sürekli aynı oyun motorunu kullanırsa olacagı bu winning eleven dan biraz örnek alsa bu adamlar nasıl yapmıs die dusunse adamlar tutturmus bi tarz 2003-2004-2005 die gidiyorlar hayırlısı sonu nereye varacaksa...
EA gitsin kumda oynasın euheuehueh
sanırım eylul un sonuna cıkar
Hmmm demosunu oynadım ve şuna karar verdim. 2000 li yıllarda ki en başarılı fifa oyunu olmaya aday diyebilirm. Ama WE7 nin yanında hele bir de WE8 in yanında adı bile geçmez.
Oyundan bahsetmek gerkirse 2004 gibi ama daha seri. Birde adamlar hakketen gerçek futbolcular gibi şutlar çekiyorlar ve oynuyorlar. Valla ben fifa karşıtı biri olarak biraz hoşlandım. Fifa 96da ki şut hızını ayarlamışlar. Seyirciler çok gerçekçi. Oyun hızlı oynanıyor ama hala hava topları cuk diye adama gidiyor o uyuz. Adamlar gene gelen topa göre vurmuyorlar. Top onlara gidiyor. WE deki gibi değil yane. Klasik fifa işte. Biraz daha iyi gibi o kadar.
fifa 2005 cıkmadı.cıksa bıle 1 ay içinde patlar o oyun.
Çıkmadı ki zaten demosundan bahsediyoruz. Cıx cıx
Demoyu indirip oynadım çıkış tarihi olarak 15 october(ekim)yazıyo..Bilginize oyun pek sarmadı hakem kartları çok acaip bi şekilde gösterio,shift tuşu ile ronaldonun adam geçme hareketi oluyo,shift+koşma ile topu önüne baya bi açaıp koşuyo(aniden yapınca iyi çalım oluyo).oyundaki topu pek sevmedim balon gibi sanki,bide degajlar acaip hızlı gidio çok saçma olmuş...böle dewam edio işte!Anlayacağınız fifa2005'e selam ProEvolutionSoccer 4'ü beklemeye dewam
Valla top harbi balon bence de. Topun şekli gene klasik EA topu. Bir şirket ancak bu kadar megalomanyak olabilir. Tamam işte kendi topun yerine adam gibi bi top koyda gözümüzü okşasın. Senin iran motifleriyle süslü topunu napalım.
Beyler oyunun demosunu oynadım.Şimdiye kadar yaptığı en ii oyun FİFA'nın.WE'yi tabi geçemezler ama bu kez kendilerini aşmışlar.bu oyun PS2'de kesin alırım Henry'nin top sürüşü topa vuruşu hareketleri birebir aynı özellikle top sürüşü çok hoşuma gitti :)
çıksada alsak
ya PS2 icin olanı erken cıkmıyormuydu aslında bütün oyunlar icin bööleydi???
yok bütün oyunlar öyle değil ama geneli öyle PC ye daha önce çıkacak gibi Fıfa
Biraz daha oynaıdm ve gördüm ki fifa arkadaşın da dediği gibi kendini aşmış bu sefer. Ancak hemen hava topları olaylarını değiştirmeleri lazım. Benim en çok hoşuma giden birebir mücadeleler ve top kapma olmuş. Harbiden bi ara gerçek sandım
hocam stadlar nasıl bilgi varmı o konuda? yani mesela fifa 98 de falan stadı tanıtıyordu bunda da varmı o olay?
Demo o kadar ayrıntılı değil hak verirsen
ama 98 de 2 statdan 1i secilebiliyordu ilginc demicem cunku 6yıl onceki oyundan bahsediyoruz dimi
EA sapıtık zaten. Bir önceki güzellikleri diğer oyuna akataramıyor. NFS2 de arabaların manyak videoları vardı 3 te daha babasını beklerken koymadılar. Fifa 96da ki skor tabelası süper bişi mesela ama 97ye koymadılar. Salaklar birazcık