< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (8911. sayfa)
-
-
“Gayet normal skor”
Normal de değil; gayet normal 😀
Pubg mobile’dan mı devam etseniz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 23 Kasım 2024; 16:45:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Black friday’de açabilirsniz.Best of’lar da paketlere girerse renkli kart çıkma ihtimali bir tık artmış olur.
İhtimal ve şans demişken, geçen sene TOTY dönemine 450-500 paket ile girdim. 1 tane TOTY çıkmadı 😀 . Olay biraz da böyle
Oyunun algoritması her yerde çok ilginç çalışıyor gerçekten.
Yıllardır her zaman söylerim sadece full 11 gold kadrolarla kimyayı 33 yaptığınız sürece takım çok iyi oynuyor hiç kart görevi yapmıyorum bu yüzden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Rakip 3. defa ceza sahasına girebilmiş olsa ben de bu skoru alacaktım. Ben de o esnada çektiğim şut sonrası sol direğe çarpıp çizgiye paralel gidip sağ direğe çarpıp oyuna geri dönen topu izliyorum:) . He izlediğim, oynadığım şeyi görünce ha 2-2 berabere kalmışım, ha 3-2 yenilmişim. Bünyedeki etkisi değişmeyecekti.
Neyse ben hazır henüz yapılmamışken bir futbol girmesi yorumu bırakayım :
”Gayet normal skor” :)
-
skill issue
-
yamadan beri iyice ağırlaştı hücum oyuncuları, her oyuncu şuan yakalanıyor. 99 pace bile olsa hikaye, 80 pace stoper yaldır yaldır geliyor omzu koyup alıyor. kart teknik dribblingde nasıl, bilmiyorum oynamadığım için soruyorum. yamadan sonra çok sık kullanıyorum teknik dribblingi. kanatta roket veya rapid playstyle yoksa oynatmam bu sene, onlar bile ölü şuan. hiç olmadı forvet dene bir de. pahalı bir kart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RobinvanPersie -- 23 Kasım 2024; 20:15:52 > -
Hocam Basic oynatin. Ayrica sol bekte kim var. O da onemli.
Merhabalar;
Türkiye Ligi ağırlık bir kadro yaptım ve İngiliz Liginden ana kadrom var.
Özellikle İngiliz kadroma MO önerisi alabilir miyim. Live Pro Ake gelmiş, defansa onu mu alsam diyorum ama 400bin altın şu an
-
-
Pazarda yok kıymetini bil chiesanın :)
Hocam ya 15 ya 16da dememiştim bende 200 paket olmamıştı. Fıfa 18de 1 nadir oyunculu paketten ilk haftada kaka gelmişti. O yüzden hayatı o kadar sevmiyorum diye düşünüp açtım sonuç şaşırtmadı
Vejrgang görevinden çıktı.
İki hesabımda da mbappe oldu çok enteresan gerçekten.😀😀
-
Pcdeki bi hileci yüzünden 9w yapamadım ya ulan tüm adamlarımı yavaşlattı nasıl yapıyorlar bunu adamın normal şutları bile power gitti çıktım maçtan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Git birde piyango bileti al 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrikler hocam Biz de Mbappe'yi satın alabilmek için jeton denkleştirmeye çalışalım
-
Jetonla al iki hafta sonra 1 milyon değer kaybetsin sonra 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X