Bırakın yaf Tr ligini binbir türlü kolpa döner orada da
gidip kore ligini falan koymasınlarda uyuz herifler...
demosu fena diil gibi geldi bana fakat klavye ilen oynamak çok zor yine,99 dan yine kötü.
gidip bir usb joystik alim...
PS2 de WE 8 oynadıktan sonra FIFA ların hiçbirini almam artık demosuda pek fazla güzel değildi tabi ben WE8 karşılaştırdığım için, belki en iyi FIFA olabilir!
estetik olarak fifa iyi olabilir ama oynanabilirlik acısından pek sanmıyorum baslarda iyiydi de aynı oyun motorunu kullana kullana bu hale geldi...
Demosunu oynadım iyi ama WE'yi geçemez ama bence Fifa ölmez, çünkü Fifa'nın WE'de olmayan bazı artıları var:
1. Gerçek takım, oyuncu isimleri. Bu bence önemli çünkü gerçekçiliği arttırıyor. 2. WE konsol oyunu olduğu için çok hızlı ve PC'de oynamak biraz zor. Fifa ise PC için yapılan bir oyun(du) ama demoyu oynayınca eski Fifalara göre çok hızlı geldi sakin sakin gerçek maç havasında 90 dakika oynamayı seven beni üzdü bu durum. WE'ye benzetmeye çalıştıkları belli. 3. Sistem gereksinimleri Fifa'nın daha az WE7 bende kasarken 800MHZ P3 işlemcide bile Fifa2005 rahat oynadım.
4. VE Asıl bomba: Total club ile Fifa uyumlu, yani TCM takımını alıp Fifa'da oynayabilmek çok iyi. Bence sırf bu sebep bile Fifa'yı ayakta tutar. İnsanlar CM ve PES'i ayrı ayrı alacaklarına TCM ve Fifa alırlar ve ilerde Ea'nın bu iki ouynu da tek bir oyun olur kimse de başka oyun almaz. Hem menajerlik, hem 3 boyut, hem kendin de oynuyorsun.
Ama Fifa2005'in demosu beni sarmadı ve oynanabilirlik hala we kadar değil. Kamera açılarına da ısınamadım ve adamlar da küçük ve bunları sanırım oyunun grafik motorundaki o oyuncu hareketlerindeki tutarsızlıkları gizlemek için yapmışlar. Dikkat ettim yine topu başka yöne döndürürken eski Fifalardaki gibi top adamın ayağına değmiyor ama zeminin az üstünde kayıyor böyle saçma bir şekilde.
iyi de bu 4.madde fifa2004'te de vardı ki...
daha çıkmadı ki
Chandler Bing
kullanıcısına yanıt
çıktı çıktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme