Şimdi Ara

fifa15 sistem yeterli mi lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 gb ram
    intel core i5-2430m cpu 2.40 ghz

evet bu sistemle kasmadan low grafikte oynayabilir miyim ona göre oyun alıcam da?

• Arkadaşlar oyun 3 GB ile çalıştıran oldu mu ?
  • pardon radeon hd6470m imiş.
  • ram yeterli.zaten oyun 2.5-3 arası ram harcıyor.4 gb ram ile 1920*1080 ayarlarda oynuyorum
  • 6470m minimum sistem gereksinimlerinin çok altında kalan bir ekran kartı...model ismi 5770ten yeni diye daha iyi olduğunu düşünme sakın...

ama gene de şans işi...hazır oyun kırılmışken keşke almadan önce deneseydin...o ekran kartıyla en düşük ayarlarda bile takılmalardan teklemelerden kurtulamazsın...

Zira bu seneki oyun acayip kıl...çok yüksek sistemlerde bile takılmalardan dert yananlar var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

6470m minimum sistem gereksinimlerinin çok altında kalan bir ekran kartı...model ismi 5770ten yeni diye daha iyi olduğunu düşünme sakın...

ama gene de şans işi...hazır oyun kırılmışken keşke almadan önce deneseydin...o ekran kartıyla en düşük ayarlarda bile takılmalardan teklemelerden kurtulamazsın...

Zira bu seneki oyun acayip kıl...çok yüksek sistemlerde bile takılmalardan dert yananlar var...

orjinal oyun nasıl kuruluyor biliyor musun?
  • tabii ki tarif edeyim...öncelikle pc'ye origin programını indirip kurmalısın...Kurduktan sonra eğer üyeliğin varsa üye girişi yap, yoksa üye o...

origin programına giriş yaptıktan sonra menüleri karıştır ve redeem product code kısmına cd key'ini gir...oyun görünecektir.sonrada oyunun üzerinde yer alan downloada bas ve indir...bu kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKIPPER84

tabii ki tarif edeyim...öncelikle pc'ye origin programını indirip kurmalısın...Kurduktan sonra eğer üyeliğin varsa üye girişi yap, yoksa üye o...

origin programına giriş yaptıktan sonra menüleri karıştır ve redeem product code kısmına cd key'ini gir...oyun görünecektir.sonrada oyunun üzerinde yer alan downloada bas ve indir...bu kadar

o halde satın aldığım cd ne işe yarıyor?
  • Hayır kurulum işlemi o şekilde değil. Sadece elinizde key varsa öyle kurulur. Dvd varken indirme yaptırmanın bir anlamı yok. Kota gitmesin.

Oyun 2 dvdden oluşuyor bu sene. Öncekiler gibi değil.
    Dilediğiniz bir yerde boş bir klasör açın. Kurulum dosyalarını buraya atacaksınız.
    Dvd 1i takın. İçeriğini komple oluşturduğunuz klasöre kopyalayın. İşlem bitince dvdyi çıkarın.
    2. dvdyi takın. Aynı şekilde içeriğini klasöre kopyalayın. Bitince dvdyi çıkarın.

Klasöre gidin, setup ya da autorun hangisi varsa tıklayıp kuruluma başlayın.
    Gerisi çok kolay zaten, size yönergeleri gösteriyor. Önce origini kuruyor & güncelliyor. Varsa hesabınıza giriş yapmalısınız. Yoksa yeni bir origin hesabı kurun 2dk sürmez.
    Giriş yaptıktan sonra devam ediyor. Kendisi key gireceğiniz redeem product code ekranını karşınıza getiriyor. Kutuda belirtilen product code yani keyi oraya yazıp devam edeceksiniz. Böylece oyun, origin hesabınızda aktif edilmiş oluyor, satın aldınız, size ait oluyor sürekli.

Ardından oyun kurulumuna geçecek. Framework 4.0 , güncel directx dosyaları, VC++ kütüphaneleri vb gerekli paketleri yükledikten sonra oyunu da yükleyecek. Kurulum bitince oyunun güncellemelerini indirip en son sürüme güncelleyecek. Bitti bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Hayır kurulum işlemi o şekilde değil. Sadece elinizde key varsa öyle kurulur. Dvd varken indirme yaptırmanın bir anlamı yok. Kota gitmesin.

Oyun 2 dvdden oluşuyor bu sene. Öncekiler gibi değil.
    Dilediğiniz bir yerde boş bir klasör açın. Kurulum dosyalarını buraya atacaksınız.
    Dvd 1i takın. İçeriğini komple oluşturduğunuz klasöre kopyalayın. İşlem bitince dvdyi çıkarın.
    2. dvdyi takın. Aynı şekilde içeriğini klasöre kopyalayın. Bitince dvdyi çıkarın.

Klasöre gidin, setup ya da autorun hangisi varsa tıklayıp kuruluma başlayın.
    Gerisi çok kolay zaten, size yönergeleri gösteriyor. Önce origini kuruyor & güncelliyor. Varsa hesabınıza giriş yapmalısınız. Yoksa yeni bir origin hesabı kurun 2dk sürmez.
    Giriş yaptıktan sonra devam ediyor. Kendisi key gireceğiniz redeem product code ekranını karşınıza getiriyor. Kutuda belirtilen product code yani keyi oraya yazıp devam edeceksiniz. Böylece oyun, origin hesabınızda aktif edilmiş oluyor, satın aldınız, size ait oluyor sürekli.

Ardından oyun kurulumuna geçecek. Framework 4.0 , güncel directx dosyaları, VC++ kütüphaneleri vb gerekli paketleri yükledikten sonra oyunu da yükleyecek. Kurulum bitince oyunun güncellemelerini indirip en son sürüme güncelleyecek. Bitti bu kadar.

kanka demoda kasma çok fazla değildi acaba orjinal oyunda da aynı mı olur ve sırf bu oyun için oyuna uyumlu logitech f310 gamepad aldım bu gamepadi oyundan önce mi kurayım yoksa sonrada kursam olur mu ve direk istediğim tuşlar oluyor mu aşağıdaki tuş pas soldaki şut üstteki arapası falan ?

• Kasma konusunda ne olur ne biter kestirmek güç. Ancak görünen o ki ekran kartınız , en düşük gereksinimin de altında kalıyor. Giriş seviyesinin de altında zayıf bir model. Demoda kastıysa tam sürümde de kasması muhtemel. Üstelik online modlara girdiğinizde online ın da bir ağırlığı oluyor oyuna, ek yük bindiriyor. Rakiple oynadığınızda 4 kriter var. Sizin bağlantınız, rakibin bağlantısı iyi durumda olacak. Sizin sisteminiz de rakibin sistemi de oyunu akıcı oynatmaya yeterli güçte olacak. 4 şarttan biri bile sağlanmadığında oyun oyunluktan çıkıyor, lag vb oynanmaz hâle geliyor.
    Ekran kartını yenileyebilirseniz o zaman iyi sonuç alabilirsiniz. Bu hâliyle zor.

Logitech f310, güzel bir gamepadtir. Oyundan önce ya da sonra kurmak diye birşey yok yani farketmez. Fifa 15in desteklediği modellerdendir, uyumludur. Xinput modunda xbox 360 controller for windows sürücüsüyle kurarsanız direkt uyumlu olur. Xinput moduna alınca zaten direktn kendisi güncelliyor sürücüyü. Sonra kendinize göre tuş ayarlarını oyun içinden yaparsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Kasma konusunda ne olur ne biter kestirmek güç. Ancak görünen o ki ekran kartınız , en düşük gereksinimin de altında kalıyor. Giriş seviyesinin de altında zayıf bir model. Demoda kastıysa tam sürümde de kasması muhtemel. Üstelik online modlara girdiğinizde online ın da bir ağırlığı oluyor oyuna, ek yük bindiriyor. Rakiple oynadığınızda 4 kriter var. Sizin bağlantınız, rakibin bağlantısı iyi durumda olacak. Sizin sisteminiz de rakibin sistemi de oyunu akıcı oynatmaya yeterli güçte olacak. 4 şarttan biri bile sağlanmadığında oyun oyunluktan çıkıyor, lag vb oynanmaz hâle geliyor.
    Ekran kartını yenileyebilirseniz o zaman iyi sonuç alabilirsiniz. Bu hâliyle zor.

Logitech f310, güzel bir gamepadtir. Oyundan önce ya da sonra kurmak diye birşey yok yani farketmez. Fifa 15in desteklediği modellerdendir, uyumludur. Xinput modunda xbox 360 controller for windows sürücüsüyle kurarsanız direkt uyumlu olur. Xinput moduna alınca zaten direktn kendisi güncelliyor sürücüyü. Sonra kendinize göre tuş ayarlarını oyun içinden yaparsınız.

birincisi xinput modunda nasıl kurucam kolla birlikte verilen cd de seçenek mi sunulucak kurarken?
    ikincisi elimde hp pavilion g6 laptop var buna ekran kartı takabilirler mi? laptopumu bilgisayarcıya götürsem ekran kartı takabilir mi?

• Hatırladığım kadarıyla gamepadin ön kısmında tuş var. Sağa sola çekilebiliyor. Bir taraf Xinput diğer taraf Dinput. Xinputa alınca Windows, onu xbox 360 gamepadi gibi algılıyor. Uğraştırmaz yani direkt kurarsınız.
    Muhtemelen ekran kartını değiştiremeyeceksiiniz. O aralıktaki laptopların hemen hepsi standart oluyor, ekran kartı değiştirilemiyor. Hem zaten değiştirilse de pek verimli olmayacaktır.
    Seçenekler çok kısıtlı, çok güçlü kartlar takamazsınız.

Ben olsam pek uğraşmazdım. PS4 e geçip devam ederdim ya da orta seviye bir masaüstü oyun pcsi toplardım. Bu cihazda işiniz zor. Laptop sonuçta mobil cihaz. Masaüstündeki denk bileşenlere göre bakıldığında performansı çok düşüyor. Güncel, güçlü bir model de değil. Bu ayardaki çoğu model oyun oynamak için pek uygun değil.
  • 4 gb ram
    450 gd hdd
    kalldırır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İSA_1

quote:

Orijinalden alıntı: badelona

quote:

Orijinalden alıntı: İSA_1

naptın dostum arkadaşlar tarif etmiş yükledin mi?

@badelona

oyunda bi sorun çıktı değiştircem cumartesi gelicek yenisi kırık çıktı verdim vatana cumartesi alıcam ama şimdi demoyu klavyeden oynamaya kasma olayına daha net bakmaya karar verdim acaba klavye ayarları değişir mi demoda?

ben klavye ile oynamıyorum bir bilgim yokda,yaw sen ne yapıcan cd yi önemli olan key,direk key alsana originden yada başka bir siteden hemen yükle,neyse birdaha denede demoyu bakalım.

@badelona

demoda çok hafif kasıyor ilginç di mi minimum sistem ve berbat bi ekran kartına rağmen sence orjinal oyunda aynı mı olur ve hızlandırmak için daha neler yapabilirim driver guncellemesi gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buse_sporsanatbilim -- 6 Şubat 2015; 5:51:07 >

• laptopda hd 5650 ,3 gb ram, i3 işlemciylle sadece yağmurlu havalarda az kasıyor gerisini sen düşün.
  • 6470 ile o oyun zülüm olur, parana yazık olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet demoda çok kastı ben de siparişi iptal ettim teşekkürler yardımlarınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: badelona

pardon radeon hd6470m imiş.

6470m'de oyunu bizzat dün denedim. Belgelerimden çözünürlüğü 1024x600 yaptım. Rendering quality'de 2 yaptım. Sabit 28-30 fpsde çalışıyor. Denediğim pcde AMD Phenom II P960 1.5ghzlik işlemci ve 4gb ram vardı. Rendering quality'yi 0 yapınca fps 45'lere çıkıyordu. Ayrıca demoda bendeki gtx850m'li pc'de bile kasıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 9 Şubat 2015; 22:52:57 >
  • Arkadaslar Bende Biraz arastırdım fakat sistemime benzer bir sistem sorulmamıs Acaba bu sistemle full ayarlarda oynayabilirmiyim ?

Cpu=Core 2 Duo e8400 3.00 Ghz:
    Ram=4 gb ddr 2 667 mhz:
    Gpu=Xfx Black Edition 6870 1 gb 256 bit gddr5 :
    İşletim Sistemi:Win 7 Ulti. 64 bit:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.