Şimdi Ara

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7093. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
185.749
Cevap
822
Favori
6.545.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
73. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 70917092709370947095
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu flaş transferler neden sürekli artıyor bi benzama yapamadık her oyuna girdiğimde dahada artıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu paket şansı yüzünden ben bulaştım, tam 1 saat sürüyor bi hesabı bitirmek. Totalde 2,5 3 milyona yakın Coin kastım rahat bi şekilde, gittim 3 tane ikon paketi yaptım kendi hesabımda(rush,lahm,barnes) çıktı sonra dedim amaaan kendi paramla mı aldım sanki bide üstüne paket açtım ultimate nadir falan filan totalde kalan Coin şimdi 14k, dedim bari bunla bi hesap daha yapayım, yaptım 8 tane paket var nadir mega paket, nadir oyuncu ve mega paketler, akşam 9u bekliyorum. İlginçtir, yan hesaplarımdan 1 tanesinde inanılmaz bir şans var her açtığımdan walkout geldi 800k vurgun. Ama ea iyi biliyor bu işi, bi ikon paketi saldılar, bi ultimate paket derken durum bu. Kısacası yan hesap düşündüğünüz kadar zahmetli değil bence. Bütün yayıncılar kullanıyor zaten bu taktiği.

• zerosun Z kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle bu kadro ile zevk alıyorsan bişey diyemem ama bana kalırsa orta sahadan de bruyne ve fodenı sal gitsin. Ben olsam mbappe ve ben yedder çeker keyfime bakardım

• Yeni futbolcular geldi. Bir bakin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar için mi kastım yani bu yaşta 20 maç

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• Arkadaşlar bi öneri isteyeceğim. 4 adet üst düzey altın oyuncu paketimi açayım yoksa 6 veya 7 tane premium altın oyuncu paketimi?

acilen coin e ihtiyacım var:)

• mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    Hiç açmayın

• Koinos556677187 K kullanıcısına yanıt

o kadarmı diyosunuz ya fp çekip açacaktım düzgün bi kadro kurabilmek için:)

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün açtığım paketten piyango çıkınca sizin tavsiye ettiğiniz kadroda ufak bir değişiklik yapıp Beckham’ı monte ettim. Umarım etkili olur.

EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!

• IDwasHERE kullanıcısına yanıt

iyi oyunlar EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır!  Beckhami bende seviyorum. Ozellikle serbest vuruslarda.

• Hayır herşey tamammış gibi birde şu japonları dahil ettiler oyuna 😂 ne zaman napacakları da belli olmuyor. Bi bakıyorum saçma sapan ara paslara koşup gol atıyorlar, bazende kaçmayacak pozisyonu kaçırıyolarlar. Bende denedim ama pek beni tatmin etmediler.

Hocam onlardan kesin kadro kuracak kadar iyi oyuncu çıkmıyor kaç haftadır en iyi paketleri açıyorum 0 yani paranıza yazık etmeyin

• Arkadaşlar Xbox series s kullanıyorum,FIFA 22 hesabımı satacağım yasak mı forumda paylaşmak..

İyi akşamlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam sormayın ya o hataya düştüm 100 tl zarardayım çıka çıka busquets aguero hummels çıktı resmen şaka gibiler ya, geçen senede böyle olmuştu yüksek reyting çıkıyo iyi paketlerden ama hepsi para etmeyenler... ne var yani bi mbappe ronaldo messi üçlüsünden birini vereydi :) bu arada bir şey sorucam bu sbc lerin hepsini bitirmek mantıklımı çünkü karma ligleri bitirdim hiç bir şey vermedi resmen, birde futbinde görevleri yaparken yardım alıyorum ordaki kadrolarda loyalty uyarısı çıkıyo sanırım bu olay sbc kadrosunu kurup 10 maç gir çık yapıcaz dimi?

• arkadaşlar, max 150 k coinli, wl de ve division rivals da yukarlara oynayabilceğim en iyi kadro önerisi yapabilirmisiniz? bugün kurucam

Hocam milyon coinle açtım + fpler sürüce yani paket açmak çok mantıksız, Türkiye şartlarına göre. Adamlar 20 dolar vermiş altın de jong çıktı diye üzülüyor, bağlantıları iyi, ama hala ağlıyorlar. Biz Türk oyuncular olarak gerçekten sabırlı insanlarız :)

hocam biz sabır taşı olmaya zorlanıyoruz aslında , yıllardır ut oynuyorum bi s tier oyuncu çıkaramadım:)

• Bir fut champions daha husran. İlk gununden beri verdigi en yuksek kart 85.

• Wl'ye kötü başlayıp ardından arka arkaya kazanırken tam toparlıyodum ki saçmalıklar peşimi bırakmadı. Neyse sakin kalmaya çalıştım ama son maçta yaşadıklarım cidden cinnet geçirtti ya. Rakio 10 kişi kalmış atağa çıkıyor kaydım top sekti benim oyuncumun önünden geçiyor nir türlü oyuncu değiştiremedim top dolayısıtls rakipe geçti, dokunsa topu alıp gol atıcam neyse dedim olabilir ardından 4'e 1 yakaladım analoğu en sola çevirdim gitti tam tersi yöne attı yine dediö neyse olabilir, top yine bende kaldı aşağı attım bu seferde rakibe attı ya sabır çektim içimden. Rakibin kalecisi kaç tane kesin topu çıkarttı vay be dedim. En son dakika 80 top bende şutu çektim tam çizgiyi geçicekken rakip oyundan çıktı. Yani kaç maç rakip toxiclik yaptı yine de böyle birşey yapmadım. Bunu yapabilecrk kadar nasıl onursuz olur insan anlamıyorum. Yazıklar olsun. Yine rank1 hedeflerken rank2'yi 1 maçla kaçırıcam şaka gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Edelion kullanıcısına yanıt

Bu hafta bende cok zorlandim. Sanirim guncellemeler sonrasi cok ciddi oynanista skintilar olusmaya basladi. Bugun 3 rakibim kendi kaleme gol attirdi. Bende 3-4 kez sut cektim kaleciler toplari ellerinden kacirdi. Direk gol oldu. Bende sasirdim. Boyle hatalar yoktu. Ciddi ciddi bu guncellemeler sonrasi oyun bozulmaya basladi. Yani delirmemek elde degil. Ayrica inanilmaz bir penalti oluyor. Adamin yaninda kosuyorum takip dusuyor. Hop penalti. Ne yaptilar yine oyuna anlamadim. EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! 

• 
Sayfa: önceki 70917092709370947095
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.