Arkadaşlar bende EA Play Pro üyesiyim üstelik 2 senedir ama bu FİFA 22 nin önyükleme durumu bende çıkmadı yada ben bulamadım siz nereden nasıl indirdiniz PC nize.. |
FIFA 22 [PC ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Ultimate edition alanlar indirdi sadece, sizin yarın indirmeye açılacak diye biliyorum.
-
EA PLAY Pro halen değişen bir şey yok. Akıl alır gibi değil
-
Şuan en ucuz nereden alabiliriz arkadaşlar steam için?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İndirmeler başladı dün gece oyunu satın aldım pre-load seçeneği geldi yüklemesini yaptım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SmochEA PLAY Pro halen değişen bir şey yok. Akıl alır gibi değil
Bir değişiklik olursa buraya da yazar mısın hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruelly -- 22 Eylül 2021; 12:30:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski nesil alan var mı hala? Pc'ye kıçını çevirdi resmen ea.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BéToEski nesil alan var mı hala? Pc'ye kıçını çevirdi resmen ea.
Yeni nesilde göz yorması var zaten. Eski olması daha iyi. Geçen sene PS5 fifası olanlar bile PS4 sürümünü oynuyorlardı.
-
PC'den hiç gameplay görmedim ama dün bir yayıncı hem PS5 sürümünü hem PS4 sürümünü oynadı. ''Hayal kırıklığına uğradım, fark çok az dedi.'' bende izlediğimde çimlerin daha yeşil olması dışında bir fark görmedim tabiki vardır oynamak lazım ama abartılacak,konsol aldıracak bir fark olacağını düşünmüyorum. Muhtemelen PC sürümü Ps4 ile aynı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryYeni nesilde göz yorması var zaten. Eski olması daha iyi. Geçen sene PS5 fifası olanlar bile PS4 sürümünü oynuyorlardı.
Alıntıları GösterGeçen sene yarım yamalak bir şekilde çıktığı için öyle bir sorun yaşanmış olabilir. Bu sene yeterince zamanları vardı.
Göreceğiz...
-
FIFA 22 release dates
- EA Play: September 22, 2021
- 4-day early access (Ultimate Edition): September 27, 2021
- Worldwide launch: October 1, 2021
Platform availability
FIFA 22 will be available on the following platforms:
- PlayStation 4 and 5
- Xbox One and Xbox Series X|S
- PC - via EA app, Origin, and Steam
-
4600 Fifa point olayı resmileşti
We've updated the bonus content for FIFA this year. Instead of weekly pre-order packs, you will now get 4600 FIFA Points the first time you log in.
Bu yıl FIFA için bonus içeriğini güncelledik. Haftalık ön sipariş paketleri yerine, artık ilk kez giriş yaptığınızda 4600 FIFA Puanı alacaksınız. Bonus içeriğinizi Web ve Tamamlayıcı Uygulama erken erişim döneminde almadığınızı lütfen unutmayın.
1 ekimde yüklenecek fifa pointsler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 22 Eylül 2021; 13:17:7 > -
https://help.ea.com/in/help/fifa/fifa-22/fifa-22-editions/
-
The EA Play 10 hour trial will go live on Wednesday, 22 September at 10am PT / 1pm ET / 6pm BST.
10 saatlik deneme sürümü akşam 8'de başlıyor.
Play pro içinde bu saatte açılır büyük ihtimal
Pre-load dalgası yine hiç oldu...EA'nin serverlar sağlamdır umarım.
-
Eapro olanlar fifa 22yi kütüphanede görebiliyor mu. Ben steamden almıştım iade ettim steam diye görünüyor ve kütüphanede yok. Buga mı girdik ne oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 22 Eylül 2021; 15:36:44 > -
Hayır oyun listesinde henüz yok eklenemiyor, sadece pre-order sayıfası var, resmi olarak çıkış yapmadı çünkü.
-
Trial available diyor ama girilmiyor oyuna? Girebilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 22 Eylül 2021; 19:2:56 > -
Steam Hata Alanlar
tarayıcıya :
steam://run/1634460
Yazın ve install tıklayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Origin download baslamazsa çıkın girin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X