Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
18
Favori
203.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Giriş
  • Oyun standart sürüme bu gece 12'den sonra mı açılacak?

Hocam kimse cevap vermiyor. 5 kez sordum

Leave Me Alone I Know What I'm Doing

- AMD Ryzen 7 5800X3D | XFX RADEON 7900XT 20GB | MSI B450 TOMAHAWK MAX | Samsung 970 EVO Plus M2 SSD 1TB | Lian Li Lancool III | MSI MPG A850G PCIE5 850W ATX 3.0 80+ Gold | Xiaomi Mi 34' Gaming Monitör | Razer DeathAdder 3500 | Razer Ornata Chroma V2 | CREATIVE Sound BlasterX AE-5 Plus Ses Kartı | Sony WH-1000XM3 | Cooler Master MH751 | Xbox Series X Controller | Sony Dualshock 4 V2 -

Steam
  • originden 699 tl ye alıcam bugün fakat başka ülke varmı daha ucuz alınabilecek. ülke seçerken ordan seçebilirimde.

Oıgın veya steam den almanın ne gibi avantajları var. Ben şuan steam üzerinden alamıyorum çünkü.

Düzenleme:Yukarıda şimdi gördüm bir çözüm paylaşılmış bakacağım bakalım olacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sincap5959 -- 29 Eylül 2022; 15:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oyunu beğendim. Grafikler olsun oynanış olsun hoşuma gitti. EA Play aboneliği ile 10 saatlik sürümü oynuyorum. Satın almada da %10 indirim sağlıyor. 35-40 dolar civarı bir fiyat çıkıyor. Bu sabah indirdim oyunu, açılışta herhangi bir sorun ve ya oyun içi spiker sorunu yaşamadım çok şükür.

699 tl ye origin versiyonunu alcaktım

899 liralık olan 809 tl olunca 700 ü veren 800 ü de verir diyerek 4600 fifa points uğruna aldım.

4600 fifa points bir kaç bin lira para ediyor normalde ondan 100 lira daha vereyim dedim.

Steam veya originden almanın avantajı yok sadece fiyat nerde uygunsa ordan alınır .

Şuan steam fiyatı ile origin fiyatı aynı.

Originden almak daha rahat çünkü ekstradan steame girmek gerekmiyor her oyunu açtığında. Steam versiyonu gereksiz yani origin versiyonu daha rahat. Sadece origin açılıyor oyun başlıyor.

Steam versiyonunda önce steam açılıyor sonra origin sonra oyun.

Ayrıca fifa 22 hesabım steam de. Şimdi originden steam i unlink yapıp kaldırırsam o steam i başka origin hesabına ekleyip fifa 22 yi 23 ten ayırabilirmiyim acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 29 Eylül 2022; 16:24:55 >

809 liraya nasıl aldınız ea play üyeliği ile mi

Noröalde yeni hesap açıp 699tl lik olanı alcaktım fifa 22 yi de satacaktım şimdi ikisi aynı hesapta oldu işte. Fifa 22 si olmayan a 899 tl çokta fark değil normalde 699 tl lik olan alınır.

Ayrıca fifa 22 steam e bağlı fifa 23 ü ise originden aldığım için steam e bağlı değil steam olmadan da oynayabilcem 23 ü. Steam ile aynı fiyatı sunuyor ea eskiden euro ile satıyordu şimdi steam ile aynı fiyata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 29 Eylül 2022; 15:53:39 >

merhaba dostum deneme sürümünü oynamaya çalışıyorum oyun açılıyor anticheat çıkıyor sonra tekrar play butonu aktif oluyor oyun açılmıyor. sürekli oyun açılmadan kapanıyor bunun bir çözümü varmı oyunu oynamadım yardımcı olabilicek bir arkadaş varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 29 Eylül 2022; 16:25:22 >

dünya klasında 2 defa maç yapma imkanım oldu. bir maç 6-3 diğer maç 6-4 bitti. her atak bir pozisyon oluyor, açıkçası ben oynanışı beğenmedim. defans oyuncuları forvetlere mümkün değil yetişemiyor.

görsellik çok iyi görünüyor. harbi next-gen belli ediyor kendini.

bir de beşiktaş forma sponsoru bende görünmüyor. youtube videolarında var ama bende yok. çözümü varsa yardımlarınızı beklerim.

Standart sürüm bu gece 00:00 da oynayabilecek

Spiker sorununu düzeltmek için steame sağ tık yapıp oyun dilini ingilizce seçin ardından 2 gb lik dosyayı indirdikten sonra oyuna girin spiker aktif  

selam FUT ta her sene başlarda öyle oluyor fifa 21 de 8-5 lik maçlar oluyordu hep. defanslar yetersiz kalıyor başlarda ama yeni kartlar çıktıkça toparlanacaktır oyun.

Şuan gold kartlarla zevk almanız için younda kolay gol oluyor gibi görünüyor yeni kartlar çıktıkça gol kartlar ölecek yavaş yavaş. her yıl olan birşey.

normal takımlarda da durum öyleyse güncelleme ile müdahele ediyor ea sezon ilerledikçe.

oyun içinden yapın web app üzerinde buglu

• Fifa 22 konusudna 37 sayfa da kaldık. fifa 23 daha çıkmadı 97. sayfadayız. çapraz platform ve next gen pc ye gelmesinden sonra ilgi arttı ssanırım. fiyatta uygun değil ama aslında Uygun. Herşey 5 katına çıkmış bir ülkede doların 2 ye katladığına göre geçen sene 500 tl olan oyun bu sene 700 den çıktı.

Teşekkür ederim hocam sağolasın

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.