Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (3 Mobil) - 12 Masaüstü3 Mobil
5 sn
184.997
Cevap
821
Favori
6.501.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 75207521752275237524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarim tam surum cikinca boyle olmaz.market bot hesaplardan gecilmez snipe bot hesaplar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WildDestiny kullanıcısına yanıt

iosta nasıl güncelleme alabildin? Uygulama girişinde 22 ye gidiyor ve güncelleme de yok anlamadım.

• gelişmiş sbclerde hangi sbcler bug sız karma uyruklar ilk 2 sbc ve karma ligler çak bir beşlik sbc lerinde gönderme hatası alıyorum.

• Bu sene gelişmiş kadro kurma gorevlerı satılamaz paket veriyormus yapmaya deger mı sizce bir de cozum olarak futbinde sonuc yok nerden bulucaz

Oyun çıkınca yapabilirsiniz hocam şu an yapmak mantıklı değil pek. Kadrolar attığım linkte var.

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!Bora Sönmezyoutube
    Herkese merhabalar , FIFA 23 çıkmadan sizler için Hybrid Leagues ve Hybrid Nations SBC'lerinin çözümlerini yaptım. Devam videoları için videoyu beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın :)
    https://www.youtube.com/watch?v=9ld3RAzXwf0
  • 25 innde indirne

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bence yapmaya gerek yok. Satılamaz hepsi. İyi bir kart çıkmazsa elindeki para tamamen çöp oluyor, hiç değilse harcadığın parayı bile geri alma şansın kalmıyor.

• bazi sbclerde problem var zaten hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başıma birşey gelmeyecekse eğer bu arkadaşı tek nadir paketten çektim :)) ama satılmıyor işte kimsede coin yok 200 okutsak 170lerden mbappeler gidiyor :))))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22 de kapalı olan web app ler 23 de açık gözüküyor geçici mi acaba varmi bilgisi olan

• lakers87 L kullanıcısına yanıt

Tebrikler. Cok iyi olmus. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Sana daha iyileri gelsin reis :))

• lakers87 L kullanıcısına yanıt

Valla biraz önce 90k messi gitti. Şimdi 103k gitti. 3-4 kişi şurada birleşip 2-3 messi alsak köşeyi döneriz sanırım. Ronaldo 160k EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Cidden keşke iyi bir oyuncu çıkarabilseydim. Şu an bazı futbolcular feci düşmüş halde. Oyun başlayınca çok enterasan fiyatlara gelecekler. Ne yazık ki 10k coinim var.EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Pace baya düşük kalıyor artık onların. Üzücü gerçekten yaşlanmışız bu adamların oyun çıkışında 100 k altında olduğunu görmek. Messi yine kısa boyundan çevik olur.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Evet. Ne yazık ki pace biraz işi bozuyor. Yinede ilk iki ay için iyi iş yapacaklardır. Bu arada aman sakın unutmayın ön izleme kart veriyorlar. Kartlar bölümünden premium kart destesinin ön izlemesini yapın. Biraz önce yaptım. Bana bir şey çıkmadı. Belki sizlere çıkar. 24 saat sonra tekrar verirler. Oyun gelene kadar hiç olmazsa bunu deneriz. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Benden kemiksiz 20k çıkar. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Mext kullanıcısına yanıt

Ha gayret şu Messiyi alalım bari. Sonrasında satıp bölüştürelim. Kaldı 60k EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

Tamam şansı yaver gidenler hep olur. Tamam bu oyuna para yatıran da dolu. Ama bu kadar R9 bir tanesine 1.3m bid bile basılmış durun oyun çıksın yav. EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Ben fifa 22’nin güncelleme kaynaklı böyle olduğunu düşünüyorum. Belki herkeste böyledir ama farkına varmıyor olabilirler. Bir çözüm bulursam paylaşırım hocam.

• 
Sayfa: önceki 75207521752275237524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.