Şimdi Ara

[FIFA12] TURKRAIDERS | OYUNCU ALINICAKTIR (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.563
Cevap
1
Favori
74.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 7 Haziran 2011; 11:30:16 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 7 Haziran 2011; 16:32:38 >
  • Lampard ezmiş hepsini
  • Akşam bağlantı neydi öyle..
  • arkadaşlar hepinizle gurur duyuyorum yeni slim ps3 almıstım ben caner ve umut abiye sölemiştim gerçi virtual pro ya girince yeni adam yaratmamı istedi eski adamım gitti sanırım yeniden kasıp iyi bi adam yaratıp aranıza dönmeye çalışıcam. takım çok iyi gerçektenwww.ea.com/uk/football/ dan da takip ediyorum.
    hepiniz çok özlendiniz.

umarım fifa 12'de de bu güzel kadromuz birlikte olur
  • Nedir bu bağlantı sorunu arkadaş...
  • Hakan abi imzan ölmüş ilk sayfadan seç bir tane değiştir.
  • Total Messi'ye direk davetiye atabiliyormuyuz? Akşama toparlansınlar bizle genelde aynı saatte denk geliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShinQda -- 9 Haziran 2011; 12:17:42 >
  • 10.000 küsür olmuşlar attığımız davetler dostluk maçı olarak geçerli oluyor bu yüzden puan vermiyor.
    Karşımıza çıkarlarsa....
  • Bugün internetide hallettim,plazma zaten hazır bu gece beni tanımayabilirsiniz.
    Rooney ile değişimi hissedin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanerGundogdu

Bugün internetide hallettim,plazma zaten hazır bu gece beni tanımayabilirsiniz.

interneti nasıl hallettin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Bugün internetide hallettim,plazma zaten hazır bu gece beni tanımayabilirsiniz.

interneti nasıl hallettin ?

TTNET ile görüştüm hızımı 8 megabite sabitlediler.Önceden 100 kbps ile indirirken şimdi rahat 700 kbps görüyorum.
  • İnşallah sorun yaşamassın çünkü asıl ping kalitesi çok önemli ki tt net ve superonline arasında dağlar kadar fark var ping kalitesi konusunda. Ben 1 mbit superonline kullanırken gram lag yaşamazdım fifa 10 club modunda. Akşam bakarız artık. Bi hız testi yap bakalım ping kaç göstercek

http://www.speedtest.net/
  • '' PING 15 MS '' diyor Ekrem abi bu ne demek oluyor?
  • quote:

'' PING 15 MS '' diyor Ekrem abi bu ne demek oluyor?

Ping, sunucu ile arandaki gecikme süresinin milisaniye cinsinden değeridir.Çok yüksek olursa geç tepkimeye sebep olur hatta dahada çok olursa oyundan koparsın. 1 mbit ken kaçtı acaba bilmiyorum ama 15 fena değil ne kadar düşük olursa o kadar iyi muhtemelen sorun yaşamassın artık. Benim ping değerim 4
  • 2 gündür bezdik ulan oyundan...20mb kullanıyoz gene aynı..ea serverlarda sorun var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAKAN32BURSA

2 gündür bezdik ulan oyundan...20mb kullanıyoz gene aynı..ea serverlarda sorun var sanırım.

Bende hiç sorun olmuyor bölgesel bir problem galiba. Zaman zaman bakım yapılıyor çünkü superonline fiber de. 2-3 hafta önce bizim burda bakım vardı hatırlayın 4-5 gün girememiştim oynanmıyordu bakım biter bitmez düzeldi
  • Dün bende lag yoktu ama loss vardı malesef.
  • Son maçlarda uyguladığımız taktik çok iyidi arkadaşlar.

Aynı oyunu oynarak,bu sistemi oturttukmu,tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Lampard ezmiş hepsini

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Lampard ezmiş hepsini
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.