Şimdi Ara

FİFA12 ONLİNE FRİENDLİES SORUNU ÇÖZENE DİLEDİĞİ OYUN HEDİYE SÖZÜM SÖZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim.

arakdaşımla online fifa12 maç yapamıyorum. ikimizinde nat type 2 ikimizinde modem şifreleme türü aynı. ikimizinde fifa online menüde firewall moderate ancak ne online friendlises ten ne custom gamden nede aradan nede lobiden maç yapamıyoruz sürekli şu hatayı veriyor

The connection to your opponent has been lost

bu gerizekalı hata yüzünden fifadan soğudum. diğer arkadaşlarla oynuyor hatta ikimizde head to head yapıp başkaları ile oynuyorz ancak sanki ikimizi sistem banladı biertek ikimiz oynayamıyoruz bu nedir nasıl olur nasıl düzelir

ikimizinde psn türkiye. farklı farklı ülkeride denedik hatta o amerika ben ingiltereden girdik yine olmadı.
    hatta ben modemden port yönlendirmesi bile yaptım.internette arattım elli portlar oluyormuş bunları modeme ekledim yine olmadı yine olmadı bunu çözebilen varsa dilesin benden ne dilerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydaremrah -- 19 Ekim 2011; 13:44:37 >

• modem zyxell mi?
  • HAYIR DOSTUM BENİMCE HUAWEİ ECHOLİFE ARKADAŞINKİ AİRTES KABLOSUZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: asymmetric

modem zyxell mi?

HAYIR DOSTUM BENİMCE HUAWEİ ECHOLİFE ARKADAŞINKİ AİRTES KABLOSUZ
  • zyxell olunca ne oluyor benim modem zyxel.
  • acaba arkadasın wifi ile baglanırken başkalarıda o wifi yi kullanıyomu:?? bide bazı moodemler wifi ile baglanırken baglantı hızı duşuk olur
  • Hocam DMZ aç,olmadı port forwarding yap ya da upnp aç.
    edit:arkadaşın da yapmalı sorun kimde bilmiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 19 Ekim 2011; 17:17:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn'den oyun hediye etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnan1905

Hocam DMZ aç,olmadı port forwarding yap ya da upnp aç.

dostum ps3 de bağlantı yaparken bahsettiğin tüm işlemler yapıldı. hatta modemden port yönlendirmesi dahil. arkadaşta aynı şeyleri yaptı. ama olmuyor sony mail attım bekliyorum. ama cidden konsolu eğer bu sorunu düzeltemezsem satacam bu ne salaklıktır yaw. yani kısacası dediklerini yaptım ama olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit_99

acaba arkadasın wifi ile baglanırken başkalarıda o wifi yi kullanıyomu:?? bide bazı moodemler wifi ile baglanırken baglantı hızı duşuk olur

valla airtes in ttnetin verdiği modeli var adamda baya hızlı bence çünkü diğer adamlarla oynarken hiç lag yaşamıyorum dedi ayrıca ben bu arkadaşla daha önce 2 maç yaptım. sora ne olduysa oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydaremrah

quote:

dostum ps3 de bağlantı yaparken bahsettiğin tüm işlemler yapıldı. hatta modemden port yönlendirmesi dahil. arkadaşta aynı şeyleri yaptı. ama olmuyor sony mail attım bekliyorum. ama cidden konsolu eğer bu sorunu düzeltemezsem satacam bu ne salaklıktır yaw. yani kısacası dediklerini yaptım ama olmadı

üstad modemleri fabrika ayarlarına çekin ps3 dahil.inan başından geçen durum çok trajikomik :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnan1905 -- 19 Ekim 2011; 18:26:20 >
  • quote:

quote:

quote:

üstad modemleri fabrika ayarlarına çekin ps3 dahil.inan başından geçen durum çok trajikomik :/

peki dostum modemleri fabrika ayarı tamam yaparım ancak ps3 fabrika ayarı yapınca saveler gidecekse oyunlar var kardeşlikten aldığım onlar gidecekse yapamam. fabrika yarı dediğin settingste hangisi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

peki dostum modemleri fabrika ayarı tamam yaparım ancak ps3 fabrika ayarı yapınca saveler gidecekse oyunlar var kardeşlikten aldığım onlar gidecekse yapamam. fabrika yarı dediğin settingste hangisi?

Bu sorun genellikle Nat type veya DNS adresindende kaynaklanabilir,bunları değiştirmeyi deneyin.Aynı sorunu NBA2k11 de böyle çözmüştüm.

• arkadaşının modem markası nedir?
  • dns kullaniyorsaniz kapatin yada ayni dnsleri kullanarak dwnwyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sorun genellikle Nat type veya DNS adresindende kaynaklanabilir,bunları değiştirmeyi deneyin.Aynı sorunu NBA2k11 de böyle çözmüştüm.

nat type nasıl değiştireceğim su an type 2 durumunda dnsleri ikimizde 0000 yapıp deneyeceğim.buraya yazarım sonucu ama nat type olayını nasıl yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Lussian^^

arkadaşının modem markası nedir?

airtes kablosuz modem ttnetin verdiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

dns kullaniyorsaniz kapatin yada ayni dnsleri kullanarak dwnwyin

normalde modemde dns yok ancak blgisayarımızda var onun ps3le bir alakası yok değilmi. zaten ps3 de modemi göstermiştim dns olarak onu düzeltecem deneyelim bakalım
  • ha bu arada ben oyunu kardeşlikten aldım arkadaş dvd den oynuyor.bir önemi varmı bilmiyorum
  • dostum önce modemine güzelce fabrikayarı çek.nasıl olsa denediğin tüm kayıtlı yöntemler sana yardımcı olamadı.hatta mümkünse roter'ın güncellemesini yükle.ps3'ü denemek zorunda kalmaya da bilirsin.
  • bu sorunu çözeniniz oldu mu, şimdi ben de yaşıyorum bunu, yeni aldım yeni olan benim muhtemelen bağlantıyı tanıtırken yaptığım bir ayardan dolayı olmuyo ama neyi düzeltirsem düzeleceği konusunda bilgim yok.. yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.