Şimdi Ara

FIFA 2014 [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
8
Favori
115.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chaos123

quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

İgnite motoru PC'de olmayacak . Sadece Xbox one ve PS4 olacak . Merak ettiğim PC'de oynanıs Xbox36 ve PS3 videolarındaki gibimi oalcak.

Evet aynı olucaklar.

Ignite motoru benim bildiğim yedek kulubesi ve taraftarları daha iyi hale getiriyor , yakın çekimlerle falan , oynanış olarak eksik değil ama pc ye de gelseydi iyi olurdu.

@isa_tr banada öyle geldi , öyle çok fazla değişiklik yok gibi gözüküyor , acaba bu oyunattıkları full sürüm mü çünkü Pes dahil futbol oyunlarında full sürüm baya farkediyor.
  • 2014 sürümünde seyirciler ve atmosfer dışında gelişen pek bir şey yok açıkçası. Zaten bu motor yeni, bence 2015'te daha büyük farklılıklar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinny

2014 sürümünde seyirciler ve atmosfer dışında gelişen pek bir şey yok açıkçası. Zaten bu motor yeni, bence 2015'te daha büyük farklılıklar olur.

Fifa 13 birkaç hata dışında zaten güzel oyundu , impact engine de eski oyunlar kadar olmasada hatalar mevcuttu , bu hataların 14 de daha aza indirildiğini düşünüyorum , oynamadan anlayamayız bunu.Gözüme çarpan iki tane farklılık oldu , uzaktan gelen topta kalecilerin verdiği refleksler ve oyuncuların ikili müdaheleleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

oyunun çıkış tarihi veya demonun çıkış tarihi belli mi ?

Ps3 ise Ea Season Ticket alarak Usa hesabiyla 21 Eylulde oynamaya baslaniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her an demo yayınlanabilir umuduyla bekliyor ve fifa 13'ü yavaş yavaş sistemden kaldırmaya başlıyorum :)

YEdeklerini alarak tabi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

2014 sürümünde seyirciler ve atmosfer dışında gelişen pek bir şey yok açıkçası. Zaten bu motor yeni, bence 2015'te daha büyük farklılıklar olur.

Fifa 13 birkaç hata dışında zaten güzel oyundu , impact engine de eski oyunlar kadar olmasada hatalar mevcuttu , bu hataların 14 de daha aza indirildiğini düşünüyorum , oynamadan anlayamayız bunu.Gözüme çarpan iki tane farklılık oldu , uzaktan gelen topta kalecilerin verdiği refleksler ve oyuncuların ikili müdaheleleri.

Artı olarak gol açıları biraz daha düşürülmüş. daha dar açılardan da gol atılabiliyor ve mükemmel görünüyor bu goller.

• Artık demo çıksın hevesle bekliyoruz stajda oynayacak oyun lazım
  • FIFA 14'e Türkiye Ligi gelmiş galiba.

http://fifanow.com/site/fifa-14/all-official-fifa-14-leagues/
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanOrtaKapı

quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

quote:

Artı olarak gol açıları biraz daha düşürülmüş. daha dar açılardan da gol atılabiliyor ve mükemmel görünüyor bu goller.

Ayrıca yağmur zemin kayganlığı indirilmiş,Çok iyi

• Gece saatlerinde çıkar mı sizce?
  • sabırsızlıkla bekliyorum
  • 2 senedir öğlen çıkıyor. Bugün çıkmadığına göre yarın öğlen kesin çıkar.
  • Umarım

Çarpışma motoruna el atmışlardır.Bu kadar kolay düşmeler olmamalı.Ceza sahasında olmayan penaltılar veriliyor.

Momentum, script gibi şeylere de el atmışlardır.

Bazı dakikalarda daha fazla gol oluyor.Bunlar ilk dakikalar,ilk yarının sonları,ikinci yarı başları ve son dakikalarda gol yüzdeleri çok yüksek.

Bunlar oyun içi oyun dışında ise oyun planı kısmına el atmaları gerekiyor.

Umarım bunlar düzeltilmiştir.
  • Arkadasin teki sole bi tweet atmis

@Robb_ovo: @Mikail_6161 I have the beta. The Turkish league is in the game.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Umarım

Çarpışma motoruna el atmışlardır.Bu kadar kolay düşmeler olmamalı.Ceza sahasında olmayan penaltılar veriliyor.

Bazı dakikalarda daha fazla gol oluyor.Bunlar ilk dakikalar,ilk yarının sonları,ikinci yarı başları ve son dakikalarda gol yüzdeleri çok yüksek.

"Oyun planı" dediğine göre PES'çisin hiç gelme buralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps3mania

Arkadasin teki sole bi tweet atmis

@Robb_ovo: @Mikail_6161 I have the beta. The Turkish league is in the game.

yetkili bir arkadaş mı bu ? Ben youtuber lardan birine sordum yok dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur89tr

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Umarım

"Oyun planı" dediğine göre PES'çisin hiç gelme buralara.

Bu nasıl bir fanboyluk örneğidir? Kaç yıllık Fifa oyuncusuyum bir Pes oyuncusuna sen Fifa oynama dediğimi hatırlamıyorum. Suç mu Pes oyuncusunun Fifa oynaması

• Ne kadar dogru bilemiyorum ama elamanin yazdigina gore betada varmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok arkadaşım YOOOKKKK aç bak Fifa13 dede var TürkLig FUT da sadece GS var
  • Fifa 14 demo yarın çıkıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.