Şimdi Ara

FIFA 23 [PC ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.937
Cevap
21
Favori
194.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox 360 kolunu 2008'den beri kullanır ve çok beğenirdim. Sonra Ps4 çıktığında ona geçtim ve ondan beridir DS4'e öyle bir alışmışım ki başka kolda inanılmaz zorlanıyorum şu an. 2 gün önce, Ds4 artık sorun çıkarmaya başladığından en azından Pc için 9. nesil Xbox kolu alayım dedim. Pişman olup olmama konusunda gidip geliyorum. Ds5 ile hemen hemen aynı fiyattaydı.

Evet hissiyat olarak elde tutmak gerçekten çok hoş, genel ergonomisi çok rahat falan da tuş yapısı Xbox koluna aşina olmama rağmen çok garip geliyor halen. Umarım birkaç güne alışırım. Tetikler ve rb-lb'ler tek parmak kullanımında ani ve pratik kullanımına uygun değil gibi geliyor. Bir de tetik mesafesi inanılmaz artmış bu yeni nesil kollarda. Tetiğe göre koşu hızı olayını direkt kapattım bu yüzden.

• x3x kullanıcısına yanıt

Türkiye'de artık hiçbir şeyin fiyatı inmez. Bugün ne aldıysan kardasın.

• Oyunu bir haftadır oynuyamadım girdim bugün güncelleme falan EA şaşırtmadı oyunu bozmuşlar ağır hissettiren oyun gitmiş Gine hızlı al git koş koş tenis maçı gelmiş her sene aynı şey bizde her sene alıyoruz oda ayrı bir hikaye iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilen lütfen söyleyebilir mi fifa 23 de dinamik potansiyel bitmiş sanırım ne düşünüyorsunuz ? Sezonda 1 overall alıyor oyuncular anca

• her şutun girmesini sağlayan hile bile yapmışlar yok abi pc de oyun oynanmaz.

• Şu mouse sorunu hala devam ediyor, yabancı forumlardada bir çöz9m bulamamışlar😡

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bu dikkat çekenler kartlarının olayi nedir???

Sterling sbcsi yapıyorum da pahalıya patlıyor baya

• Arkadaşlar oyunu şu anda Ps4 te oynuyorum. Pc versiyonu ile Ps4 versiyonu arasında grafik dışında bir fark var mı? Gameplay yani oynanışta bir fark oluyor mu? Pc versiyonu almayı düşünüyorum o yüzden sordum.

Not : Sadece FUT oynuyorum.

• PesMaster_27 kullanıcısına yanıt

Grafik dışında fark olmaz olur mu dostum oyunun animasyonları, oynanışı hemen hemen her şeyi farklı. PS4 versiyonu oynanmaz bu saatten sonra.

• U2ME2 kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkür ederim hocam. Hypermotion 2 teknolojisi sayesinde oluşan bir farktan mı bahsediyorsunuz?

PC versiyonu Steam'de 650 TL görünüyor. Bu yıl PES'ten FIFA'ya geçtim ve oynanışa alışmaya çalışıyorum. Bambaşka bir deneyim yaşamak için bu parayı vermeye değer mi diyorsunuz?

• Pro clubs oynayacak var mı?

• Lincoln101010 L kullanıcısına yanıt

o kartlardaki oyuncu her team of the weak secildiginde otw kartlarinin reytingi artiyor sene sonuna kadar. gecen sene baya bir yukselen kart olmustu

• kornerlerde takılma oluyor oyunun içine etmişler langırta dönmüş ben bu ea nın .....

• Şimdi ultimate team oynarken ilginç bi bugla karşılaştım. Rakip almandı sanırım. Maç başladı top taça çıktı. Sonra oyun bi kastı 1 2 saniye falan. Ben adamın kadroyu adam benim kadroyu yönetmeyi başladı nasıl olduysa . Sonra adam oynamadı bende kendi kaleme gol atayım bari dedim 50 tanee attım ilk yarı. Devre arasında oyun dondu tepki vermedi alt f4 çekmek zorunda kaldım.

• İyi ki oyunu satın almamışım deneme sürümünde deniyorum son 3 saat falan kaldı abi ne saçma ya oyun basketbol maçı gibi maşAllah bir maçta 0-0 bitmez mi lanet olsun böyle defans sistemine eski savunma sistemi yapıyorum top almıyor taktiksel yapıyorum saçma sapan bir sistem yine top alınmıyor ne güzel be aptal ea defans sistemi getir önce oyuna her maç 5-2 6-2 3-3 rezillik.Eski serilerde ne güzel defans yapılırdı be..

• arkadaşlar oyunu ben beğendim yalnız ekran kartım yetmesine rağmen (GTX 1650) 50-60 fpslerde oynamama rağmen takılmalar droplar meydana geliyor bu da işlemcinin darboğaz yapmasından kaynaklı sanırım (i5-4570). 3-4 ay öncesine kadar PS4 Slim'im vardı, PS4'de PC ile arasında fark varmı acaba varsa ne gibi farklılıklar vardı? PC next gen okey, PS4 old gen mi tamamen? Oynadım ama baya darboğaz oluyor.

RAM 8 GB bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 8 Ekim 2022; 19:19:39 >
  • Dün EA yanlışlıkla 25.000 coins'e "GARANTİLİ SATILABİLİR HEROES" kartı verdi. Alan aldı, alamayan kaçırdı.

Hemen kaldırdılar. Lanet olsun.

• İki haftadır sol bekte rapunzel saçlı kendi küçük ama yüreği büyük Cucurella ile oynuyordum. Jordi Alba aldım bugün transfer pazarından. Çok beğendim. Kukurella'dan sonra eşekten inip ata binmiş gibi oldum. Şutları fena. Daha ilk günden iki tane maç çevirtti bana sol çaprazdan attığı gollerle. Bu kadar beklemiyordum açıkçası. Sağ tarafada yine transfer pazarından Arnold düşürdüm kelepir rakama. Sağ tarafım artık sağlam zaten. Alba da iyi kötü götürür solu. Belki ilerde mendy alabilirsem alırım.

Bu gladiator malzemesinin olayı nedir arkadaşlar? Elimde tek o kalmış sanırım kullanmadığım. Arnold'a kullanabilir miyim? Bek bir oyuncuda kullanmamın sakıncası var mı?

• selamlar,

kitabın ortasından DAN diye girer gibi olacak ama;

hızlı bir şekilde eli yüzü düzgün kadro oluşturmak için en optimal izlenmesi gerek yol nedir? 3-4 yıl önce oynamıştım en son FUT baya değişmiş sistemler.

bir de başlangıç için önereceğiniz nispeten ucuz kurması kolay kadro tavsiyeniz nedir?

teşekkürler.

• Arkadaşlar bu Fifa23 ü xbox emulator ile normal gamepad ile oynayamazmıyız ya bundan önce bütün fifaları oynuyorduk bundan ne yaptıysak gamepadleri görmüyor oyun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.