Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Git o zaman oralardan al, bende sana diyorum ki o alışveriş yaptığın siteleri bilen dünyadaki tek insan sen değilsin.Ordaki fiyatlar da her zaman aynı mı değil. Aydan aya fiyat değişiyor oralarda da sizin amacınız başka bişe tamamen, her mesajın arkasına buralardan almayın yabancı sitelerden alın diyerek zaten neyi ima ettiğin ortada.Benim anlatmak istediğim gayet açık.

Adam 10 liranın hesabını yapmış, sen diyorsun ki git 20 lira fazla ver başka yerden al.Toxic mesaj yayıyorsunuz sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 12 Eylül 2017; 17:50:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Git o zaman oralardan al, bende sana diyorum ki o alışveriş yaptığın siteleri bilen dünyadaki tek insan sen değilsin.Ordaki fiyatlar da her zaman aynı mı değil. Aydan aya fiyat değişiyor oralarda da sizin amacınız başka bişe tamamen, her mesajın arkasına buralardan almayın yabancı sitelerden alın diyerek zaten neyi ima ettiğin ortada.Benim anlatmak istediğim gayet açık.

Adam 10 liranın hesabını yapmış, sen diyorsun ki git 20 lira fazla ver başka yerden al.Toxic mesaj yayıyorsunuz sürekli.

boş yapma, sen git istediğin yerden al biz burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz benim hiç bir siteden çıkarım yok ama haksızlığa ve yalana da tahammülüm yok. bu adamlar bu işi 20 lira için yapmıyorlar bunlara keyin gelişi 50-60. aralarında belirledikleri fiyattan ötürü böyle bir yalan konuşuyorlar.

bilgin yok fikrin var sen droyundan al uzatma.

• quote:

Orijinalden alıntı: sebofann

Gameharbor.net isimli siteye rastladim. Şu an 149.90 TL. Daha önce alışveriş yapan var mı oradan. Güvenilir mi acaba

Kimsenin bilgisi yok mu ya bu site hakkında. Şu an en ucuz burasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Rahat ol zaten ben ve birçok kişi alışverişimizi yapıyoruz, sizin gibi ölücüleri dikkate almaya gerek yok bloklayıp geçmek lazım ama maksat insanları toxic mesajlarınızla nereye yönlendirmek istediğiniz belli.Biz burda en azından mantıklı açıklamasını yapıyoruz durumun senin gibi 20 lira fazla verin deyip sonrada sözüm ona insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz öyle mi,hadi ordan Belli ki bu tarz konular hakkında bilgin yok boş yapıyorsun burda troll mesajlar atarak.Eğer bir kanıtın varsa gösterirsin burda oturduğun yerden 50 60 liraya key alıyolar yeaağ demesi değil.Çamur at izi kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 12 Eylül 2017; 17:58:52 >
  • https://www.kinguin.net/product/886620/fifa-18-pre-order-bonus-dlc-pre-order-origin-cd-key/

arkadaşlar kinguin discount code yazın google a, her hangi bir %5 indirim kodunu ödeme ekranına girince 165 liraya düşüyor haberiniz olsun, ben yabancı sitelerde en uygun burayı bulabilidim daha bulabilirseniz sizde yazın. konu sahibi arkadaş yada başka bir yardımcı olacak arkadaş bu tür bilindik yabancı sitelerle irtibata geçerse bence çok daha uygun bir fiyata oyun elde edilebilir haberiniz olsun.
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=1940751

Pencereyi kapa ?
    droyun-yetkili kullanıcısına yanıt
    Senin anlamadığın mevzu şu hocam. Kendince haklı olduğunu düşünsen de haksızsın. Şimdi Droyun dan önce durma-play ilede görüştüm. Yalan yok DRoyun babamın oğlu değil uygun fiyat neredeyse oradan alışveriş ederim. Destiny 2 ve fifa 18 alacaktım. Fiyat artışı olacak mı olmayacak mı diye sordum acele etme niyetinde değilim. Bana gelen cevap ise kur farkı ve/veya satış miktarına göre fiyatlarda artış olabilir. Yani Satışlar çok olursa keyler azaldıkça fiyatı yukarı çekeriz dediler. Bende acele edip fiyat araştırması yaptım ve 145 liraya fifa 18, 159 liraya da destiny 2 ön siparişi verdim droyundan. En uygun fiyatlar onlardaydı. Şimdi konuda bir grup insan en ucuz fiyatı yakalamak için bekleşmiş. Bu arada fiyatlar değişince gidip direk fiyatı değiştiren siteye saldırmak mantıksız ve saçmalık. Durmaplay olsun kinguin osun baktığınızda Türkiye'de faaliyet gösteren bir çok siteden daha uygundu fiyat ve ben gibi fiyat artabilir diyip ön sipariş geçen insanlar salak bi siz bekleyenler akıllısınız ? Adamlar sizin babanızın oğlu değil. Ben 29 ağustosta destiny 2 betasında oyunu deneyimledikten sonra siparişi geçmişim üzerinden tam 14 gün geçmiş bu 2 hafta yapar. oyunun çıkmasına kalmış 15-16 gün daha neyini bekliyorsunuz ? Zaten bilinen bişey önsipariş sayısı arttıkça fiyat yükselir çıkışa az bir zaman kala yükselir. Daha kaç gün bekleyecektiniz ? O yüzden 10 liralık artış çok normal fiyatlarda diğer sitelerde malum. Herkes istediği yerden almakta özgür ancak. Almaya niyeti olanlar alsınki 1 hafta sonra gene 10 lira arttı diye ağlamayın. Birde bir açıdan daha bakın DROYUN salak değil totalde 150+ kişi için özellikle fiyat artışı yapıp konudaki herkes en uygun fiyatlı siteyi seçecekken kendi seçilme şansını aşağı çekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 12 Eylül 2017; 18:14:28 >

• Beni de ekler misiniz hocam?
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    İşte bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Senin anlamadığın mevzu şu hocam. Kendince haklı olduğunu düşünsen de haksızsın. Şimdi Droyun dan önce durma-play ilede görüştüm. Yalan yok DRoyun babamın oğlu değil uygun fiyat neredeyse oradan alışveriş ederim. Destiny 2 ve fifa 18 alacaktım. Fiyat artışı olacak mı olmayacak mı diye sordum acele etme niyetinde değilim. Bana gelen cevap ise kur farkı ve/veya satış miktarına göre fiyatlarda artış olabilir. Yani Satışlar çok olursa keyler azaldıkça fiyatı yukarı çekeriz dediler. Bende acele edip fiyat araştırması yaptım ve 145 liraya fifa 18, 159 liraya da destiny 2 ön siparişi verdim droyundan. En uygun fiyatlar onlardaydı. Şimdi konuda bir grup insan en ucuz fiyatı yakalamak için bekleşmiş. Bu arada fiyatlar değişince gidip direk fiyatı değiştiren siteye saldırmak mantıksız ve saçmalık. Durmaplay olsun kinguin osun baktığınızda Türkiye'de faaliyet gösteren bir çok siteden daha uygundu fiyat ve ben gibi fiyat artabilir diyip ön sipariş geçen insanlar salak bi siz bekleyenler akıllısınız ? Adamlar sizin babanızın oğlu değil. Ben 29 ağustosta destiny 2 betasında oyunu deneyimledikten sonra siparişi geçmişim üzerinden tam 14 gün geçmiş bu 2 hafta yapar. oyunun çıkmasına kalmış 15-16 gün daha neyini bekliyorsunuz ? Zaten bilinen bişey önsipariş sayısı arttıkça fiyat yükselir çıkışa az bir zaman kala yükselir. Daha kaç gün bekleyecektiniz ? O yüzden 10 liralık artış çok normal fiyatlarda diğer sitelerde malum. Herkes istediği yerden almakta özgür ancak. Almaya niyeti olanlar alsınki 1 hafta sonra gene 10 lira arttı diye ağlamayın. Birde bir açıdan daha bakın DROYUN salak değil totalde 150+ kişi için özellikle fiyat artışı yapıp konudaki herkes en uygun fiyatlı siteyi seçecekken kendi seçilme şansını aşağı çekmez.

yav sizin beyninizi kim yıkıyor arkadaşım nerede görülmüş oyun çıkmadan fiyatın arttığı? ilk kez mi ön siparişle oyun alıyorsunuz siz?

anlamıyorum ki bilgisiz insanlara açıklama yapmak durumunda kalıyorum. adamlar sizi umursamıyor neden çünkü güvendikleri sağlam dağlar var. neden fiyat artırdılar çünkü tüm firmalarla anlaşmalılar zaten ortak bir ortalama fiyatları var. ben buradaki herkesten daha çok milliyetçiyimdir bunu kimse sorguluyamaz ben burada türk düşmanlığı falan yapmıyorum. versinler adam gibi bir özel fiyat bizde oradan alalım. burada böyle bir topluluk olduğunu bildikleri halde neden herkese açık bir fiyattan satış yapılıyor burayada? bu şahısların size verdiği değersizliğe ithafen sizde karşılığını verin diyorum. ha bana göre benim fikirlerim yanlıştır isteyen istediği yerden alabilir. piyasada en uygun bunlar diye düşünürseniz bunların eline koz vermiş olursunuz geçin bu işleri. uzatacaksan uzatırım o yüzden sinirim tepemdeyken boş yapmayın bana sen git istediğin yerden al.

ben almayanlara söylüyorum 6 lira daha fazla verip kinguinden alın.

• bende alırım ne zaman alacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Birader biz "10 lira fazla verip" bilmem ne sitesinden oyunu alalım diye toplanmadık buraya. Uygun fiyat istiyor millet. En uygun fiyatı veren firma toplu satış gerçekleştirecek, bu kadar basit.

eee vermiyor adamlar sana uygun fiyat işte alacaksan genel fiyat olan 159 liradan al diyorlar yani senin kurduğun topluluğun hiç bir değeri yok buyur al droyundan seni tutan kim?

bişi diyim mi bu sene buradaki topluluk çok tuhaf. geçen sene öğrenirle biz organize ettik bu işi ve agresif davranık. kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada anlamanız kıt. güç sizin elinizde bu adamlar size uygun fiyat verebilmek için sıraya girmeliler. biz geçen sene şu site bu fiyatı verdi diye başka siteden daha uyguna key temin ettik siz hala ayakta uyuyun. bu siteler bu yıl arasında anlaşmış kimse size özel fiyat vermiyor gördüğünüz gibi.

daha ne diye bu tür siteleri savunuyorsunuz anlamıyorum ki versinler özel fiyat alalım topluca hadi

Aynen öyle geçen sene dhye özel link açtılar zaten sen de organizasyonun içindeydin daha iyi biliyorsun olanları, geçen sene öyle yapıp kar ettiler de bu sene etmeyecekler mi sanki.. Niye bir firmayı savunma gibi bir çabaya girdiyse arkadaşlar ama evet bir firmaya da yüklenmek yanlış yani sadece droyun suçlu diyemeyiz çünkü hiçbir firma elini taşın altına sokmuyor. Geçen sene çoğu firma yeniydi biraz tanınmak için de böyle bir uygulama yapmış olabilirler, şimdi muhtaçları kalmadılar demek ki :)

• Gecen sene 100'e mi 110'a mi ne almadik mi yahu? 130'dan bir lira fazla vermem valla. Almam olur biter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

quote:

Birader biz "10 lira fazla verip" bilmem ne sitesinden oyunu alalım diye toplanmadık buraya. Uygun fiyat istiyor millet. En uygun fiyatı veren firma toplu satış gerçekleştirecek, bu kadar basit.

eee vermiyor adamlar sana uygun fiyat işte alacaksan genel fiyat olan 159 liradan al diyorlar yani senin kurduğun topluluğun hiç bir değeri yok buyur al droyundan seni tutan kim?

bişi diyim mi bu sene buradaki topluluk çok tuhaf. geçen sene öğrenirle biz organize ettik bu işi ve agresif davranık. kardeşim ya anlamak istemiyorsunuz yada anlamanız kıt. güç sizin elinizde bu adamlar size uygun fiyat verebilmek için sıraya girmeliler. biz geçen sene şu site bu fiyatı verdi diye başka siteden daha uyguna key temin ettik siz hala ayakta uyuyun. bu siteler bu yıl arasında anlaşmış kimse size özel fiyat vermiyor gördüğünüz gibi.

daha ne diye bu tür siteleri savunuyorsunuz anlamıyorum ki versinler özel fiyat alalım topluca hadi

Aynen öyle geçen sene dhye özel link açtılar zaten sen de organizasyonun içindeydin daha iyi biliyorsun olanları, geçen sene öyle yapıp kar ettiler de bu sene etmeyecekler mi sanki.. Niye bir firmayı savunma gibi bir çabaya girdiyse arkadaşlar ama evet bir firmaya da yüklenmek yanlış yani sadece droyun suçlu diyemeyiz çünkü hiçbir firma elini taşın altına sokmuyor. Geçen sene çoğu firma yeniydi biraz tanınmak için de böyle bir uygulama yapmış olabilirler, şimdi muhtaçları kalmadılar demek ki :)

hacı dikkat edin bakın aral droyun bu tür siteler geçen senede aldığımız fiyatların üzerinde satıyordular neden? çünkü bunlar artık isim yapmış siteler kendi aralarında konuşup anlaşıyorlar. geçen sene bizim aldığımız konuştuğumuz siteler çok çok uyguna satıyorlardı bunlardan ve sırf bu yüzden bunlarda şişiremiyordu bu fiyatı ancak görülen o ki bu yıl o sitelerle de anlaşmışlar fiyatlar hep bir birine yakın çünkü.

bak hepsini geçtim biz geçen sene bu adamlarla konuşup dh ye özel dh üyelerine özel indirimli link yaptırtmıştık. bu yıl adamlar yapmamışlar ve hala da yapmıyorlar. benim sorunum droyunla değil ancak burada madem o sitenin firma yetkilisi konuşmuş bende ona ithafen düşüncemi ilettim. arkadaşların bana destek olacağı yere bu tür siteleri savunması zaten bunların ekmeğine yağ sürüyor istedikleri bu. halbuki madem böyle güzel bir birlik oluştu bu yıl tekrardan ya adam gibi özel fiyat versinler yada kimse almasın bu tür türk firmalarından sabote edelim diyorum.

eğer siz gidipte oralardan alırsanız hala, adamlar zaten alıyorlar bizden nasıl olsa en uygun gene biziz diyerekten size tabi ki özel fiyat vermeyecekler.

toplu olarak özel fiyat yoksa toplu olarak sabote etmelisiniz bu tür siteleri ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

yoksa kinguin benim babamın sitesi değil bende isterim türk firmasından almak ama bu insanlar sizin kıymetinizi bilmiyorsa size düşen onlara hadlerini bildirmektir...

• fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Yav saçma sapan yazmışsın bize ne destiny2'nin demosundan ben fifacıyım fifa demosu bugün çıkıyor akşamında zam geliyor kafalarına göre. Droyun yetkilisi de konuya geldiğinin hemen biraz sonrası zam getirdik diyor neden bugün gelmedi veya 2 gün önce gelmedi ?? Geldi baktı konuya 150 kişiden fazlası bekliyor hemen fiyatı artırdı.

Onu da geçtim ben 145 liradan almak için demoyu bekliyordum belki demoyu beğenicem öyle alıcam?? Bir de piyasanın altına ucuz satıyoruz demesin 160 liradan satıyor drmplayde 165 lira bursagbde 168 lira

• Beni de ekle +2 kişi ile. Beklemedeyiz ama fiyatlar rezalet.
  • Beni de ekleyin arkadaşlar. Sensible Fc olarak ben +6 kişi beklemedeyiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

quote:

hacı dikkat edin bakın aral droyun bu tür siteler geçen senede aldığımız fiyatların üzerinde satıyordular neden? çünkü bunlar artık isim yapmış siteler kendi aralarında konuşup anlaşıyorlar. geçen sene bizim aldığımız konuştuğumuz siteler çok çok uyguna satıyorlardı bunlardan ve sırf bu yüzden bunlarda şişiremiyordu bu fiyatı ancak görülen o ki bu yıl o sitelerle de anlaşmışlar fiyatlar hep bir birine yakın çünkü.

bak hepsini geçtim biz geçen sene bu adamlarla konuşup dh ye özel dh üyelerine özel indirimli link yaptırtmıştık. bu yıl adamlar yapmamışlar ve hala da yapmıyorlar. benim sorunum droyunla değil ancak burada madem o sitenin firma yetkilisi konuşmuş bende ona ithafen düşüncemi ilettim. arkadaşların bana destek olacağı yere bu tür siteleri savunması zaten bunların ekmeğine yağ sürüyor istedikleri bu. halbuki madem böyle güzel bir birlik oluştu bu yıl tekrardan ya adam gibi özel fiyat versinler yada kimse almasın bu tür türk firmalarından sabote edelim diyorum.

eğer siz gidipte oralardan alırsanız hala, adamlar zaten alıyorlar bizden nasıl olsa en uygun gene biziz diyerekten size tabi ki özel fiyat vermeyecekler.

toplu olarak özel fiyat yoksa toplu olarak sabote etmelisiniz bu tür siteleri ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

yoksa kinguin benim babamın sitesi değil bende isterim türk firmasından almak ama bu insanlar sizin kıymetinizi bilmiyorsa size düşen onlara hadlerini bildirmektir...

Kinguin ne zaman bizim kıymetimizi bilmiş peki ? Tepki olarak daha fazla para vermek hiçbir zaman had bildirmek olmayacaktır.150 kişi alsa nolur olmasa nolur. Adamlar güven sağlamışlar ve uygun fiyattan fifa veya başka oyun sattıkları sürece oradan alan olacaktır.

Geçen sene belki tanıtım için güzel bir indirim oldu. Her sene her oyunda olacak diye bir durum demek ki yok olmuyor. 1 kez kampanya indirim yapıldı diye her sene aynısını beklemek bence biraz hayalcilik oluyor. Başka oyunlarda da güzel indirimler yapıldı diye hatırlıyorum.

Geçen sene de aynı konuşmaları yaptığını hatırlıyorum :) Hatta fiyatı iyice geriye çekmiştin bende o kadar olamaz diyordum hep :) Eğer bu işin maliyetini bilecek kadar yetkili kişilerle bağlantın veya bir ilişkin varsa söyle yoksa bu söylediklerinin arkasını doldurmadığın sürece hiçbir anlamı olmayacak.

Droyunu öldürmeye çalışmak hiçbir şeyi değiştirmez çünkü diğer satış yapan yerler droyun kadar bile ilgili değiller. Burada droyunu savunmuyorum. Güvenilir en uygun neresi ise oradan alırım. Gerçi bu fiyatlardan almayı pek düşünmüyorum.

Eğer böyle birşey yapılacak ise yüksek fiyattan kim satıyorsa hiçbir yerden almamak gerekiyor.

• firmayı kötüleyen arkadaşlar olmuş da.2 gün önce yaşadığım olayı anlatsam nolur acaba.

fifa'yı belirttikleri fiyattan aldım.ama dedim ki içimden hep ön sip oyunu aldım (pes-2k-fifa) hazır para varken bir de steep alsam.

iletişime geçtim.ekledim sepete.uplay versiyonunu.stoklarında yokmuş.neden onu seçtiniz özel bir neden var mı diye sordular canlı destekten.dedim daha ucuzdu

sonra steam versiyonunu uplay versiyonu ile aynı ücrete çektiler.10 tl indirim yaptılar yani.ve aldım.

bunu başka bir yer yapar mıydı emin değilim...

• Fiyatlar kampanya ile 130 bandına düşer diye tahmin ediyorum belkide yüksek seyrettirip 130A düşünce herkes saldırsın diye yapıyor olabilirler oyun çıkınca ucuzlama oluyor zaten onu beklerim yada almam pubg var elimin altında sıkmadı hala 500 saat oldu oynayalı

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.