Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (6530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Exheo , koskoca0672 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
172.643
Cevap
784
Favori
6.099.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 65286529653065316532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler 41212 de Moo da oynatmak için Gold griezman yerine if felix almaya değer mi ? Yoksa gerek yok mu ? Biri 28 k biri 105 k sonuçta. Ve dripling özellikleri griezman da daha iyi . Hız felix de 3 reyting falan iyi sadece . Karar veremedim bir türlü. Bu sene oyuna 20 gün önce başladım coins de toplasan 220 k falan var
  • Kapitalist düzenin en fazla hissedildiği oyun modudur. Oynanış, kadro kalitesinden daha önemli diyenleri anlayamıyorum. FIFA bile zamanında yaptığı itiraflarla oyun momentumu olduğunu kabul etmişti. Kadronuz kötü ise bir yere kadar ilerleyebilirsiniz. Oyun size paket açmanız için görünmez bir mobbing uygular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsallah ea firmasa batmaktan beter olur geberirler. Oynamayin arkadaslar oynamayin cidden oynamayin yemin ettim. Bugun itibariyle birakiyorum. Nedir bu serverlar nedir !!!!!!!!!! Degil oynamak 5-0 onde oldugum mac 8-5 kaybediyorum. Her gol orta sahadan alip gidiuor topa dehil mudahale etmek adamin ustune kosamiyorjm. O serefsizler yuzunden dustugumuz durum gercekten rezillik !! Sonra neymis kart acicakmisiz yok 99luk ronaldo alicakmisiz. Yetti be yetti bugun kapiyorum bu defteri !!! İnsallah bir gun eanin battigi gunleri goruruz. Bu piysadan Silinmesi dilegiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 17Scorpion

    Oyun ruh hastası dolu. Wl’de karşıma ilk 11’de 7 tane icon olan adam geldi. Santra yaptı ve ilk 30 dakika kendi yarı sahasında top çevirdi. Bıraktım oynadı durdu.

    Sıkıntı yok gerçek futbol devam hocam. Skill yok, tiki taka total futbol yaşasın çok eğlenceli bir oyun fifaya bayılıyorum

  • PureHD kullanıcısına yanıt

    Bunun, benim daha önce söylediklerim ile ne gibi bir bağlantısı var ? Şayet öne geçip bu davranışı yapmiş olsa ve ben buna müdahale edemesem tamam. Ama öyle bir durum yok. Tamamıyla karşındaki insanın sinirlerini yormaya adammış bir adım. Yapacak kişi de ya çocuktur, ya da gözünü sadece win hırsı bürümüş biri. Bıraktım top çevirdi, istediğini ilk etapta vermedim. Maç sonunda istediği yenilgiyi aldı. He yenemeyebilirdim de. Bu durum benim daha önce söylediğim şeylerden bağımsız bir durum. Her ne olursa olsun bariz bootslu hareketlerin olmamasını hala doğru buluyorum. Fut bundan 1 ay öncede çok eğleneceli bir oyun değildi ; şimdi de.. Bu tip, güncelleme öncesi de santra yaptıktan sonra kendi yarı sahasında garip garip hareketler yapıyordu. Yetmiyordu santra ile top sektire sektire gol atmaya çalışıyordu. Sonuç olarak siz galiba oyunun bu gercegi ile elinizden alınan skill hareketleri ile tanışmış oldunuz :)


    Bunun yanında bir Türk oyuncu ile eşleştim. Maç ortada geçti, sonuçta yenildim. Rakibim, elinize sağlık mesajını attı. Ben de kendisine başarılar diledim. Yukarıdaki örnek ile bu vermiş olduğum aynı oyundan. Olay bu iki “vaka” arasındaki fark.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 24 Ocak 2021; 15:49:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oyunda bunalmaya başladım. Coins biriktirmeye tahammülüm yok sabırlı birisi değilim. Kastığım herşeyi yatırım yapıyorum. Etkinliklerin SB, WL, Rivals hepsinin paketini trade edilmez alıyorum fazladan açayım diye fakat gram ilerletemedim kadroyu. Oyunculardan da sıkıldım. Biraz artık şans lazım bana bu kadar bahtsızlık olamaz.

    Baby-MID icon açıyorum MID Raul çöpü geliyor, Baby icon açıyorum Overmars geliyor. Yani henüz 1 tane bile PL oyuncusu paketten çıkmaz mı ya. Hadi çıkmadın 1 tane bile meta kart açamadım şaka gibi. Alttaki kadroyu da işte bu fodderlardan takaslayarak kastım alayı non-trade. Saatlerim geçiyor oyunda elde var hiçbirşey.


    Elimde bulunan yan parçalar ile kadroyu değiştireyim diyorum imkan vermiyor. Elimde ne Owen ne de Malenden iyi forvet yok. Tamam bende de hata var nerde SBC görsem yapıyorum. Mesela HL Milinkovic-Savic iyi kart olur ilerde diye yaptım hiç oynatmıyorum dünya maliyeti var kartın. POTM Aspas yaptım, kenardan soktuğum 12.adam. Yusuf Yazıcı yaptım sırf Türk diye. Var mı benim gibi bu işin sapığı merak ediyorum.




    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA




  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt
    Sbc’ler genellikle coins tuzağı oluyor. Coins ile alabileceğin yakın seviyede bir kart varsa sbc yapmamak lazım. Sonradan satılamamaları da kötü, hep aynı kartlarla oynamak zorunda kalıyorsun
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Hocam kasma bu kadar sana mağlup olduğum maçların skorunu atsam şaşırırsın:)
    Ben oyuna başlıyorum ping, oyunda yavaşlık veya momentum hissedersem goy goy yapıyorum. Kaleciyi falan çıkarıyorum orta sahadan şut falan çekiyorum. Sırf rivals rankı yükselsin diye maçtan çıkmıyorum. Rakip 10-15 atıyor iyi oyuncu olduğunu düşünüyor:)
    Az önce ilk yarı 3-0 önde olduğum maçta rakip ikinci yarı full press yapıp 3-3 yaptı. 45 dk pres sonucu oyuncuların staminası bendekilerden yüksekti😂
    Neyse ki gaza gelip defansı açık bıraktı 90+1 de atıp 4-3 aldım.
    Çok kasma zevk almaya bak olmadı squat battle yap 5-10 at keyfin yerine gelsin:)
  • Shafter kullanıcısına yanıt

    Hocam Figo'ya hiç bulaşmadan 7 kimya rasford atın sağa. Chiellini zaten full. hiç bi sıkıntısı olmaz. Çok daha az maliyet çok daha efektif olur. Hatta bütçe varsa 88 sif alırsınız.

  • aydnksvl kullanıcısına yanıt

    Zaten artik yeni taktigim biktirincaya kadar gol yiyip son dakikalar hucum. Rakip gol atmaktan sıkılmalı. Rezillik cidden su oyun EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadromu açıyorum rengarenk her tür karttan var ama işe yaramıyor. Belki açsam bazıları harbiden iyi biriktirmişsin diyebilir bile. Görev kaçırmıyorum bütün special bedava kartları aldım. Kante'ye mesela 150k civarı vermeye acıyorum ama 1 tane bile çıkartamadım. Bu yüzden WL Pickten çektiğim Ndombele ile oynuyorum.


    Neyse artık şu IF, SIF bir dünya yatırımlık kart var onların vakti geldiğinde elimden çıkınca bir miktar elim açılacak. 2-3 haftadır ucuzdan o hafta TOTW içindeki IF, SIF topluyorum. Paketlerden ayrıldıkları gibi 4-5k zaten artıyor ortalama. Mesela Zahavi aldım 15.5kya şuan 20kya gider, bekleyeyim biraz daha yollarım. Bu şekilde 15-20ye yakın kartım var. Ufak kar gibi duruyor ama 20 kart desen, kart başına 5k kar koysan 100k yapar. Çoğu kartın da 5kdan fazla bırakacağını düşünüyorum. Bunu da tavsiye yatırım olarak yazalım gören faydalanır.

  • ST4RK kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle yapacağım rashford 7 chem de iş yapar.ribery yapacaktım vazgeçtim bruno yapıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten rezillik ben yedder kartını yapmışlar adam nerden vursa gol oluyor. Ben yedderin kendi görse ben neymişim lan der😂
  • Nasıl bir oyunsa bu ilk golü yediğim her maçı kazandım ilk golü attığım her maçı neredeyse kaybettim iki tane istisna var onu da zorla kazandım. Bir de bir maç var ki rakibin yerinde olsam kafayı yerdim. İlk yarı 5-0 gerideyim ikinci yarı başladı 6-0 oldu sonra iki değişiklik yaptım ve takım öyle bir değişti ben inanamadim. Maç 6-6 ile uzatmalara gitti sanki ben oynamıyorum takım kendi oynuyordu uzatmalar 2 gol daha attım ve 8-6 bitti gerçekten bu oyun filan değil. Aynı şekilde 4-2 önde olduğum maçta 80. dakikadan itibaren 5 gol yemeyi başararak 7-4 kaybettim artık kızmıyorum sadece gülüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna senaryo dediğimde burada şu kadar maç kazandım şunu yaptım diyip kendini profesyonel ilan edenler ağlamakla sjçluyordu beni. Bu oyun senaryodan ibaret. Zaman geçsin diye belki senaryo bize döner diye oynuyoruz. Yok olmuyor rakip kendi ceza sahasından topu dikiyor ya da üçgene basıyoe kalecimle karşı karşıya kalıyor ama ben garantş paslar atıyorum yok geçmiyor. Skill yapıyorum geçmiyor, 2 metrelik adam 1.60 lık adam kadar topa ayak sokamıyor. Benimkiler pası rakibin önünr atıyor birbirine takılıp düşüyorlar tam şut çekicekken diğer oyuncum gelip bana çarpıyor dönüşünde gol yiyorum. Cidden şu oyuna köklü bir değişiklik lazım. Youtube giriyorum yayıncılara bakıyoeım adamlar her hafta walkout alıyor bize yeri geliyor board bile çıkmıyor. Daha ne yapmamız lazım anlamıyorum. 11 win aldım daha 13 maçım var üstüne bide yan hesapta 25 maç var ama gram heyecanım yok. Yenildiğim maçları görseniz ağlarsınız. En azından bağlantı düzgün olsa yenildiğim rakiplerin %90 kadarını yenerdim. Zira bağlantı iyi olursa senaryo ortsdan bir nebze olsun kalkıyor.




  • kulübü silip tekrar kurdum. böyle olunca altyapı görevlerindeki kadro ismi değiştirme tekrar kullanılamıyor. bu durumda kulüp ismini nasıl değiştirebilirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yımah

    Bu mesaj silindi.

    Gerçekten öyle. Bozuk skilleri twitch,youtube dan ezberleyenler başlıyorlar onları spamlamaya sonra kalkınca da ağlıyorlar. Çünkü gol atmak için ne yapmaları gerektiğini aslında bilmiyorlar alışmışlar rakip stoperlerin içinden bug ile geçmeye.


    Önceki senelerde de el tornado ortalar vardı. Bu sene de step over aynı şey. Step over hala yapılıyor bu arada ama 1 kere. Arka arkaya spamlanmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 24 Ocak 2021; 16:58:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekmelburak

    kulübü silip tekrar kurdum. böyle olunca altyapı görevlerindeki kadro ismi değiştirme tekrar kullanılamıyor. bu durumda kulüp ismini nasıl değiştirebilirim.

    Konsolda yeni profil oluşturup onunla girin, ardından origin hesabınızı soracak. Orada yeni origin hesabı oluşturup oynayacaksınız benim bildiğim başka yolu yok.

  • Mesut Özil flashback gelse keşke.
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Baya konuşuldu transfer bence gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 65286529653065316532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.