Şimdi Ara

Fifa17 Alacaklar veya Aklinda Sorular Olanlar Buyurun! Guncel! Hrkgames Kodlar Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
4
Favori
6.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, 2 yildir elimden geldigince
    "Fifa'yi hangi siteden alacagina karar veremeyen, almayi dusunen fakat nasil alinacagini bilmeyen, editionlar arasinda ki farki bilmeyen, indirim kuponu veya hangi site daha guvenilir"
    tarzi sorulari olan arkadaslara yardim etmeye calisiyorum. Bu senede eger aklinizda soru veya sorular varsa yine yardim etmeye calisirim. Soru sormadan once, linkini verecegim diger konularimi okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_108896103/tm.htm /// http://forum.donanimhaber.com/m_95720121/tm.htm http://forum.donanimhaber.com/m_96684778/tm.htm

    Playstore'dan almayi dusunen arkadaslarda kesinlikle 20tl indirim kuponunu almayi unutmasin. Suan Playstore fiyati 180 tl fakat indirim kuponuyla 160 tl oluyor. G2A, Kinguin gibi sitelerde de 44-50$ arasi degisiyor fiyat farki.

    Forumda da konu kirliligi olmamasi adina "Hangi siteden almaliyim? Hangi Edition'i almaliyim? Nasil alabilirim?" tarzi sorulari sormak yerine bu konunun altina yazarsaniz daha rahat yardimci olabilirim. Hemde diger arkadaslarda cevaplarina daha kolay ulasabilmis olurlar.

    Konuyu her indirim haberi duydugumda, indirim kodu buldugumda veya onemli bir bilgi vermem gerekirse guncellerim, ki boylece konuyu okuyan arkadaslar cevaplarina daha rahat ulassin. Sizlerde eger indirim kodu bulursaniz veya bazi bilgiler vermek isterseniz lutfen buraya yazin, gecen sene playstore'dan 30tl indirim kodu paylasilmis ve pek cok arkadas yararlanmisti.

    Lütfen yanlislarim veya katilmadiginiz konular olursa saygili bir sekilde belirtin

    Bu sirada suan Turkiye'de olmadigim ve arada da 7 saatlik bir zaman dilimi oldugu icin sorulariniza aninda donus yapamayabilirim fakat uyandigim zaman veya is cikisinda hemen yardimci olabilirim. Turkce alfabe kullanamadigim icinde kusura bakmayin

    //////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    Guncelleme:

    ------- Alan arkadaslara hayirli olsun, alacak arkadaslarda cok beklemesinler fiyatlar ilk zamanlar artar. Aradan bikac ay gecince dusmeye baslar Ayrica originden pek cok ekleyen kisi olmus. Bi arkadasim kodumu girmek icin girdi hesaba, ben henuz ulkeye donmedim fakat dondugum gibi oradan da her turlu sorularinizi cevaplamaya calisirim. Konuda benim eksikligimde arkadaslara yardim eden herkese de tesekkur ederim Yakin zamanda bu konuda sorular bitmeye baslar her yil oldugu gibi, o zamana kadar da sorularinizi yanitlamaya devam edecegim. Sonrasindaysa temmuz-agustos gibi Fifa 18 icin alimlara yardim etmeye elimden geldigi kadar calisirim Ayrica birkacta guvenilir yabanci siteyle gorustum, seneye icin cok daha uygun fifa 18 icinde soz aldim sayilir.

    ------- Arkadaslar oyunu daha ucuza almak icin "Ogrenir" nickli arkadas konu acmisti ve basarmis. En ucuz fiyata almak icin link burada:https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=120376241&p=1

    ------- "Gustoy" nickli arkadas Gamesmonde sitesini onerdi. Fiyatsa 120₺. Guvenilirlik konusundaysa FifaMods'la anlasmalilarmis. Ayrica dediklerine gore keyler 25'ine kadar yollanacakmis ve onsiparis bonuslarini iceriyormus.
    http://fifamods.com/haberler/en-ucuz-fifa17-nerden-alinir/ (Buda linki)

    -------- "Bytn" nickli arkadasta hrkgame sitesini onerdi. Sun indirimdeymis ve fiyati 123₺'ymis. Arkadasin soyledigine gorede Godaddy sertifika vermis siteye. Yani guvenli gozukuyor.

    ------- Bu sirada ben de HRKGameden 42$ a aldim oyunu. 3 kere Gamesmonde den denedim fakat yurtdisinda oldugum icin skinti yasadim ve alamadim. En sonunda Amerika kartiyla Hrkgame'den almaya karar verdim. Eger aklinizda soru varsa ve buraya yazarsaniz, sorularinizi canli yardimdan ogrenip cevaplayabilirim. Ayrica HrkGame Fifa 17 alanlara bi tane de steam oyunu bedava veriyorlar. Sansa gore degisiyor bana "Contract with The Devil" adli 6$ lik oyun verdiler. Bunun yaninda g2a pay (credit card) odeme sekliyle aldim ve isterseniz aylik 1$civarina Garanti yaptirabiliyorsunuz. Alirken o ayrintiyi gozden kacirmayin, eger guvenligi kapatmazsaniz kredi kartinizdan her ay 2-3 lira civarinda para keserler.


    Konu Disi Guncelleme:

    ------- Nba2k17 dusunen arkadaslarda suana kadar gordugum en ucuz site Hrkgame. Fiyatiysa %40 indirimle 106 tl. Ozelden ve konudan yazan arkadaslar oldu onun icin buraya ekleme geregi duydum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allenbaha -- 29 Eylül 2016; 1:42:41 >







  • Ekran kartim 840m.1080p lowda akici oynar miyim 40-50 fps arasi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Fifa'nin istedigi onerilen ekran kartina yakin bir ekran kartiniz var, fakat ozellikle bu son iki yildir oyunlarda hic beklenmeyen ekran kartlari oyunu calistirirken, calistirir denilen ekran kartlarinin bazilarinda uyumsuzluklar meydana gelebiliyor. Gecen sene pek cok kisi bunun cilesini cekmisti. Eger aklinizda suphe kalacaksa en dogrusu eylul basini falan bekleyip demoyu oynadiktan sonra karar vermek olacaktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allenbaha

    Hocam Fifa'nin istedigi onerilen ekran kartina yakin bir ekran kartiniz var, fakat ozellikle bu son iki yildir oyunlarda hic beklenmeyen ekran kartlari oyunu calistirirken, calistirir denilen ekran kartlarinin bazilarinda uyumsuzluklar meydana gelebiliyor. Gecen sene pek cok kisi bunun cilesini cekmisti. Eger aklinizda suphe kalacaksa en dogrusu eylul basini falan bekleyip demoyu oynadiktan sonra karar vermek olacaktir.

    Tamamdir beklicez artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu bilgisayar kullanıyorum , sorun yaşarmıyım acaba oyunda ?

    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-2.html#.V5xR7biLSUk

    2GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX960M 128-Bit DX12

    Intel® HM87 Express Chipset

    2GB 128bit

    5.Nesil Broadwell

    8GB Ram



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyDestroyeD -- 30 Temmuz 2016; 10:10:57 >
  • EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki yıllarda ram takviyesi yaparsanız bir 7-8 yıl bu sistemle fifa oyunlarında sorun yaşamazsınız.
  • Bytn B kullanıcısına yanıt
    8 GB ekleme yapacağım hocam Eylül ayında 16 GB yeter herhalde
  • fifa 12 den 16 ya kadar var -----------ama 17 almayacağım sinir hastası ediyor beni sırf sezon oynuyorum stres atmak iç in amma momentum sinir ediyor beni almayacağım artık fifa falan her yıl saçmalık 100 tl yakın para vermek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 31 Temmuz 2016; 17:00:21 >
  • kötü_ben kullanıcısına yanıt
    Cogu kisinin yakinip oyunu birakmasina sebep olan seylerin basinda zaten momentum ve hileciler geliyor. Bende momentuma bi yere kadar sabredebiliyorum ama sadece ultimate oynadigim icin hileciler biktiriyor ama elimizde fifadan baska oyun olmadigi icin gene alacagim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R'dan almayı düşünüyorum ilk hafta ne kadar olur? PC için.

    Originle fiyat farkı çok oluyor mu birde?
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Hocam hatirladigimca D&R la Origin hemen hemen ayni fiyata geliyordu. D&R gereksiz pahali satiyor, eger illa kutulu istiyorsan Araloyundan da alabilirsin. Hem ordan indirim kodu arastirirsan bulabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allenbaha

    Hocam hatirladigimca D&R la Origin hemen hemen ayni fiyata geliyordu. D&R gereksiz pahali satiyor, eger illa kutulu istiyorsan Araloyundan da alabilirsin. Hem ordan indirim kodu arastirirsan bulabilirsin.

    Anladım hocam eyvallah. Peki ne kadar olur tahmini ilk hafta fiyatı?
  • I5
    8gb ram
    1tb hdd
    2gb nvidia 645m ekran kartı
    Lenovo z500 leptop.

    Performans acisindan ne olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Hic bilemiyorum hocam ama 200₺ civarinda olur diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Rahat calistiracagini dusunuyorum hocam ama once bi demoyu dene sonra karar ver cunku fifada iki-uc yildir hic beklenmeyen sistemler calistirirken, calistirir denen sistemlerde kasma olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allenbaha A kullanıcısına yanıt
    Demonun kalitesi daha düşük değil mi? Aynı performansı vermez ki ama?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allenbaha

    Hic bilemiyorum hocam ama 200₺ civarinda olur diye dusunuyorum.

    Çokmuş ya
  • Sıstemim:
    Ekran kartı:NVIDIA GTX 770M
    RAM 16 GB
    ISLEMCI INTEL CORE I7 4700MQ 2.40 GHZ
    YÜKSEK AYARLARDA OYNAYABILIRMIYIM BEYLER
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    Gecen sene bunun dogru olmadigini gorduk, hatta demoda takilma yasayan bazi kisilerde, full surumde takilmalar gitti. Ama demoyu calistirip full surumde kasma ortaya cikan bi kisi bile gormedim. Bu senede biseyin degisecegini dusunmuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hfa19073 H kullanıcısına yanıt
    Rahat oynarsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.