Şimdi Ara

FIFA PC FUT Gamepad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, normalde XBox ile oynarken bu sefer ki fifayı PC'ye satın alıcam ancak bir şart ile, eğer gamepad ile online kısımlar oynanıyorsa, yani özellikle FUT.

FUT'da maç yaparken kol kullanabiliyor muyum, yoksa klavye/mouse mı zorunlu?

• Kullanıyorsun tabi ki

AL bi logitech keyfine bak 5 sene önce aldım hala taş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Kullanıyorsun tabi ki

AL bi logitech keyfine bak 5 sene önce aldım hala taş gibi

arkadaş 5 sene dediği için yazıyorum benim 6 ayda koşu tuşu bozuldu yenisini aldım ama oda logitech di. Sebebi çok iyi kol değil ama oyunları otomatik algılıyo. Mesela fifa da bundan önce dandik bi kol vardı kol ayarlarını yapamamıştım uzun bi süre.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Ya o birazda şans meselesi her malı sağlam cıkmıyor adamların bendeki f710 ilk 5-6 ayda arka tuşlar göçtü garantiden yenisi yolladılar 1 yıl filan geçti tık yok kolda ilk günki gibi sapa sağlam
  • Şu 110-120 TL'lik Logitech kolu önerir misiniz, preorder yapacaksam paraya iyice kıyıp iyi de bir kolum olsun istiyorum, XBox controller'dan sonra lükse alışıyor insan, PS'inki ile bile zorlanıyorum oynarken ama almışken tabiki de iyisi olsun
  • Eğer xbox kolun varsa onun PC bağlantısını sağlayan kablo vardı galiba onu alıp aynı kolla oynamaya devam edebilirsin
  • xbox kolunla usb kablosu ile combin ederek ve m3tool muydu bir programla onu pc koluna dondurerek hic kol satın almadan keyfine bak
  • şu aletten alıp xbox kolunu kablosuz kullanabilirsin

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-360-kablosuz-pc-wireless-alicisi-orjinal-185108003

tabi bu pahalı koymuş 25-30 lira ederi ararsan bulabilirsin kolaylıkla ben yıllardır kullanıyorum böyle
  • 2. el kısmından 20 liraya PS2 kolu ve 10 liraya da dönüştürücü aparat aldım aylardır FIFA15'te kullanıyorum. Ne gerek var dünya para vermeye?
  • Logitech F710 kullanıyorum. Bir yıl önce almıştım. Bir kere bile sorun çıkartmadı. Bir çok kez yere düşmesine rağmen herhangi bir sorun yaşamadım. 90 liraya almıştım kolu. Tavsiye ederim ben F710'u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şu var, en son kol ile fifa oynadığımda Fifa 15 demoydu ve kontroller saçma sapancı, üçgen ile pas x ile şut falan atılıyordu ve değiştirilemiyordu. Sorun olmaz herhalde tam sürümde?
  • MertGuzeldal M kullanıcısına yanıt
    xbox kolların duruyorsa bi tane pc için adaptör al onlarla oyna , ben sırf pcde kullanmak için xbox kolu aldım memnunum

pcye bağlamak için bi tane wireless adaptör alman lazım fiyatı uygun bir şey zaten

edit: yukarda bazı arkadaşlar bahsetmiş zaten aynı şeyden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byrock6 -- 9 Eylül 2015; 19:31:36 >
  • xbox adaptörünü sipariş ettim, şimdi ise merak ettiğim şey, bende 2 tane xbox controller var, ikisi ile aynı anda adaptöre bağlanıp coop oynayabiliyorum değil mi, hatta arkadaşlarım da getirirse 4 kişiye kadar?
  • MertGuzeldal M kullanıcısına yanıt
    Oynarsın tabiki. Sana tavsiyem dualshock 4 alman.
    Logitech f710 kullandım fakat LT ve RT tuşlarında temassızlık olmaya başladı 1 ay kullanmanın ardından. Yani sen basmasan bile o tuşa basıyormuşsun gibi saçma sapan şeyler oluyor.
    Xbox hiç denemedim fakat çoğumuz küçüklüğümüzde Playstation kafelerde geçirdiğimizden Xbox kolu garip gelebilir.
    Neden dualshock 4 diye sorarsan. Birincisi hem küçük yani kullanışlı hemde analoglar daha yumuşak. Ayrıyetten dokunmatik yüzeyi fare olarak kullanabiliyorsun böyle de extra bir durum. Input Mapper programı sayesinde kullanabilirsin, o programda baya kullanışlı. Gamepad'in ışığının renginden tut titreşimin kat sayısına kadar ayar yapabiliyorsun. Tabi çok skill yapıyorsan 4-5 ay sonra analogların eti soyulmaya başlıyor böyle de bir dezavantajı var
    Eğer kararını bu yönde verirsen sana yardımcı olurum her konuda, fakat benden sana tavsiye PC ye sakın geçme. Hilecilerden oyun oynanmıyor. İyi günler

• o.0 Origin korumalı oyunda hile yapabiliyorlar mı? Ne tür hileler?
    Xbox kolundan başka kollarda hep sıkıntı çekmişimdir, isabet oldu aslında. Evet, skill çok yaparım, Q7 ve Nani ile hemen bir süperlig takımı patlatıcam zaten FUT'da.

Bir sorunum var, PC'de kol bağladığım zaman sağdaki stick ile skillmove'ları yapabilmem lazımken sağdaki çubuk oyun içinde pas veriyor, bazen uzun pas atıyor, kendi kafasına göre komutlar veriyor. Ve sağ stick için bir ayar da yok kontroller kısmında, ben sadece skill movelar ve adam değiştirmek için kullanmak istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.