ben kaçıyorum..son 30 saniye bir koydu yerdeyim kalktım 8 saniye kala bir daha koydu bala mala bir daha kalktrım..2.roundu başında bir vurdu bir daha kalkamadım uyuz oldum kapattım abi 10 sefer oynadım..Böyle finalmi olur..Final ne bilim sokakta felan osalydı milletin içinde felan

• Ya bu combo ve counter denen vuruşları nasıl hızla yapabiliyorlar anlamıyorum... analog kolla sürekli hareket etmek mi gerekiyor... Geçen gün online adamın biri bana bir saydırdı ben bir yumruk bile atamadım... Ben o kadar yumruk sallasam stamina yerlere düşer...
    Şu oyunun vuruşlarından biri bahsedebilir mi... Ayrıca online mod süper bence hemen bir rakip buluyor ama rakibi arkadaş olarak ekleme olsaymış daha iyi olurmuş...
  • Online pass code u nereye yazmama gerekiyor kafayı yicem... 7 günlük trial olayı bitti... Şimdi pass code almak gerekiyor diyor fakat bende oyunun üzerinde pass code yazıyor ama kodu yazacak bir yer bulamıyorum... Ne olur acil yardım...
  • Onlineda herifler indirip duruyo nasıl level atliyoruz yaaaa
  • ARkadaşlar bitane adam var antremanda dövüyorum adamı game over oluyor. Bişeler yazıyo ekranda şimdi aklımda kalmadı ama bi türlü geçemiyorum adamı.

Bi vuruş mu denicez onuda anlamadım ya. K.o yaptıgım zaman game over oluyor direk..

Champion modda 10-15 dövüşten sonra çıktı bu adam.
  • Yanlış hatırlamıyosam bekleyip açığını yakaladığında sağ kroşe indiriceksin yani ekran beyaz oluyo o şekilde 4 5 yumruk sonra nakavt oluyo yanlış hatırlıyoda olabilirim.
  • ben oynarım dövüş oyunlarına bayılıyorum ekle ErenErkman live da
  • ben demoyu indirdim isteyen bana live dan ErenErkman adıyla ulaşabilir fena oynamıyorum oynarız beraber en baştan söliyim ben mike tyson ım
  • BU OYUNDAN ANLAYAN BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ LEGACY MOD YAPIYORUM ORTA SKLETİM SKLETİMİN TÜM KEMERLERİNİ TOPLADIM ÜST SKLETE GEÇME İMKANIM VAR MI KİLO FELAN ALMAAA???????????

• 1.sıraya yerleştikten sonra soruyor muhtemelen sormuştur sen geçme demişsindir farkında olmadan
  • Merhaba arkadaslar...

bende yaklasık 1,5-2 aydır online oynuyorum Istanbul_88 Eklersenız oynayan arkadaslar sevınırım oyunda guzel bı yerler gelen arkadaslar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

ARkadaşlar bitane adam var antremanda dövüyorum adamı game over oluyor. Bişeler yazıyo ekranda şimdi aklımda kalmadı ama bi türlü geçemiyorum adamı.

Bi vuruş mu denicez onuda anlamadım ya. K.o yaptıgım zaman game over oluyor direk..

Bu soruya cevap aranıyor.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

ARkadaşlar bitane adam var antremanda dövüyorum adamı game over oluyor. Bişeler yazıyo ekranda şimdi aklımda kalmadı ama bi türlü geçemiyorum adamı.

Bu soruya cevap aranıyor.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.

Eğer sparring partner olarak işe girdiğiniz ilk maçsa bu, rakibi "vücuda" atacağınız yumrukla 2 kere knock down yapmanız lazım.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.