< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7522. sayfa)

-
-
iosta nasıl güncelleme alabildin? Uygulama girişinde 22 ye gidiyor ve güncelleme de yok anlamadım.
-
gelişmiş sbclerde hangi sbcler bug sız karma uyruklar ilk 2 sbc ve karma ligler çak bir beşlik sbc lerinde gönderme hatası alıyorum.
-
Bu sene gelişmiş kadro kurma gorevlerı satılamaz paket veriyormus yapmaya deger mı sizce bir de cozum olarak futbinde sonuc yok nerden bulucaz
-
Oyun çıkınca yapabilirsiniz hocam şu an yapmak mantıklı değil pek. Kadrolar attığım linkte var.
Bora Sönmezyoutube
Herkese merhabalar , FIFA 23 çıkmadan sizler için Hybrid Leagues ve Hybrid Nations SBC'lerinin çözümlerini yaptım. Devam videoları için videoyu beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın :)https://www.youtube.com/watch?v=9ld3RAzXwf0 -
-
Bence yapmaya gerek yok. Satılamaz hepsi. İyi bir kart çıkmazsa elindeki para tamamen çöp oluyor, hiç değilse harcadığın parayı bile geri alma şansın kalmıyor.
-
bazi sbclerde problem var zaten hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
22 de kapalı olan web app ler 23 de açık gözüküyor geçici mi acaba varmi bilgisi olan
Tebrikler. Cok iyi olmus.
Sana daha iyileri gelsin reis :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla biraz önce 90k messi gitti. Şimdi 103k gitti. 3-4 kişi şurada birleşip 2-3 messi alsak köşeyi döneriz sanırım. Ronaldo 160k
-
Cidden keşke iyi bir oyuncu çıkarabilseydim. Şu an bazı futbolcular feci düşmüş halde. Oyun başlayınca çok enterasan fiyatlara gelecekler. Ne yazık ki 10k coinim var.
-
Pace baya düşük kalıyor artık onların. Üzücü gerçekten yaşlanmışız bu adamların oyun çıkışında 100 k altında olduğunu görmek. Messi yine kısa boyundan çevik olur.
Evet. Ne yazık ki pace biraz işi bozuyor. Yinede ilk iki ay için iyi iş yapacaklardır. Bu arada aman sakın unutmayın ön izleme kart veriyorlar. Kartlar bölümünden premium kart destesinin ön izlemesini yapın. Biraz önce yaptım. Bana bir şey çıkmadı. Belki sizlere çıkar. 24 saat sonra tekrar verirler. Oyun gelene kadar hiç olmazsa bunu deneriz.
-
Benden kemiksiz 20k çıkar.
-
Ha gayret şu Messiyi alalım bari. Sonrasında satıp bölüştürelim. Kaldı 60k
-
Tamam şansı yaver gidenler hep olur. Tamam bu oyuna para yatıran da dolu. Ama bu kadar R9 bir tanesine 1.3m bid bile basılmış durun oyun çıksın yav.
-
Ben fifa 22’nin güncelleme kaynaklı böyle olduğunu düşünüyorum. Belki herkeste böyledir ama farkına varmıyor olabilirler. Bir çözüm bulursam paylaşırım hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X