Şimdi Ara

FIFA 2005! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
4.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • winning eleven ın türkce yaması varmı varsa nerden indirilir??
  • var buyur:

http://files.soccercenter.net//we/t...C_TSL_Patch.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sca®fa©e -- 7 Eylül 2004, 14:04:09 >
  • thanx
  • o linkte sorun var buradan ulaşabilirsin

http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=19509
  • teşekkür..
  • rica ederim
  • LÜTFEN SÖYLEYİN
  • Beyler Ne Fifa 2005 Mi Çıktı???
  • beyler formun hepsini okumadım ama çıkmasını en çok istediğm oyunlar zaten nba ve fifa serileri ama birde türkiye ligi kendi paketinde olsa daha iyi olur fifa 2005 çıkmadı herhalde çıksa çabuk duyulurdu...
    spor oyunları gibi varmı en azında gerçekçi oluyor büyülerle uğraşmıyoz
  • walla haklısın ben cıktı die duymustum ama sana dicem fifa en fazla 3-4 ay gider sonra oda devrilir..
  • 1 ay giderse dua edin
  • +1
  • fifa 2005 diger fifa oyunları gibi sadece 2-3 ay gider hicbirisi
    FİFA 99 GİBİ OLAMAYACAKTIR
  • YA BÜTÜN FİFA LARDAN NEFRET EDERİM ÇOK SIKICI VE BANEL AMA ARTIK KARTON SEYİRCİ OLMAYACAKMIŞ
    VE EN SEVDİĞİM ŞEY ADAM CREAT ETMEK Tİ NİYE ÇIKARIDLAR Kİ SANKİ ÇOK MANTIKLI BİR OYUNMUŞ GİBİ
  • fifa2005'in web sitesine baktım, screen shotlar koymuşlar, sanki farklıymış gibi.. hepsi özünde aynı görüntüler, yeşil bir saha, top peşinde koşan adamlar..
    bunun screenshot'ına ne gerek var anlamıyorum
  • ya bırakın adamlar senelerdir hiç bi yenilik yapmıyolar paketleyip satıyolar bizde ısıtıp afiyetle yiyoruz adamların yenilik deyip yaptıkları sey senin ekran kartının getirdiği yenilikle hepsi o valla yalan deil captain tsubasa vol.2 oynarken daha heyecanlanıyorum aha yakaladımı çalımladınmı acaba golmu olacak içerdenmi cevirecek yada tam çizgide topmu patlayacak(en sinir olduğum olayda oydu )
  • oynayan varmı 2005 i nereden nezaman çıktı bu oyun
  • Neye benziyormuş oyun? Yine 18 in dışından topukla gol atma, kıçından füze çıkarma var mıymış? Bunlar yoksa ben almam oyunu valla. Sırf eğlencesine alıyoruz, gerçekçilik ararsam zaten ondan var!
  • indirme gafletinde bulundum.belki dedim ama olmamiş.EA bıraksın artık şu futbol oyunu yapmayı.tek artısı online oynanabilmesi.pes4 de online olursa o da kalmayacak zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.