Şimdi Ara

Fight Club'tan Bir Replik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim dünya görüşümde sen: rockafeller merkezi harabelerinin etrafındaki ormanda av peşindesin...
    Hayatın boyunca üzerinde olacak deri giysin var.
    Sears kulesini saran sarmaşıkları tırmanacaksın.
    Tepeden aşağıya baktığın zaman sadece un yapan ya da asfalt yolda et kurutan minik insanlar göreceksin.

Bu sözde tam olarak ne denilmek isteniyor .
    Rockafeller , sears kuleri arasında bağlantı nedir ?
    Yada sadece öylesine söylenmiş bir söz mü ?

• 1*: Rockefeller Center New York'da bulunan gökdelen şeklinde bir alış veriş merkezidir. Tüketim anlayışının simgesi miseli.

2*: Sears Kulesi Rockefeller Center ile aynı amaç doğrultusunda yapılmış bir başka gökdelen. Oda tüketim anlaşının simgesi.
  • Rockefeller ailesi dünyayı yöneten ailelerin başında gelir Rothschild ailesi ile birlikte

vurgu buna yapılıyor zaten.
  • sırt bu iki replik için bile hayran olunur bu filme ve kitaba

21-"sears kulesini saran sarmaşıkları tırmanacaksın ve aşağı baktığında asfaltta et kurutan minik insanları göreceksin" ...filmin başlarında Tyler'ın , Martha Stewart'a küfür ettiğini duydunuz ve dediniz ki insanları uyutan bu TV şovcusu Martha'ya iyi salladı. Martha Stewart bizim Derya baykal'ın 100 gömlek üstün versiyonudur,çünkü Martha Stewart'ın Tv şovunda yaptıkları ile ilgili yazdığı kitaplar -dikkat- 1 milyon değil 1 milyar dolarlık bir pazara sahip(IMF'den eskiden dilendiğimiz paraya eşit). Iyi güzel ama sears holding şirketinin kulesinden niye bahsetti şimdi Tyler? çünkü Sears holding şirketi Martha Stewart'ın günlük ürünleri satan,kitaplarını yönlendiren tek şirket...

av peşindesin değil geyik avı olmalı.
    rockfeller dünyayı yöneten ailelerden birisi ve bizim karşı durduğumuz, anarşikliğimizin tuttuğu, baş kaldırdığımız üretici ve sömürücüleri geyik temsil ediyor. geyiği avlıyoruz belki ama avladığımız yer rockafeller a ait ve bilmiyoruz onun bizi geyikle oyaladığını. haaa bi taraftanda zaten üstümüze geyiğin derisini de giymişiz. yani başkaldırımızda başarı yok.
    kısaca asıl başkaldırılacak şeye başkaldırılmıyor ama daha ufak sömürücülere başkaldırılmaya çalışılıyor, onu da beceremiyoruz.

paragraftaki "biz" gizli öznesi konuşulan kişi ve onun gibilerdir. "ben rockafeller veya rotschildı karşıma aldım, ne diyosun mr.mh" demeyin sonra
    bu arada rockafeller, rotschild ve adı aklıma gelmeyen merkez bankası sahipleri ve sömürücüler hakkında derinlemesine olmasa da olayı kavratacak bilgiler için:
    ZEİTGEİST (ZAMANIN RUHU)

edt:harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.M -- 30 Mayıs 2010; 19:56:32 >

• Kitabını yeni bitirdim kitaptada bahsediyo bu konudan. Okumayan arkadaşlar mutlaka okumalı . Çok farklı değil ama değişik ayrıntılar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetopus

Kitabını yeni bitirdim kitaptada bahsediyo bu konudan. Okumayan arkadaşlar mutlaka okumalı . Çok farklı değil ama değişik ayrıntılar var

okumayı planlıyodum. değişik ayrıntılar içerdiğini duymak güzel oldu
  • Amerikalı gençler ya sizi,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Amerikalı gençler ya sizi,

Nerden çıkardınız ve kime dediniz anlayamadım.
  • Rockefeller ailesinin zenginliği (belli bir ölçüt olmasada) limitsizdir sanırım, dünyayı yüneten 2-3 aileden en öne çıkanıdır, istese bizim dış borcu anında sıfırlayabilecek bir ailedir kendileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.