Şimdi Ara

EA FC 25 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! (6758. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: beuchat Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
184.648
Cevap
826
Favori
6.488.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 67566757675867596760
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haklısınız. Bana kalırsa da bir değişiklik olmayacak. Aynı tas aynı hamam devam edecektir. Şu mod hem zaman israfı, hem de gündelik sıkıntılardan, stresten uzak olmak istediğimiz kısıtlı zaman diliminde daha da strese, sıkıntıya sokuyor. Üstelik bunu oyunun bu düzenini nispeten kabullenmiş biri olarak bunu söylüyorum. Burada sürekli yakının birisi değilimdir ( insanlar yakınmakta haklılardır ). İnanın kaç aydın haftasonu ligine girmiyorum. Tots vermeye başladılar bir kere “acaba” demedim. Zaten 3 günde 30 mac yapmak başlı başına yorucu; bir de malum sistem.

Zaten seneye bu modu oynamayı düşünmüyorum. Bu sene malum süreçten dolayı ilk defa oynadım. Pandemi süreci de seneye rahatlamış olur. Eski düzene, hayata geri dönerim. Fifa mi oynamak istiyorum. Açarım online sezon keyfine 2-3 mac yaparım. Şu modun her zerresi insana işlence. 30-40 tane paket açarsın board bile görmüyorsun, oyun bitmek üzere artık insanlara kart ver degil mi ? Yoook nadir mega paket açıyorsun. Libertatores kartı çıkıyor :) . Görevlerden tırt bir kart veriyor. Ama bir bakıyorsun o da ne ? 12 tane sb macı at diyor. Ya adamlar para ile ikon sattı. Böyle bir rezillik oldu. Herifler oyuncuları o kadar keklik gibi görüyor ki, bir gönül alma olayına bile girmeye tenezzül etmediler. Yazık günah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 15 Mayıs 2021; 13:32:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Aynen verecegim oyuncularda 96 oblak, 92 fekir,92 gundogan, 90 ndombele falan. En iyisi ben sbc yapayim eyv
  • Oyunu fifa 19 da bıraktım. Fifa21 i geçen gün kariyer ve pro club için satın aldım. Şöyle bi ultimate e bakayım dedim.Şansıma Caner erkin çıktı 89luk. Sattım kadro kurdum. 50k değerinde falan.

2 maç attım rivalsta. Kapattım daha da oynamam. Elite falandım en son bıraktıgımda. Skillerim hala yerinde ama savunma inanılmaz dandik olmuş. Tabi karşıma maradonalı falan adamlar attı. 6-4 yenildim bi maç. Bi maçtada yılın takımı kadrolu bi adam geldi 5-5 bitti. Kapattım daha da oynamam tabiki. İğrenç bi hal almış oyun. Sürekli pas yaparak boş kaleye gol atılan tarzda.

Şuan ne çile çektiğinizi çok iyi biliyorum. Ne kadar iyi oynarsanız oynayın ki çok iyi düzeyde bıraktım bu oyunu . Dediğim gibi 2 sene sonra açtıgımda karşıma gelen hayvan kadrolu adamlara 50k ile kafa tuttum. Tabiki benden iyi değillerdi. Ama oyun fifa 19 da bile kötüydü. Şimdi artık futbol değil gerçekten başka bişey olmuş. Eskiden 00 falan biterdi haftasonu liginde 120 dakikalar.

Bence ea hiç kasmasın extra skiller koysun alevli şutlar falan. Şimşek vuruşu falan koysun. O hale getirmişler oyunu çünkü.Şuan oynayıp saçı beyazlayanlar gelecek sene bu illete bulaşmasın. Cuma günü geldi haftasonu ligi başlıyor çilesini yaşamıyorum 2 senedir. Mutluyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendis_58

Bana çıktı hocam da yapmış olduğum yükseltme rahat 100' ü geçmiştir. İki Messi iki Benzema ve Alba geldi, 8-9 tane de Kounde, Varane aradım ama gelmedi.

Division farketmiyor, saçma bir şekilde tamamen şans. Ama dediğim gibi çok fazla coins harcadım yükseltmelere.

Transfer market ban alan diğer hesabımda bundesliga premium paketten de bu ikisi aynı anda çıktı.

Alıntıları Göster

sendeki sansin yarisi bile bende olsa keske 

• Fifa 17 den beri girmediğim Fut a bir bakayım dedim. 2 maç attım Benim takımda max 80 lik adam var bu karşın mükemmel eşleştirme sisteminden midir yoksa Fut u oynayanların zenginliğinden midir ne karşıma gelen takımlar ikonlu en kötü totw dolu. Daha da girmem.

• iStrange kullanıcısına yanıt
    Oyunun bu döneminde max 80’lik kadro bulamazsınız. Bu konuda oyunun bir kabahati yok. Şansınız varsa gold kadro ile karşılaşırsınız ki o da nadiren gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 15 Mayıs 2021; 16:8:1 >
  • Şu oyunda kim ne derse desin meta oyuncularla oynamak şart başarı için. Mühendis arkadaşın hesabı ile 2 haftadır maç yapıyorum, gold cr7 messi totstan iyi misal
    Oyunda base versiyonu bir kartın iyi değilse isterse tüm statsları 99 olsun yine aynı oyun stili oluyor.
    Bunu bizzat kendim , bana çıkan lewa toty de de yaşadım.
    Bende çok isterim farklı oyuncularla oynamayı ancak ne yazık ki olmuyor.

Misal varane gold, arkadaşın hesapta oynadığım moments campbell, desailly den 10 kat daha iyi inanın..

Varane ın base versiyonu meta olunca totsuda fena olmuş. Dün akşam kendi hesabımla oynarken 2 üst düzey rakipte vardı ve kaleciyi geçmeme rağmen inanılmaz bir şekilde kale çizgisine geçip kaleciden iyi top çıkarıyorlar.

• Son 8 maç sadece 1 galibiyet diyecek söz yok 10da 8 yapan da bu takım 8de 1 yapan da bu takım bu taktik. 12 maçım var geri kalan maçları da büyük ihtimal oynayamayacağım zaten misafir var zaman bulamayacağım gibi, lanet olsun bu oyuna.

• Celtic de oynayan odsonne eduoard kartini tavsiye ederim. Bu tots kartini sadece ikinci yari sokuyorum. Oyle adam geciyor oyle goller atiyorki saskinlikla izliyorum. İsteyenler deneyebilir. Cok pahalida degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 15 Mayıs 2021; 17:17:54 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt

Katılıyorum sonuna kadar.

En iyi adamları doldurayım kazanayım diye bir şey yok. Mesela Haaland çıktı dün, 3*3 dönmeyen bir kart yapmışlar. Görüntüde muazzam ama sadece görüntüde. Gold Neymar, Mbappe, CR7 bu karttan iyi değilse ben bir şey bilmiyorum.

Yine örnek, son gelenlerden Sbc Pique, bana istediğiniz kadar bu kart iyi deyin. Gidecek öyle saçma yerde 2 maç verecek ki konsolu parçalamak isteyeceksiniz. 99 def 99 fizikte olsa o kartta, hızı çok kötü asla meta değildir ve yapılmaz.

• Dün arkadaşın desailly ile oynadıktan sonra bir baktım sbc tutarı 1.1 milyon. Allah aşkına kiralık yapıp oynayın. O adam 1.1 ise gold varane 5m olmalı..ne yazık ki dediğim gibi başarı için meta şart..

• RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

O ratingler artık zaten hikaye oldu. Hatta o ratingler ne zaman totylar çıktı o zaman dedimki tamamen bitti. Eskiden toty kartlarının bile bir ağırlığı vardı. Ne zaman fifa 67lik 70lik bronz ve gri kartların 90,92 arası ratingli kartlarını çıkardı. Bence bütün oyunculara ciddi derece de tam bir hakaretti. Yani dünyanın en iyi oyuncusuysa ve bu kartların daha iyileri yoksa o kadar özel olmalı. Herkes ulaşmamalı. Eskiden böyleydi. Şimdi bakıyorum. Bir dönem fransız bir kart çıktı. 72 lik adamın 92liği gullitten pahalıydı. Yani fifa bence burada iyi futbulcuları korumalı. O zaman neymarın ronaldonun de bruynenin vs hiçbir anlamı kalmıyor. Belki çeşitlilik olsun diye yapıyoruz diyebilirler ama hepsi hikaye. Hep daha fazla coin hep daha fazla ! ea için ultimate team sadece bunun üzerine kurulu. Ne galibiyetimizi nede yenilgimizi oynadığımız futbol ile alamıyoruz. Sistem algoritması nasıl isterse öyle. ! Fifayı seviyorum her zaman sevdim. Ancak artık yoruldum. Hafta sonu ligine girmeyeli aylar oluyor. O konuda çok mutluyum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkolo88 -- 15 Mayıs 2021; 17:54:8 >

• berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Benim internet kalitesi iyice kötüleşti son wl mi oynayıp pazartesi bırakıyorım isteyenler özelden yazsın, suarez wanbissakka carrasco socrates satılabilir üstüme 1m 150k coins var fodder de çok yedeklerde iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

evet sürekli yeni kart pompalıyorlar ama oynanabilir değil çoğu. twitchte izliyorum, bizim süper lig totslarını deneyenlere baktım. Mesela Ghezzal, 91 pace, 90 pas, 88 dribling kart ama öyle bir ayarlamışlar ki herşeyi kaçırıyor kart. Aboubakar mesela, 93 shoot'u var evet yakalarsa atıyorda döndür döndürebilirsen kartı. Çeşitlilik dediğin gibi paket açılsın diye var, yine oynanması gereken kart sayısı sınırlı. Bugün yan hesap açayım, 5 rivals'imi atıp 70-80k başlangıç parasıyla swap görevlerini, görev kartlarını bitiririm. Başına adam akıllı otursam max 2 güne biter bu iş ve 3 aşağı, 5 yukarı wl'de 14 win alacak standart bir kadro kurarım. Oyunculara ulaşmakta zor değil hele ki şu dönem.

• Bir tek benim maçlarim mı bilardo gibi skorlar oluyor .her maçın en az 5-4 6-4 vs vs .
    Hiç insan gibi skor olmuyor.

• furandor kullanıcısına yanıt
    Hepimiz de ayni ! Tam bir hali saha maci :)

2 yiıl sonra gerin döndüm pek bir şey değişmemiş ..sadece arkaya sarkmak çok kolay bı çare bulamadım buna

• Habire adem büyük tots çıkmasından belliydi :(

5-6 olur derken haydi göztepe demeye başladık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 15 Mayıs 2021; 21:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Habire adem büyük tots çıkmasından belliydi :(

5-6 olur derken haydi göztepe demeye başladık :)

Muhammed olsaydi o posizyonlarda ah fatih hoca

• erk_ kullanıcısına yanıt

Ankaragücü maçı ile başlayan 5 maçlık kötü dönemden sonra şampiyonluğu hak ettiğimizide çok düşünmüyorum gerçi..

• 
Sayfa: önceki 67566757675867596760
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.