Şimdi Ara

..:: FIFA HELP ::.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.094
Cevap
1
Favori
21.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...25...55
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FİFA 12'nin içeresinde bizi etkileyen birkaç konu başlığı vardı. Bunlardan ilki iki oyuncu arasındaki etkileşimlerdi, yeni birşeyler deneniyordu ve başarılı olmuş gibiydi. Birsürü bug çıksada bu motor kendini iyi bir seviyede tutmayı başardı yani +ları -lerini pek göstermedi. FİFA13 te ise bu mod artık son haline ulaşmış gibi görünüyor. İkili mücadelede topu saklayan oyuncu ensesinde rakip oyuncunun tepkisini hissediyor bu ve buna benzer birçok ikili mücadele daha gerçekçi ve çeşitli olmuş. Her omuz darbesini aynı şiddette yemiyorsunuz yani.

Fifa 12de karşımıza çıkan bir diğer unsurda pas sistemiydi. O olay biraz değişmiş paslar artık öyle tek tuşla adrese teslim gitmiyor şiddetini çok iyi ayarlamanız gerek, buna ortalarda dahil. Azönce tam 3 tane ortam taaa arka direğe kadar gitti. Çok güzel kafaya ortalar artık biraz daha iyi hesaplanmalı. Bununla birlikte verkaçlar ve oyuncunun topu verip kaçarkenki haraketleri çok daha zengin, oyuncunuz topu diğer oyuncunuza kazandırırken markaj halindeyse ve bu sırada verkaça giriyorsa öncelikle önündeki engelle boğuşuyor ve bu çok gerçekçi bir biçimde yansıtılmış.

Top kontrolleri ise tek kelimeyle harika.

Mücadele, pas , ortalar derken Futbolun en şık unsuru olan ŞUT'a değinmeden olmaz. Şut sistemi geçen yıla nazaran pek değişik gelmesede plase şutlar sanki daha zor, geçen sene çok rahat köşeye bıraktığım toplar artık pek istediğim gibi gitmiyor buna aşırtma şutlarda dahil. Fifa fanlarının eleştirilerini dikkate almış olacaklarki kolay goller biraz engellenmiş. Genel olarak pek karşılaşmadığımız korner dönüşü gelişine şutlar ise daha çok karşımıza çıkıyor. Çok daha sert ve belden şutlar görmek mümkün. Oyuncunuz tipik bir önliberoysa yerini biliyordur dönen toplar artık daha iyi şutlar vurması için tasarlanmış. Şut konusunda söyleyeceğim son şey ise, Arsenal ile oynarken sol kanata açılan bir topa Podolski ayağının dışıyla öyle şık vurdu ki top süzülürken seyrettim ah keşke gol olsaydıda sizlerle paylaşsaydım. Aslında güzel bir gol attımi upload etmeme ramen sitede göremedim.

Menüler, Skorboard evet geçen senenin neredeyse aynısı. Yine harika müzikler, harika ses efektleri, harika düdük ve direk sesleri karşımızda. Taraftar atmosferi tam anlamıyla sahaya yansıtmak için elinden geleni yapıyor. Ev sahibi takımın oyuncusuna sarı kart verirken hakeme yükselen ses duymaya değer arkadaşlar. Ayrıca takımınız ani bir atak, ani bir top kaybı veya ufak bir kısa pas halinde anında oyuna tepkisini gösteriyor. Tam bir İngiliz taraftar topluluğu var tribünlerde. Birde şu pozisyondan sonra '' aaaaaaaaaaaaaa'' diyip ardından alkışlayan ingiliz taraftarları olsa gol atmasamda olur

Oyuncuların fizikleri daha çeşitli gibi geldi bana. Attıkları deparlar fizikleriyle orantılı bu zaten böyleydi evet ama koşuş animasyonlarıda değişmiş, her koşu seviyesinin farklı bir vücut tepkisi oluşmuş, top kontrolleri ve fake vuruşlar çok daha farklı. Şut pas yaparak yaptığımız çalımsa artık eskisi kadar kolay değil. Buda defans sisteminin biraz iyileştirdiğinin göstergesi. Birçok pozisyonda taktik defans sistemimiz gereksiz açıklar veriyordu, gerçi ben hala lüzumsuz açıklar veriyorum ancak rakip defans bana sağlam geldi.

Kısacası bu öngörüşlerimi bildirmek istedim. ''HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK veya HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOK'' diyen arkadaş kendini kandırıyor demektir. Oyun çok daha gerçekçi ve çok daha keyifli bir hal almış. Tabiki oturttukları sistemi baştan aşağıya değiştirmek istememişlerki biraz hak verin onlarada. Taraftarlar ve hakem tepkileri ise geçen senede daha kötü halde. Uptadeler ve FULL oyun bakalım bize daha neler getirecek.

Birçok yeni mod ve yenilenmiş görüntüleri ile çok keyifli bir oyun bizleri bekliyor. Hala önsipariş vermeyen varsa DEMO oyunu aldırtacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 20 Eylül 2012; 10:12:45 >

• İnceleme çok iyi olmuş gerçekten. Resmen kafamdakileri yazmışsınız.
    Bence oyuna önyargıyla yaklaşanlar bu incelemeden sonra bir de demoyu oynasınlar fikirleri değişir.
    Fifa'nın yaptığı işi çok güzel bir cümleyle açıklamışsınız : "Oyun çok daha gerçekçi ve çok daha keyifli bir hal almış. Tabiki oturttukları sistemi baştan aşağıya değiştirmek istememişlerki biraz hak verin onlarada."
    Bu 2 cümle bence tüm olayı anlatıyor.
    Teşekkürler.
    PSN : NHCanX
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzRégén

İnceleme çok iyi olmuş gerçekten. Resmen kafamdakileri yazmışsınız.
    Bence oyuna önyargıyla yaklaşanlar bu incelemeden sonra bir de demoyu oynasınlar fikirleri değişir.
    Fifa'nın yaptığı işi çok güzel bir cümleyle açıklamışsınız : "Oyun çok daha gerçekçi ve çok daha keyifli bir hal almış. Tabiki oturttukları sistemi baştan aşağıya değiştirmek istememişlerki biraz hak verin onlarada."
    Bu 2 cümle bence tüm olayı anlatıyor.
    Teşekkürler.

Okuyup, zaman ayırdığın için teşekkür ederim.

Güzel birde video çektim oyundan 1080p güzel oldu sanırım, demoyuda oynayamayanlar varsa kaliteli bir öngörü olur onlar içinde.

• Forumda boyle incelemeleri görmek beni sevindiriyor.Eline sağlık
    PSN : Spartan117-TR
    Switch FC: SW-2311-2158-8916
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassinate

EN HIZLI VE UYGUN FIFA 13 !!

..:: FIFA HELP ::..

US$49.99

25 çıkış tarihi 22sinde gönderim yapılacak diye mail aldım.

http://www.hkofferhouse.com/items/xbox36054-99/360947-detail.htm

Alternatif. :)

http://mariio128.com/fifa-13-xbox-360-as.html

• pre-order da xbox için..
    en erken elimize ulaşması için nasıl bi yöntem izlemeliyiz ?
    bu konuda yardım edebilirmisiniz..

Şereftir Senle Bu Yolda Yürümek..Birgün Değil Hergün BEŞİKTAŞK

GT :mstfyldz
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

Forumda boyle incelemeleri görmek beni sevindiriyor.Eline sağlık

Saol Mustafa abi

quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

@assassinate eline sağlık hocam güzel özetlemişsin olayı.Konu da hayırlı olsun.Kesinlikle güzel şeyler yapıcağınıza inanıyorum..

Saol dostum

@Soner abi bunlar daha mı hızlı kargolar ??

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

pre-order da xbox için..

Toxk başlığında sorduğun soruya cevap verilmişti kardeşim.
    Cömertlikte akarsu gibi ol. Şefkatte güneş gibi ol. Kusur örtmekte gece gibi ol. Öfkede ölü gibi ol. Tevazuda toprak gibi ol. Müsamahada deniz gibi ol. Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buyukbaba

quote:

Orijinalden alıntı: mstfyldz.bjk

pre-order da xbox için..

Toxk başlığında sorduğun soruya cevap verilmişti kardeşim.

saolasın

Şereftir Senle Bu Yolda Yürümek..Birgün Değil Hergün BEŞİKTAŞK

GT :mstfyldz
  • Pek bi zamanım yok iyi deneme fırsatı yakalayamadım ,buldugum da ben de yorumları katıcam ilk görüşler /olası taktik düzenlemeri hakkında yazacağım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 12 Eylül 2012; 12:29:16 >
  • Arkadaşlar öncelikle iyi günler bir 10 maçlık denemeden sonra hala görüyoruz ki serinin hala üzerine koyarak devam ediyor olması.Fifa 12 nin üstüne daha ne yapılabilir derken yapımcılar üstüne bir cok yenilik yapmış ve bence fifa playerlarını memnun etmiş(en azından beni memnun etti)Gelelim oyun içi detaylara;
    -First touch kontrolle artık herkes Xavi gibi topu kontrol edemiyecek gibi.Geçen sene de pas sistemi hakkında yenilikler yapılmıştı bu daha da iyi olmuş.Hızlı pas atılınca kontrol de zorlanıyor .Aynı zamanda şut bölgesinde first touch kontrolle topu seker hale getirip ,sert şutlar da cıkarabiliriz,defansta da hatalar yapabiliriz .Her yana cekilebilir.
    -Dribblinglere de değınmeden edemiyeceğim.Fifa Street altyapısına cok benziyor.Örneğin sağ analoğu sol iki ile beraber flick yaptığımız zaman topu öne atıyor bildiğimiz üzre.Fifa 12 de o hareketi yaptıktan sonra futbolcular sıyrılamıyordu ve defansa takılıp kalıyorduk.Fifa 13 te ise mücadele artmış.kapabilir hale gelmiş dribbling yapan oyuncu.
    -Matchday sistemi de ayrı bir güzellik katmış oyuna.Ama her ligde performanslar analiz edilecek mi o da merak konusu.Full sürümde göreceğiz
    Takımlar için diyebileceklerim ise;
    -Man. City yine herzamanki gibi büyük bir tehlike arz ediyor.
    -Milan geçen seneninkine nazaran gerilemiş durumda İbrahimovic ve Silvanın kaybı hissediliyor.Montolivo takviyesi bence yeterli değil .H2h de pek alınacağını düşünmüyorum.
    -Arsenali beğendim acıkcası.Oyuncular,alternatifler,geniş kadro da ayrı bir artı .Cazorla ile daha da iyi olurlar diye umuyorum.
    -Dortmund u da beğendim. 4-2-2 4-4-1-1 4 2-3-1 her taktik uyuyor yelpazemiz geniş(Full sürümde denemeleri videolu resimli anlatacağım)
    -Juventus defansı hızlı,ortasaha normal,forvet alternatifsiz.5yıldız takımlarda seçileceğini pek düşünmüyorum

Ek bilgiler;
    -Theo Wallcot'un skill moves 3 yıldıza düşmüş.Ronaldo chop yapanlar için üzücü(benim açımdan da:)) Chop içinse 4 yıldız gerekmekte
    -El Shaarawy i 75in altında yapsalardı da Ultimate Team de silver takımlarda oynatsaydık diyorum ve yazımı şimdilik bitiriyorum.Bol fifa demolu günler

• fifa 10 dan beri UT oynuyorum keşke elimden bişeyler gelsede katkıda bulunabilsem dostlar

PSN : Kadirizm_TR
  • Eline sağlık Anıl.

Matchday Sistemi bize bırakılacak herhalde, Y tuşuyla kapatıp açabiliyoruz.

Milanın Forveti yok Anıl ''ST'' YOK TAKIMDA . Milan formam bu sene tozlanacak .

Arsenali bende çok beğendim.

Orijinalden alıntı: uA_Kado

fifa 10 dan beri UT oynuyorum keşke elimden bişeyler gelsede katkıda bulunabilsem dostlar

Full sürümde önerilere yer vericez tabikide.

Orijinalden alıntı: Atemis

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

fifa 10 dan beri UT oynuyorum keşke elimden bişeyler gelsede katkıda bulunabilsem dostlar

Full sürümde önerilere yer vericez tabikide.

Herkese açık güncel FIFA muhabbeti amacımız.

Ashes2Gnashers
  • Tarafımdan Upload edilmiştir,

1080p olduğundan uploadı baya sürdü ttnet saolsun. Belli bir yerine kadar yükledim daha 4 saat upload diyordu dostlar durdurdum. Hala oynamayanlar varsa onlara gelsin ..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.