Şimdi Ara

FIFA STREET [Ana Konu - Çıktı!] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
1
Favori
20.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Şu grup maçları yapıp ardından elemelere çıktığımız world tour event'lerini restart olmadan hangi zihniyetle yapmışlar anlamadım.Güzel bir ayakkabı/forma seti açılıyor diye kasıyorum 3 maç grupta yeniyorum 1 maç çeyrek finalde sonra hooop yarı finalde bir yeniliyorum turnuvayı baştan oyna.

Ve aşırı zor.

Aynen futsal,5v5 de falan hardda yenmek çok çok zor olmuş ve o turnuvayı her türlü birinci bitirmek zorundasınız çok kötü olmuş bu

Restartın çözümünü buldum.
    Maç bitmeden Dashboard'a dönünce maç baştan alınabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Şu grup maçları yapıp ardından elemelere çıktığımız world tour event'lerini restart olmadan hangi zihniyetle yapmışlar anlamadım.Güzel bir ayakkabı/forma seti açılıyor diye kasıyorum 3 maç grupta yeniyorum 1 maç çeyrek finalde sonra hooop yarı finalde bir yeniliyorum turnuvayı baştan oyna.

Ve aşırı zor.

Aynen futsal,5v5 de falan hardda yenmek çok çok zor olmuş ve o turnuvayı her türlü birinci bitirmek zorundasınız çok kötü olmuş bu

Restartın çözümünü buldum.
    Maç bitmeden Dashboard'a dönünce maç baştan alınabiliyor.

• Oyunu Türkiye'den uygun fiyata alabileceğimiz bir yer yok mu? Kadıköy'e hemen gelir diye Aral'ın önsiparişinden almadım şimdi de bulamıyorum oyunu
  • Kit kısmında eşofman seçerken çoğu takımda olmasına rağmen Milan, Real Madrid gibi takımlarda orjinal ürünlerin olmaması çok gıcık bir durum.
    Adidas'ın onca eşofmanı var oyunda. Altı üstü bir renk ekleyeceklerdi. Avrupa tarihinin en büyük 2 takımını nasıl es geçmişler anlamak mümkün değil.
    Ronaldinho da yok zaten. Andre Santos falan var onun yerine. Gel de sinirlenme...

Edit: Şimdi baktım da Premier Lig'in tüm büyük takımları lisanslı eşofman konusunda. Diğer ligleri sallamamışlar. Kapak yıldızlarının olduğu Messi'nin takımı Barça bile aynı lisanssız eşofmanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 18 Mart 2012; 21:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat_60

Oyunu Türkiye'den uygun fiyata alabileceğimiz bir yer yok mu? Kadıköy'e hemen gelir diye Aral'ın önsiparişinden almadım şimdi de bulamıyorum oyunu

X360 versiyonu hemen gelmez PS3'ü versiyonu gelir oralara.
  • Çıktığı gün maltepede aldım valla. Çok iyi olmuş acayip sarıyo world tour olayı falan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsaacCabrera

Çıktığı gün maltepede aldım valla. Çok iyi olmuş acayip sarıyo world tour olayı falan..

Maltepe'de nerden aldınız hocam?
  • quote:

Oyunu Türkiye'den uygun fiyata alabileceğimiz bir yer yok mu? Kadıköy'e hemen gelir diye Aral'ın önsiparişinden almadım şimdi de bulamıyorum oyunu

Yarın Kadıköye gidicem senin için bir göz gezdiririm bir de sorarım ne zaman gelir ve ne kadar olur fiyatı diye
  • messi üzerine kurulu bir oyun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

quote:

Yarın Kadıköye gidicem senin için bir göz gezdiririm bir de sorarım ne zaman gelir ve ne kadar olur fiyatı diye

Çok sağol hocam kahramanı aradım ama gelmemiş daha ne zaman geleceği de belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat_60 -- 19 Mart 2012; 14:58:12 >

• Bende bugün oyunu takas yoluyla aldım.Oyun çok iyi.
  • O kadar World Tour gittim, 4ncü stage'in son 2 turnuvası mı ne kalmıştı. Adamlar 52 51 50 49 Level falandı hep.
    Bi maçtan çıkarken Xbox dondu ve kapatmak zorunda kaldım..
    Derken, corrupted save.. Ve bütün save çöp.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IsaacCabrera

Çıktığı gün maltepede aldım valla. Çok iyi olmuş acayip sarıyo world tour olayı falan..

Maltepe'de nerden aldınız hocam?

hocam bu minibüs yolu üzerinde askerlik şubesi var ordan 50 metre ilerde solda bi ara var. ordan aldım oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

O kadar World Tour gittim, 4ncü stage'in son 2 turnuvası mı ne kalmıştı. Adamlar 52 51 50 49 Level falandı hep.
    Bi maçtan çıkarken Xbox dondu ve kapatmak zorunda kaldım..
    Derken, corrupted save.. Ve bütün save çöp.

Off ya cok kotu olmus gecmis olsun :( en korktugum seydir bi elektrik gitse save ederken bittik direk..
  • Gerçi maltepe'nin neresinden aldınız diye sordum ama hiç gitmediğimden benim için pek bir şey anlam ifade etmedi söylediğiniz yerler. Birisi de takas ile aldım demiş siz nereden hangi oyunu vererek aldınız hocam bende de sıfır SSX var az bi miktar vererek yırtabilirim belki

@ HyperioИ
    Geçmiş olsun hocam aynısı FIFA 12'de benim de başıma gelmişti. Ne hikmetse sadece pro oyuncumun dışında bir save silinmemişti. Gerçi 2 günde yeniden 91 overall yaptım o ayrı
  • quote:

quote:

quote:

Çok sağol hocam kahramanı aradım ama gelmemiş daha ne zaman geleceği de belli değil.

Baktım herhangi bi yerde bulamadım hocam ama kısa zamanda gelir dediler kesin tarih vermediler. Bu arada arkadaşın bahsettiği yer MİX BİLİŞİM sanıyorsam. Benim yıllarca çalıştığım dükkandır orası orada varsa telefon numarasından arayıp adresine kargolatabilirsin oyunu eğer yoksa da ne zaman gelir veya fiyat da alabilirsin.

0216 441 52 26

• quote:

quote:

quote:

quote:

Baktım herhangi bi yerde bulamadım hocam ama kısa zamanda gelir dediler kesin tarih vermediler. Bu arada arkadaşın bahsettiği yer MİX BİLİŞİM sanıyorsam. Benim yıllarca çalıştığım dükkandır orası orada varsa telefon numarasından arayıp adresine kargolatabilirsin oyunu eğer yoksa da ne zaman gelir veya fiyat da alabilirsin.

0216 441 52 26

Sağol hocam yarın ararım artık. Umarım uçuk bi fiyat söylemezlerde alırım artık

• Oyunun WT modunu Gold'da tamamlayabilen var mı ?
  • quote:

Oyunun WT modunu Gold'da tamamlayabilen var mı ?

biraz zor sanki :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.