Şimdi Ara

Fifa 2014 ekleyin online oynayalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Id verin veya ben verim ekleyin online kapışalım

ID: ahmetduran1

• ozgvn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgvn50

ozgvn

ekledim
  • MuratOzctn ekleyin oynayalım..

hala alışamadım 14e ya. aslında daha ıyı olmus calım olayları felan kalkmıs biraz artık paslı oyun sistemi kurulmus dahada güzel olmus ama 13te alıştım ben habire çalımla geçip gol atmaya şimdi 14te döküldüm
  • Fifa 13e bakarak bende zorlanmadim degil 14 de yeni yeni alismaya basladim ama fifa guzel ya pes14 u kurdum 1 maci tamamlamadan sildim attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

MuratOzctn ekleyin oynayalım..

hala alışamadım 14e ya. aslında daha ıyı olmus calım olayları felan kalkmıs biraz artık paslı oyun sistemi kurulmus dahada güzel olmus ama 13te alıştım ben habire çalımla geçip gol atmaya şimdi 14te döküldüm

Ekledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetduran22

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

MuratOzctn ekleyin oynayalım..

Ekledim

tamam müdür şimdi nöbetteyim çıkınca direk yatıcam nöbete terkar erken gidicem galatasarayın maçı var. diğer gün anca..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Fifa 21 Origin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • for pc : origin: SqrT1903
  • kivanc_koymen ekleyinnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicklerini yazanları ekledim, siz de ekleyin : hakorman
  • Bir takım oluştursak 11 e 11 maçlarda beraber oynasak nasıl olur :D ? tabi uygun zamanlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

Bir takım oluştursak 11 e 11 maçlarda beraber oynasak nasıl olur :D ? tabi uygun zamanlarda

Bana uyar diğerlieri ne der bilmem
  • ernerdl11
  • arkadaşlar ekledik felanda hiç kimse maç yapmıyo :) en azında bir takım felan kuralım tek oyuncu modunda
  • arkadaşlar ben fifayı yeni aldım eklemeyi bilmiyorum ama online maç yapıyorum. id : corti55 eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: corti55

arkadaşlar ben fifayı yeni aldım eklemeyi bilmiyorum ama online maç yapıyorum. id : corti55 eklerseniz sevinirim

Orgin adresine gir add friend yazıyor ordan ekle

ahmetduran1
  • Baba_Seref
  • Catalyst2627

Yeni oynuyorum çok gol yerim üstüme fazla gelmeyin, gerçekten oyunu bana öğrecek kişilerle oynamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullNumeric

Catalyst2627

Yeni oynuyorum çok gol yerim üstüme fazla gelmeyin, gerçekten oyunu bana öğrecek kişilerle oynamak istiyorum

Oyun içinde normal kendini geliştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.