Bildirim
FİFA 2013
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
fifa 12 ile hemen hemen ayni olacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk resim PES'ten -
beklemedeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hadi bakalım çıksın artık demo :) cok asırı bi fark olacagnı sanmıyorum 12 ile zaten geçen sene yeterince devrim yapmıslardı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk resmin sağ tıklayıp özelliklerine bakarsanız pes 2013 olduğunu görürsünüz . alıntı yaptın bari düzgün yapsaydın :) -
Arkadaki tabelalardaki FIFA 12 yazısını da mı görmedin. -
sevgili arkadaşlar ps1 den peri pes oynayan biri olarak vede pesi sabahlara kadar yiğenler felan turnuvalar yaparak oynayan biri olarak söylüyorum ( yani düşünün japonca ydı menüleri japonca yı söküp :) edit tten takım oluşturmak forma ıvır zıvır adam transferi falan yapıyorduk o derece) bukadar büyük bir pes tutkunuyken fifa 2012 oynadıgım anda pese olan bağım zayıflamaya başladı belli bir aşamadan sonra tekrar pes oynadıgımda aradaki fark bariz bir şekilde ortaya çıktı fifa nın çok daha gerçekci ve oynanabilir olduguna karar verdim şahsım adına ultimate teamle de resmen pastanın çileğini üstüne koymuş tbrk ediyorum eski bir pesçi olarak bir gün fifaya dönüş yapacağım aklıma gelmezdi fifa hep düz koş çapraz a gir şut çek başka türlü gol olmaz modundaydı ancak yiğidi öldür hakkını yeme fifa 2012 de açık ara önde bende pes e ihanet etmiş gibi hissediyorum kendimi ancak fifa dan 2013 tede oyun severlerin vazgeçeceğini sanmıyorum umarım pes yanıltır bizi ama demo yorumları ortada takdir sizlerin arkadaşlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X