Şimdi Ara

FIFA 19 [PC ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.274
Cevap
10
Favori
69.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Provezza.

    Oyun hazır indirime girmişken vpn ile japonya üzerinden satın aldım fiyat 210TL

    Japon Yeni üzerinden alıyorsunuz tabi ki Origin'den.

    Türkçe dahil bütün diller var.
    hangi versiyon
  • Arkadaşlar oyunu almak istemiyorum çok pahalı oyunu alıpta az oynayanınız varsa kiralık makul ücret karşılığında hesabınızı kullanmak isterim.

    Oyunu alsam 2-3 ay sonra sıkılıcam biliyorum okul iş te yoğun şu sıra boştayken biraz oynayayım diyorum. :)
  • Origin'den demosunu oynayın oynamadıysanız. Günde 1.5 saatten 6 gün oyalar
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Demo ile oyun farklı geldi bana arkadaşın hesabında oyunu oynuyodum 3 haftadır sattı hesabı oyunsuz kaldım :D
  • Slifer45 kullanıcısına yanıt
    Standart sürüm
  • FIFA 19 [PC ANA KONU]

    abi deliricem yemin ederim, şu internet hızları yeterli değil mi akıcı oynamaya? İlk 30-40 maç bir şey yoktu ne zaman weekend'e katıldım, düzelmedi gitti lag sorunları. 2 çubuğu geçmiyor rakip bulmada. Var mıdır çözüm bulan?
  • Origin hesabımı satıyorum, 19 eylül 2019 tarihine kadar Origin Access Premier üyeliği vardır.

    Bu üyelik olduğundan bu tarihe kadar FIFA 19 Ultimate Edition, Battlefield 5 Deluxe Edition, NFL 19, Anthem, vsvs üyelik içindeki oyunları oynayabilirsiniz.



    Ayrıca hesapta Battlefield 3,4, FIFA 18, FIFA 17, FIFA 16, FIFA 15'de bulunmaktadır.



    FIFA 19'da FUT kadrom toplam 400-500k değerindedir, kulüpteki oyuncuları da satarsanız 550-600K coins vardır.



    Fiyat: 500 TL'dir
  • Rus keyi ile 170 tlye FIFA 19 PC satılıyor origin üzerinden . sizce Bu fiyat iyimi daha düşermi YILBAŞINDA 170 tl ye değermi?
  • merhabalar, fifa19da sadece seasons modunu oynuyorum, günde 4 5 maçı geçmiyor genelde. şöyle bir problemim var, oyun anlayışını dengeliden hücuma ne zaman çeksem oyunu oynadığım formasyonum aynı kalıyor ama oyuncularım mevkileri değişiyor. mesela benzia ofansif ortasahayken reyesin stoperdeki yerine stopere geçiyor, reyes de benzianın olduğu yere ofansif ortasahaya kayıyor. bug mı değil mi bilmiyorum, fifa 18i almamıştım ama fifa 17de böyle bir durum yoktu. sırf mevkiler kayacak diye takımı ofansif oynatmıyorum dengelide bırakmak zorunda kalıyorum. çözümü nedir biri yardımcı olursa çok sevinirim.
  • aynı soruyu gecen haftalarda ben de sormustum buradan bir arkadas sagolsun aciklamisti oyle ogrendim. Mactan once ofansife aldiginda hangi dizilis kim nerde ya da iste defansife aldiginda hangi dizilis kim nerde oynuyor onlari onceden belirlemen gerekiyor. Taktik ekraninda ust tarafta yaziyor zaten l2 ye basin ofansif taktiginizi ayarlayin gibi. Mac esnasinda da ofansif defansif yaptiginda bu onceden belirledigin dizilisler mac esnasinda aktif oluyor. Dizilislerin ve oyuncu mevkilerinin sacmalamasi onceden duzenlemedigin icin taktikleri oyun kafasina gore dagitiyor o yuzden. Biraz kurcalarsan alisirsin zaten basit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 27 Ekim 2018; 23:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

    aynı soruyu gecen haftalarda ben de sormustum buradan bir arkadas sagolsun aciklamisti oyle ogrendim. Mactan once ofansife aldiginda hangi dizilis kim nerde ya da iste defansife aldiginda hangi dizilis kim nerde oynuyor onlari onceden belirlemen gerekiyor. Taktik ekraninda ust tarafta yaziyor zaten l2 ye basin ofansif taktiginizi ayarlayin gibi. Mac esnasinda da ofansif defansif yaptiginda bu onceden belirledigin dizilisler mac esnasinda aktif oluyor. Dizilislerin ve oyuncu mevkilerinin sacmalamasi onceden duzenlemedigin icin taktikleri oyun kafasina gore dagitiyor o yuzden. Biraz kurcalarsan alisirsin zaten basit.
    çözdüm problemi, seasonda her takım değiştiğimde bunu ayarlamak zahmetli olacak. teşekkür ederim




  • arkadaşlar bu origin de para birimini nasıl dolar yapabilirim illegal bi yönteme gitmeden ? (oyunu türkçe oynamak istiyorum.)
  • rivals de hiçbir maçım adam gibi bitmiyor 8-1 yendiğim maçtan sonra 6-0 yeniliyorum berabere biterse de 1-1 2-2 falan yok 5-5 6-6 bitiyor taktik değiştiriyorum yine bi değişme yok bu oyun hep böylemiydi arkadaşlar anlamadım ben bu oyunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBATROS10 -- 30 Ekim 2018; 5:13:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBATROS10

    rivals de hiçbir maçım adam gibi bitmiyor 8-1 yendiğim maçtan sonra 6-0 yeniliyorum berabere biterse de 1-1 2-2 falan yok 5-5 6-6 bitiyor taktik değiştiriyorum yine bi değişme yok bu oyun hep böylemiydi arkadaşlar anlamadım ben bu oyunu.
    Durum bende de aynı.Bir maçta ilk yarı 5-4 skorla kapattığım oldu.Çok kolay gol atıp kolay gol yeniyor.Bir maç farklı kazansam diğer maç farklı yeniliyorum.Değişik bir oyun.Oyunun her şeyi berbat.Özellikle eşleştirme sistemi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Durum bende de aynı.Bir maçta ilk yarı 5-4 skorla kapattığım oldu.Çok kolay gol atıp kolay gol yeniyor.Bir maç farklı kazansam diğer maç farklı yeniliyorum.Değişik bir oyun.Oyunun her şeyi berbat.Özellikle eşleştirme sistemi.

    Alıntıları Göster
    eşleştirme kafasına göre heralde division 5 teyim ama her maçı kendi rankımdaki adamlarla oynamıyorum sanırım hemen maç buluyor zaten bu yüzden hemen buluyor olabilir.
  • Arkadaşlar kasımın sonunda daha iyi bir indirim alır mı dersiniz ?Şuan en uygun nereden alabilirim?Rus originden almanın bir sakıncası var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorum biraz garip gelecek ama nedense sorma ihtiyacı duyuyorum. oyunda coinsler önemli eyvallah ama mesesela youtube'da görüyorum paket açınca 50k coins ederi olan adama bile insanlar acayip seviniyor ben bunu anlayamıyorum. tamam güzel bir kadro kurmak için coins gerekli ama sanki cs go kutusundan bıçak çıkmış gibi seviniyor insanlar. gerçek paraya çevirme imkanı olduğunu sanmıyorum. pogba' nın 500k civarı ederi var ama bir youtube kanalında(ümidi galiba almancı bir arkadaş) 800tl ye denk geldiğini söyledi. çok fena kafamı kurcaladı bu durum

    bu arada oyuna yeni başladım daha önce FUT deneyemimim olmadı. Hatta futbol oyunlarını en son 2005 civarında bırakmıştım :D arada sırada arkadaşlarla pes oynardık. önereceğiniz rehber, taktik, eğitim kanalları varsa sevinirim.
  • Bu ne abi ben dahil herkes soru soruyor bi allahın kulu yardım etmiyor
  • beyler ben oyunu satmak istiyorum ama key/gift bölümüne konu açamıyorum sebebi nedir??
  • general_einstein kullanıcısına yanıt
    gerçek paraya dönüştürme imkanın var. oyuncularını satıp coinsleri satabilirsin ki bu çok pahalı. veya kadronu satarsın, geçen sene fifa grubundan arkadaş kadrosunu 3 bin liraya sattı.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.