Şimdi Ara

FIFA 22 [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.456
Cevap
39
Favori
155.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya beyler Allah aşkına eski savunma sistemi yapınca burda ikincil pres tuşu yerine müdahale neden çıkmıyor taktiksel yapınca çıkıyor ondada ben beceremiyorum eski savunma sistemi ile oynuyorum ama top almak için müdahale tuşu yok cihaz x box series x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Den57 kullanıcısına yanıt
    Fut oynuyorsan görevleri yapabiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekoko54

Bu oyunda eski savunma sisteminde neden top kapılmıyor kareye basıyorum yeşil ikon çıkıyor olmuyor ama taktiksel de basınca müdahale ediyor varmı bir çözümü
    Her yeni fifada azaltılıyolar gücünü emin ol taktikselle savunma yapmak çok daha kolay

• Arkadaslar fifa 22 oyununda tepkimeler neden yavas veya banami oyle geliyor pasa bastiktan yarim saniye sonra ayaktan cikariyor kosarken gec cikarmasi normal cunku adimi ayarliyor yururken gec algiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartınoğlu -- 18 Ekim 2021; 12:27:32 >
  • speedy_gonzaless kullanıcısına yanıt

hocam merhaba

ortaklaşa yapılacak futtaki görevleri yapamadım ps5 de.

yardımcı olursanız sevinirim

• Beyler satılık web app açık hesabı olan var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Yapalım tmm

• Pro club oynayan yokmu koca forumda? Ps4/5 farketmez davet atalım beraber oynayalım

• Kariyerde oyuncularimi kiraya veriyorum ama forma alamiyolar oynatmiyolar sebebi kadro rolunde nadir oynayan ya da rotasyon oldugu icin midir ? Onemli mi yapmak lazim rolu forma almalari icin ?

• Oyundan memnun musunuz?
    Çıkmadan önce denemiştim hoşuma gitmişti arkadaşlar ile FIFA oynarım ama tek almam kolay kolay alsam bayağı zaman geçiririm gibi geliyor ne dersiniz 21i pek sevmemistim bu nasıl şuanlık

• Ben gayet severek oynuyorum,oyun çok güzel olmuş, hatta güncelleme ile de daha da iyi olmuş.

• Ucuzcufiko U kullanıcısına yanıt

Yok hocam ya dünya klasinda yapay zekaya karşı zor bir hızlanıyor yakalamak imkansız hadi yakaladın müdahale yapmak olay

• Fifa 17den sonra kopyala yapistir tum fifalardan igrenen biri olarak bayildim bu sene oyuna. Oyun kurmak organizasyon sut teknikleri pas teknikleri cok buyuk etkiye sahip. Yapay zeka inanilmaz olmus bu sene yememis icmemis yapay zeka ugrasmislar. Cok dogal maclar cikiyor ortaya. Ah biraz da calim yeseler. Hic yemiyorlar neredeyse.

Yapay zeka gol attiginda takimlari daha inancli hale geliyor daha curetkar oluyorlar. Bizim takim da daha duruluyor olu topragi geliyor uzerlerine. Onu bir an once kirmak gerekiyor. Tam tersi yapay zekaya da oluyor. Muthis maclar hikayeler cikiyor ortaya. Premier lig zaten direkt ssportsta mac izlemekle esdeger epl tutkunu biri olarak.

Grafikler next gende ucmus gitmis. Hdr destekli tercihen oled bir ekranda gorunenler muhtesem. Replayde ne sahneler cikiyor. Topun siddetli vuruslarda egilmesi gocmesi, futbolcularin kaslarinin kasilmasi. Topa vururken yuzlerinin kasilmasi kafa vururken yuzlerinin eksimesi. Kalecilerin direge carpmasi ona gore uygun fiziksel tepkiler vermesi vs. Detaya bogmuslar oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Ekim 2021; 0:14:24 >

• Doğukan Kırmızıyoutube
    FIFA 20 liverpool 3-0 chelsea (World class difficulty)
    https://www.youtube.com/watch?v=LICvfVUEJyk&feature=youtu.be

2 sene önce ps4 pro da capture ettiğim fifa 20 videosu. Sizcede fifa 22 ps4 versiyonundan daha iyi gözükmüyo mu grafikleri? Resmen yeni nesil konsollardaki fifa 22 daha iyi gözüksün diye ps4 versiyonunu downgrade etmişler grafikleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 19 Ekim 2021; 11:29:45 >

• Arkadaşlar momentumda durum ne? Bütün maçlar 4-4 5-5 bitiyor mu bu senede? Gol atınca gol yiyeceğinizden emin oluyor musunuz?

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt

21 i ben de sevememiştim, daha doğrusu becerememiştim.

22 daha zor hala beceremiyorum ama keyif veriyor en azından.

bence iyi oyun.

• bcan402 kullanıcısına yanıt
    FIFA 22 çoğu kişiye göre güzel bir oyun olmuş. Fakat ben geçen seneki oyunu daha çok beğeniyordum. Bu oyun gerçekten çok zor

• The False Shepherd kullanıcısına yanıt
    Bu oyunda gol atması daha zor o yüzden benim bazı maçlar 0 0 1 0 falan bitebiliyor

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt

Bu oyunda oyuncular daha agir pres daha zor paslar daha gec cikiyor ayaktan ama genel anlamda daha iyi oyun

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.