Şimdi Ara

..:: FIFA HELP ::..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.094
Cevap
1
Favori
21.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...26...55
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle herkese merhabalar.FIFA hakkında detaylı bir yardım projemiz var, sizin desteklerinizle FIFA oynamayi bilmeyenlere ipucu/taktik konularında yardım etmeyi düşünüyoruz.

Oyunun genel yapısı ve modlarıyla ilgili geniş resimli videolu anlatımlar başı çekecek. Bu tarz uzun ve geniş açıklamaları bu sayfa üzerinden sunacağız. Sorularınıza hızlı bir biçimde cevap vermeye çalışacağız . Oyunun içeriğine ait birçok konuda destek vermek için buradayız. Tabiki şut hangi tuş olmayacak soracağınız sorular hertürlü detaylı sorunuzada dilimiz döndüğünce yardımcı olmaya hazırız. Bu yolda bize yardımcı olacak kaliteli FIFA'cı arkadaşları burada bulacağımızdanda eminiz.

Şöyle ki;

*H2H sezon nedir?
    *H2H sezonda seviyeler ve modun yapısı
    *H2H seasonda etkili takımlar(3.5-5 arası)
    *H2h seasonda takımların en iyi 11 düzenlemeleri
    *H2h seasonda takımlara en uygun taktik
    *Ultimade Team nedir?
    *Ultimate Team takım konuları
    *Ultimate Team haftalık olan turnuvalara uygun takım
    *Ultimate Team alım/satım para yapma
    *Ultimate Team değerli oyuncular
    *Yenilikler hakkında bilgiler
    *Diğer modlarla ilgili detaylı anlatımlar
    *Güncellemeler
    *Ve sizin soracağınız sorularla ortaya çıkacak konular

Sorularınıza öncelikle twitter'dan, gerekiyorsa buradan resimli ve videolu destek vereceğiz.

Ekibimiz şimdilik Ben ve @Atemiss. Sadece buradan değil Twitter adresimizdende sorular gelecektir, sizlerden gelen cevapları uygun görürsek onları da paylaşmşayı düşünyoruz. Paylaşımlarımızıwww.twitter.com/fifa13help adresinden ve buradan yapacağız. Projenin ilk adımlarını FIFA13'ün demosu ve full sürüm çıktıktan sonra atacağız.

FIFA13 DEMO İLE İLGİLİ DÜŞÜNCELERİMİZ

FİFA 12'nin içeresinde bizi etkileyen birkaç konu başlığı vardı. Bunlardan ilki iki oyuncu arasındaki etkileşimlerdi, yeni birşeyler deneniyordu ve başarılı olmuş gibiydi. Birsürü bug çıksada bu motor kendini iyi bir seviyede tutmayı başardı yani +ları -lerini pek göstermedi. FİFA13 te ise bu mod artık son haline ulaşmış gibi görünüyor. İkili mücadelede topu saklayan oyuncu ensesinde rakip oyuncunun tepkisini hissediyor bu ve buna benzer birçok ikili mücadele daha gerçekçi ve çeşitli olmuş. Her omuz darbesini aynı şiddette yemiyorsunuz yani.

Fifa 12de karşımıza çıkan bir diğer unsurda pas sistemiydi. O olay biraz değişmiş paslar artık öyle tek tuşla adrese teslim gitmiyor şiddetini çok iyi ayarlamanız gerek, buna ortalarda dahil. Azönce tam 3 tane ortam taaa arka direğe kadar gitti. Çok güzel kafaya ortalar artık biraz daha iyi hesaplanmalı. Bununla birlikte verkaçlar ve oyuncunun topu verip kaçarkenki haraketleri çok daha zengin, oyuncunuz topu diğer oyuncunuza kazandırırken markaj halindeyse ve bu sırada verkaça giriyorsa öncelikle önündeki engelle boğuşuyor ve bu çok gerçekçi bir biçimde yansıtılmış.

Top kontrolleri ise tek kelimeyle harika.

Mücadele, pas , ortalar derken Futbolun en şık unsuru olan ŞUT'a değinmeden olmaz. Şut sistemi geçen yıla nazaran pek değişik gelmesede plase şutlar sanki daha zor, geçen sene çok rahat köşeye bıraktığım toplar artık pek istediğim gibi gitmiyor buna aşırtma şutlarda dahil. Fifa fanlarının eleştirilerini dikkate almış olacaklarki kolay goller biraz engellenmiş. Genel olarak pek karşılaşmadığımız korner dönüşü gelişine şutlar ise daha çok karşımıza çıkıyor. Çok daha sert ve belden şutlar görmek mümkün. Oyuncunuz tipik bir önliberoysa yerini biliyordur dönen toplar artık daha iyi şutlar vurması için tasarlanmış. Şut konusunda söyleyeceğim son şey ise, Arsenal ile oynarken sol kanata açılan bir topa Podolski ayağının dışıyla öyle şık vurdu ki top süzülürken seyrettim ah keşke gol olsaydıda sizlerle paylaşsaydım. Aslında güzel bir gol attımi upload etmeme ramen sitede göremedim.

Menüler, Skorboard evet geçen senenin neredeyse aynısı. Yine harika müzikler, harika ses efektleri, harika düdük ve direk sesleri karşımızda. Taraftar atmosferi tam anlamıyla sahaya yansıtmak için elinden geleni yapıyor. Ev sahibi takımın oyuncusuna sarı kart verirken hakeme yükselen ses duymaya değer arkadaşlar. Ayrıca takımınız ani bir atak, ani bir top kaybı veya ufak bir kısa pas halinde anında oyuna tepkisini gösteriyor. Tam bir İngiliz taraftar topluluğu var tribünlerde. Birde şu pozisyondan sonra '' aaaaaaaaaaaaaa'' diyip ardından alkışlayan ingiliz taraftarları olsa gol atmasamda olur

Oyuncuların fizikleri daha çeşitli gibi geldi bana. Attıkları deparlar fizikleriyle orantılı bu zaten böyleydi evet ama koşuş animasyonlarıda değişmiş, her koşu seviyesinin farklı bir vücut tepkisi oluşmuş, top kontrolleri ve fake vuruşlar çok daha farklı. Şut pas yaparak yaptığımız çalımsa artık eskisi kadar kolay değil. Buda defans sisteminin biraz iyileştirdiğinin göstergesi. Birçok pozisyonda taktik defans sistemimiz gereksiz açıklar veriyordu, gerçi ben hala lüzumsuz açıklar veriyorum ancak rakip defans bana sağlam geldi.

Kısacası bu öngörüşlerimi bildirmek istedim. ''HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK veya HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOK'' diyen arkadaş kendini kandırıyor demektir. Oyun çok daha gerçekçi ve çok daha keyifli bir hal almış. Tabiki oturttukları sistemi baştan aşağıya değiştirmek istememişlerki biraz hak verin onlarada. Taraftarlar ve hakem tepkileri ise geçen senede daha kötü halde. Uptadeler ve FULL oyun bakalım bize daha neler getirecek.

Birçok yeni mod ve yenilenmiş görüntüleri ile çok keyifli bir oyun bizleri bekliyor. Hala önsipariş vermeyen varsa DEMO oyunu aldırtacaktır.

@Atemis

Arkadaşlar öncelikle iyi günler bir 10 maçlık denemeden sonra hala görüyoruz ki serinin hala üzerine koyarak devam ediyor olması.Fifa 12 nin üstüne daha ne yapılabilir derken yapımcılar üstüne bir cok yenilik yapmış ve bence fifa playerlarını memnun etmiş(en azından beni memnun etti)Gelelim oyun içi detaylara;
    -First touch kontrolle artık herkes Xavi gibi topu kontrol edemiyecek gibi.Geçen sene de pas sistemi hakkında yenilikler yapılmıştı bu daha da iyi olmuş.Hızlı pas atılınca kontrol de zorlanıyor .Aynı zamanda şut bölgesinde first touch kontrolle topu seker hale getirip ,sert şutlar da cıkarabiliriz,defansta da hatalar yapabiliriz .Her yana cekilebilir.
    -Dribblinglere de değınmeden edemiyeceğim.Fifa Street altyapısına cok benziyor.Örneğin sağ analoğu sol iki ile beraber flick yaptığımız zaman topu öne atıyor bildiğimiz üzre.Fifa 12 de o hareketi yaptıktan sonra futbolcular sıyrılamıyordu ve defansa takılıp kalıyorduk.Fifa 13 te ise mücadele artmış.kapabilir hale gelmiş dribbling yapan oyuncu.
    -Matchday sistemi de ayrı bir güzellik katmış oyuna.Ama her ligde performanslar analiz edilecek mi o da merak konusu.Full sürümde göreceğiz
    Takımlar için diyebileceklerim ise;
    -Man. City yine herzamanki gibi büyük bir tehlike arz ediyor.
    -Milan geçen seneninkine nazaran gerilemiş durumda İbrahimovic ve Silvanın kaybı hissediliyor.Montolivo takviyesi bence yeterli değil .H2h de pek alınacağını düşünmüyorum.
    -Arsenali beğendim acıkcası.Oyuncular,alternatifler,geniş kadro da ayrı bir artı .Cazorla ile daha da iyi olurlar diye umuyorum.
    -Dortmund u da beğendim. 4-2-2 4-4-1-1 4 2-3-1 her taktik uyuyor yelpazemiz geniş(Full sürümde denemeleri videolu resimli anlatacağım)
    -Juventus defansı hızlı,ortasaha normal,forvet alternatifsiz.5yıldız takımlarda seçileceğini pek düşünmüyorum

Ek bilgiler;
    -Theo Wallcot'un skill moves 3 yıldıza düşmüş.Ronaldo chop yapanlar için üzücü(benim açımdan da:)) Chop içinse 4 yıldız gerekmekte
    -El Shaarawy i 75in altında yapsalardı da Ultimate Team de silver takımlarda oynatsaydık diyorum ve yazımı şimdilik bitiriyorum.Bol fifa demolu günler

Fıfa Ultimate Team için ;

Önemli Siteler

Oyuncu kontrolü ve piyasası için ;
    www.ultimatedb.nl (açılan sayfadan player database seçiniz .Textboxa aradığınız oyuncuyu yazınız .Satılan fiyatı cıkıyor.
    www.futhead.com (fifa 13 e kendini yenilemedi)
    www.futwiz.com (Futbolcu ararken otomatik algılayabiliyor ultimatedb den artısı o)

Coin alımı için ;
    http://buy-fifa-ultimateteam-coins.com/collections/xbox-360

FUT PARA YAPMA YÖNTEMLER ;

Arkadaşlar bir diğer para yapma yöntemiyle yine karşınızdayım:)
    Öncelikle resme bakınızhttp://a1209.hizliresim.com/11/v/dft0x.jpg

Şekildeki gibi parametlerimizi girip oyuncu aratıyoruz.Önümüze gelen sadece parlak oyunculara(rare),taktikleri kullanılabilir olanlara(3-5-2 değilde 4-4-2, 4-3-3 gibi) teklif veriyoruz.
    www.ultimatedb.nl den değerlerine bakıp satıyoruz bu kadar basit:)
    Bu taktikte hiç zararınız olmaz zaten parlak oyuncuları quick sell yaparken 600den satıyorsunuz.
    Dipnot:Eğer piyasası olan oyuncuysa bid'inizi tabikide yükseltin öyle 600e kolay lokma yok
    İyi akşamlar...

TOXK ÖDÜLLÜ FİFA 13 TURNUVASI ( Ön Kayıt)

Arkadaşlar merhaba, Toxk olarak 2.sini düzenleyeceğimiz TOXK ÖDÜLLÜ FİFA TURNUVASINA hoşgeldiniz. Öncelikle bu nadir yaptığımız herkese açık turnuvalardandır, oyüzden titizlikle hazırlıyoruz. Turnuva tarafınızdan gelen yorumlara göre şekillenecektir . Çok keyifli geçtiğine inandığımhttp://forum.donanimhaber.com/m_60169564/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60169564 turnuvamız hala akıllardadır. Ödülümüzde tatmin edici olmuştu eminim :). Ekimin 2. haftası olarak düşünüyorum tabi bunu zaman gösterecek şimdiden teşekkürler.

Ekleme:
    FIFA 13 AÇILIŞ TURNUVASI BİLGİLENDİRME !!!

Öncelikle turnuvaya katılım talebi artık almıyoruz, zaten ilk duyurduğumuzda yoğun bir katılım olmuştu, katılım sırasına göre ekleyeceğim dışarda kalan arkadaşlar şimdiden kusuruma bakmasın.

Arkadaşlar geçen ay (2.3.sayfalarda var) turnuvanın detaylarını ve ön katılımı almıştık. Toxk klüp üyelerinden aldığım katılımlarla beraber toplam 18 kişilik katılımı ve sırasıyla Toxk dışı olan katılımları bu gece açıklayacağım, akabinde oyundan seçeceğimiz 4.5 yıldızlı (bu şekilde düşünmüştük yoruma açık) takımları aktaracağım, ardından rastgele katılımcılara takımlar dağıtılacak. Sizden isteğim takımları koyduktan sonra arasında beğenmediğiniz veya bu takım değilde bu takım olsa daha iyi olur dediğiniz takımlar olursa değişiklikler yapabilirim (Kuradan önce tabiki) . Takımlar konusunda her takım birbirine denk olsun isterim ama bu pek mümkün değil. Yani neolursa olsun şans işi olacak. Takımları , fikstür dahil hepsini kura yöntemi ile yapacağım ve ekran görüntüsünü foruma ekleyeceğim.

Tavsiye ve sorularınıza açığım 2-3hafta içeresinde başlamayı düşünüyoruz.

KURALLAR ve DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

- Katılım önceliği TOXK üyelerine aittir,
    - Toxk üyeleri ve normal katılımcılar mesaj attıkları sırayla ekleneceklerdir,
    - Katılım için 16 kişilik bir hedefimiz var,
    - 4 kişiye inene kadar eleme sistemi üzerinden ardından, Playoff şeklinde yapmayı planlıyoruz, yorumlarınız ve fikirleriniz dikkate alınacaktır,
    - Katılım talepleriniz tarafımızdan gözden geçirilecek, ardından konudan ve ayrıca PM ile size geri dönülecektir,
    - *** Customıse FIFA, Edit Team, Change Squads/Rosters, Download UPTADES
    TAKIMLARIN YILDIZLARI FARKLI OLMASIN DİYE HERKES DEDİĞİM ADIMLARI İZLEYEREK GÜNCELLEMESİNİ YAPSIN !!!

- Henüz daha karar vermediğimiz SÜRPRİZ bir ödül kazanana verilecektir .

- Kuralar ''http://www.kuracek.com/ '' 'dan yapılacak ve ekran görüntüsü konuya eklenecektir,
    - Takımlar büyük liglerdeki 4.5YILDIZ'lı takımlar olacaktır, ülke takımları dahil değildir,
    - Alınan sonuçlar maçın içeresinde bulunan 2 kişiden herhangi 1 tanesinin sayfaya not düşmesi ile resmileşecektir,
    - Mazeret bildirmeden maça katılmayanlar hükmen malup sayılacaktır,
    - Maçlar 6 dakika üzerinden oynanacak ve Squad Type "Online" olarak ayarlanacaktır,

KATILIM İÇİN GEREKLİ OLANLAR

- Enaz 1 aylık Live üyeliğiniz olmak zorundadır,
    - Headset(live için kulaklık) bulundurmak zorunludur (çünkü oyun sırasında muhabbet esastır) ,
    - Terbiye çizgisinden çıkmayarak, eğlenmek için bu etkinlikte bulunduğunu unutmayacak yetişkin aklıbaşında bireyler önceliğimizdir,

KATILIM İÇİN BİLDİRMENİZ GEREKENLER

- Adınız ve soyadınız ,
    - ''gamertag'' yazınız,
    - Live'da bulunduğunuz zaman aralıklarını belirtiniz (bu rakibinizle olan eşleşmenizi kolaylaştıracaktır)
    - ''Benide yaz'' şeklinde katılım çabaları dikkate alınmayacaktır.

*Oyun elime ulaştıktan sonra @Atemis ile katılmasını uygun gördüğümüz takımları seçeceğiz ve konuya ekleyeceğiz.

Bu proje bir ''TOXK'' İştirakıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 27 Ekim 2012; 20:47:46 >

• Düşünce güzel gençler ;) Tebrik ederim, umarım güzel bir oluşum olur.

Orijinalden alıntı: ShalafiTr

Düşünce güzel gençler ;) Tebrik ederim, umarım güzel bir oluşum olur.

Elimizden geleni yapacağız Saygın abi. İnşallah istediğimiz gibi olur, gereken desteğide alırsak uzun soluklu bir iş olur.

Orijinalden alıntı: Vustic

Offline konularda taktik vs olur da bildigim birsey olursa yardimci olurum.Ama online

Önemli değil hertürlü desteğe açığız.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeksss

güzel düşünmüşsünüz, ultimate team de çok ihtiyaç var yardıma

Detayli bir anlatim yapmayi dusunuyoruz. Anılın uzmanlik alani zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PSN : NHCanX
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

Skill moves , frikik kullanma , eğer varsa topa sert vurma gibi ipuçları anlatılırsa kendi adıma harika olur.
    Ultimate team , kariyer mod vs yenilikler geldiği için bunlara da fifa severler olarak ihtiyacımız olabilir.
    Tebrik ederim gerçekten çok güzel düşünülmüş.

Bunları videolu desteklemeyi düşünüyoruz. Önce o işi halledip deneme sürüşlerine başlayacağız. İyi dileklerin için teşekkürler.

US$49.99

25 çıkış tarihi 22sinde gönderim yapılacak diye mail aldım.

http://www.hkofferhouse.com/items/xbox36054-99/360947-detail.htm

• Kolay gelsin h2h sezonunda yardım etmek isterdim ama video falan çekemem aleti yok Yazı isterseniz yazabilirim ama

PSN ID:ZaferKalaTR
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Kolay gelsin h2h sezonunda yardım etmek isterdim ama video falan çekemem aleti yok Yazı isterseniz yazabilirim ama

Teşekkürler.

Konu haraketlendikçe sorular gelecektir, onlara cevap verebilirsin yetişemediğimiz durumlarda. Video işi ile ilgilniyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

Kolay gelsin :)

Teşekkürler ...

Orijinalden alıntı: Assassinate

EN HIZLI VE UYGUN FIFA 13 !!

US$49.99

Hocam bu PAL değil sanırım yanlış mı biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

US$49.99

Pal dostum, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Euro , Australia
    PAL
    YES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 9 Eylül 2012; 20:25:54 >

• quote:

quote:

quote:

US$49.99

Pal dostum, gönül rahatlığıyla alabilirsin.

Euro , Australia
    PAL
    YES

Temsili fotoğrafta NTSC yazıyorda, aldıktan sonra elimde kalmasın dedim eyvallah hocam sağ olasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS10 -- 9 Eylül 2012; 20:27:55 >

• quote:

Temsili fotoğrafta NTSC yazıyorda, aldıktan sonra elimde kalmasın dedim eyvallah hocam sağ olasın

Tabi haklsın dikkat etmemiştim, zaten oyun RF'miş.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.