< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
FIFA Online 4 [ANA KONU] [KAPANDI] | Türkiye'de Sunucu ve Türkçe Spiker ile Ücretsiz FIFA Deneyimi! (11. sayfa)
-
-
oyunda momentum var mı? gözlemleme şansı buldunuz mu?
-
Benim çok hoşuma gitmedi. 85 dakika 10 pozisyona girdim rakip kaleci ile maşallah panter kesildi. 91 overall uğurcan dk 86 ilk pozisyonda golü yedi :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Transfer pazarının niye boş olduğu belli oldu. Satıştan %40 a yakın kesinti yapıyorlar. Çok yüksek bir rakam normal fifa ile kıyaslayınca
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Transfer pazarının oturması 2 haftayı bulabilir. Thailand sürümünde oyuncu sayısı yüksek olduğu için aktif bir pazar oluyordu. 2 Eylül'de yeni gelen oyuncularla hareketlilik artmaya başlar. Ücretsiz oyun için gayet bonkör bir oyun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan
Transfer pazarının oturması 2 haftayı bulabilir. Thailand sürümünde oyuncu sayısı yüksek olduğu için aktif bir pazar oluyordu. 2 Eylül'de yeni gelen oyuncularla hareketlilik artmaya başlar. Ücretsiz oyun için gayet bonkör bir oyun.bence oyun değil bu titrek titrek saha görüntüsü var normal fifaya kıyasla. oynayış tan kısmışlar zaten maç motoru dandik. hadi onu anladık ama grafik ayarlarının olmaması çok saçma bnu grafikte oyunmu oynanır varmı ayarlayabilen. bende 165 hertz monitörle 50 hertz falan oynatıyor resmen oyun
-
Oyunun kendine özgü bir yapısı var, farklı olması iyi birşey aslında, bunun dışında fut tayfa leblebi gibi gol olmadığı için beğenmemesi normal. Şutlar biraz zor doğrudur. Aşırı olumsuz yada aşırı olumlu görmedim daha yavaş olan eski fifa serileri gibi oyun , pazar canlı olursa renklenebilir
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyeddŞimdi sizlere harika ve 300bin kişide görülmemiş bir problem bırakacağım buraya bunu çözen olabilir mi acaba burada büyük dua ederim yemin ederim.
Video'da gördüğünüz gibi kamera bir anda yer değiştiriyor anlık. Bu genelde top kayıplarında veya top kapmalarda oluyor ya top bana geçerken ya rakibe geçerken yapıyor. Bazen 1v1'de oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum bir izleyin ve sizce ne olabilir lütfen tavsiye verin.
Geforce exprience'de optimize ettim, olmadı. Optimizeyi kaldırdım, olmadı.
Nvidia denetim masasında program olarak FO4'ü ekleyip ayarlar yaptım olmadı, kaldırdım yine olmadı.
Oyunun bütün ayarlarını varsayılan yaptım yine olmadı, kontrol ayarlarını değiştim olmadı, bütün oyun kameralarını değiştim denedim tek tek yine aynı sorun var.
Rusya serverınde oynuyordum 1 hafta öncesine kadar böyle bir problem yoktu.
Bağlantım sorunum yok pingim 6ms.
Sistem sorunum yok 5900x, 3070, 32 gb sistemim var 600 FPS'den aşağıya almıyorum 2K'da.
Nedir abi bu ? Ne olabilir yani.
bunun sebebi nvidia denetim masasında düşey senkronizasyonu kapalı kullanmak. onu açarsanız sorun düzelir. fps artıyor kapatın dediler. kapatınca bu sorun oldu
-
Devamlı 90-95 overallı futbolcularla mı oynayacaz biz şimdi. Oyuna yeni başladık Messiler, Neymarlar havada uçuşuyor. Fifa World vardı 2014 yılında o böyle değildi sanki. Ne kimya var ne bişey.
-
quote:
Orijinalden alıntı: canixxxDevamlı 90-95 overallı futbolcularla mı oynayacaz biz şimdi. Oyuna yeni başladık Messiler, Neymarlar havada uçuşuyor. Fifa World vardı 2014 yılında o böyle değildi sanki. Ne kimya var ne bişey.
Fifa world cok daha iyi bir oyundu ben oynardim bayagida zevkliydi.Eger 90 95ler havada uçuşuyorsa oyun çöptür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 29 Ağustos 2021; 15:38:10 >
@Vict0ry Ben de aynı şekilde kod 769 hatası alıyorum hocam aramadığım taramadığım yer kalmadı çözümü bulamıyorum. Çözümünü bulursanız beni etiketler misiniz lütfen.
-
Bence de Fifa World daha zevkliydi sanki. Mütevazi kadrolarla oynuyodum. Şimdi herkes full takım oynuyor.
-
Arada girip 4-5 maç atılır. Menüler kaplumbağa gibi; oynanış eh işte...
Oyunun pek de ciddiye alınır bir tarafı yok maalesef... Oyuncu geliştirme olayı fecaat. Çok basit bir farz-ı misal; Mbappe'yi 85'ten 86'ya yükseltmek için 10 milyonluk oyuncu veriyorsunuz. Ama o 10 milyonu vermek yerine o oyuncuları ve sizdeki 85'liği satıp 86'lığı alırsanız daha karlı oluyorsunuz.
Biraz absürd bi transfer sistemi var. Öğeler geliyor, almak için başka menü, kullanmak için başka bir menüye giriyorsunuz ve bunun mantığı nedir anlamadım.
Bu arada Türkçe spikere değinmek istiyorum: "Bu şutun çıkması çok ama çok zor olmalıydı" vs. gibi şeyleri kim yazdıysa o kafayı ben de istiyorum. Kim çevirdi o metinleri? Murat Kosova filan da demedi mi arkadaş biz böyle maç anlatmıyoruz diye? Hiç yapmasalar daha iyiymiş resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U2ME2 -- 29 Ağustos 2021; 16:20:0 > -
quote:
Orijinalden alıntı: whitechapel34Antrenör modunu kapatmayı bulamadım bulan veya bilen var mı ?
Select butonuna iki kere basman lazım üst üste.
-
Aslında oyuncu basmaya gerek yok reyting arttırmak için. 15-20 maçta 80 lik Salah 86 oldu sadece maç yaparak. Oyuncu basmak reytingden ziyade oyuncu seviyesi için iş görüyor anladığım kadarıyla. Misal 1. seviye Salah 4 skill e sahipse 10. seviye Salah 6 skill e sahip oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ne kadar ayar değiştirsem olmuyor. şu adamın oynadığı akıcılığa nasıl ulaşabiliriz acaba?
Arden PapazyanyoutubeUZAKTAN EFSANE GOL ATTIM!! // FIFA ONLINE 4 OYNUYORUZ // HEM BELEŞ HEM DE TÜRKÇE SPİKERhttps://www.youtube.com/watch?v=9Kg_Lti7B84&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 29 Ağustos 2021; 16:44:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: atasoy_
Aslında oyuncu basmaya gerek yok reyting arttırmak için. 15-20 maçta 80 lik Salah 86 oldu sadece maç yaparak. Oyuncu basmak reytingden ziyade oyuncu seviyesi için iş görüyor anladığım kadarıyla. Misal 1. seviye Salah 4 skill e sahipse 10. seviye Salah 6 skill e sahip oluyor.Bunu bilmiyordum. Buna yönelik bir yönerge olmaması da fecaat bu arada. Kafamıza göre bir şeyler yapıyoruz ama ne yapıyoruz bilmiyorum. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: memogoren@Vict0ry Ben de aynı şekilde kod 769 hatası alıyorum hocam aramadığım taramadığım yer kalmadı çözümü bulamıyorum. Çözümünü bulursanız beni etiketler misiniz lütfen.
birkaç sayfa öteyi okusaydınız bu soruyu cevaplamıştım. 27 ağustos 23.59'dan sonra kaydolmuş olduğunuz için oyuna giremiyorsunuz. oyun 2 eylülde erken erişimden çıkacak. erken erişime katılmak için 27 ağustos 23.59'dan önce kayıt olmak gerekiyordu
-
Tüm oyunları sorunsuz oynadığım gamepad ile bir türlü oynayamadım şu oyunu. Ayarlardan kontrol cihazı olarak ayarlıyorum fakat maç içerisinde hiç bir tepki yok. Klavye ile oynamak zulüm gibi geldi. Acaba erken erişimden dolayı mı böyle ?
( Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad )
https://www.monsternotebook.com.tr/pusatgamepad/monster-pusat-pro-bluetooth-gamepad/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablolu olarak bağlamayı deneyebilirsin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X