oo orta sahanın dinamosu gelmiş |
EA FC 26 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (7091. sayfa)

-
-
arkadaşlar potm nkunku kullanan var mıdır? if de jong mu yoksa potm nkunku mu daha iyi olur fofananın yanına
-
Sizin gelmiş mi hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok hocam gelmedi. EA desteğe yazdım ekran görüntüsü istediler gönderdim bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyin ekran görüntüsünü attın hocam eve geçince bende göndereyim
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim
Görevi bilmiyorum ama L1+R1 basarak şutla gol atmayı denediniz mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gunaydin, kesinlikle de jong derim.
Bu sene meta bir kart. Ayrica nkunku’nun cok reklamini yaptilar. Kartlari fos. Hepsini nerflediler. Rulebreaker bile cop oldu.
-
hocam bu hafta 3 veya 7 galibiyet almış mıydınız?
-
Tebrikler! Piyango olmus.
Aldım hocam. Almama rağmen gelmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba fifa21 deki coinsler aynı hesaptan fifa22 aldığımızda yeni oyuna geçiyor mu? ya da geçirilebiliyor mu? geçmiyorsa eski oyuncu olmanın 22 ye faydası oluyor mu?
-
Coinler ne yazik ki gecmez. Her sene bastan basliyoruz.
anladım hocam . inşaallah çözerler
-
selamlar, bi öneri isteyeceğim.
bu sene fut a çok geç başladım, şu an elimde 60k civarı bir miktar var.Hepsini kadro kurmaya mı yatırsam, yoksa 5 10 k lık squad battles için minimal bi kadro kurup kalan para ile sbc lere başlayıp hepsini yapmalımıyım?
Herşey sağlam yani en azından meta kadro kurabilmek için:)
-
Altyapı sbclerinin hepsini yaptın mı
Açıkcası meta kartların cogu ucuzladı. Yani belli bir süre squad battles ve rivals kasarsanız zaten fazlasıyla yeterli olur. Kadronuza kounde kimpembe theo hernandez ben yedder ve if tchoumani aldığınız zaman metaların metalarıyla oynuyorsunuz. Bunlarla zaten 2.lige kadar geliyorsunuz. Bu sene metaların yılı. Geçen yıllar evet metalar etkiliydi. Ancak bu sene ekstra iyiler. Hele ki kimpembe inanılmaz.
-
Kimpembe bu kadar iyiyken 15k olması da ayrıca inanılmaz 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X