Şimdi Ara

Fifa 18 [PC] Origin CD-Key Sipariş | İLK UPDATE GELDİ !!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.426
Cevap
20
Favori
125.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: droyun-yetkili

Yok biz verdik, ilk çıkış yaptığımız dönemdi 3000'den fazla Fifa 17 kodunu 99 TL'den dağıttık pre-order bonusları ile birlikte. Peynir ekmek gibi satıldı ilk hafta :)

Tamamdır kusura bakmayın bi an öyle hatırladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkese selam arkadaşlar;

Fifa 18 oyunu ile ilgili bir bilgilendirme yapayım istiyorum bir çok kişi oyunla ilgili indirimli bir fiyat beklerken fiyatın yükseldiğini gördüler.

Bildiğiniz üzere Fifa 17'de en ucuz fiyatı biz vermiştik ve Türkiye'deki bütün firmalardan önce oyunları dağıtıp sahiplerine ulaştırmıştık.

15 Haziran 2017 Tarihinden itibaren 145 TL olan Fifa 18 fiyatını oyun tarihi yaklaştığı için 159 TL'ye çektik, aldığımız yerlerde bu şekilde fiyatlarını yükselttiler. Ki oyun çıkma tarihine doğru fiyatların yükseleceğini belirtmiştik defalarca.

Bildiğiniz gibi firma olarak ucuz al-pahalı sat mantığı gütmüyoruz.

Sorularınız varsa sorun cevaplayalım.

Herkese iyi oyunlar.

en azından şu 145 tl olayını 1 2 gün daha uzatamaz mısınız?

• Benide eklermisiniz.
  • Ben gecen sene Droyun dan 99tl den alanlardanım.Zaten bu senede TR piyasından en dip rakkamı veren Droyun.Bence bu gruba özel tekrar fiyatı 145tl ye çekebilir 1-2 gün için.Grupta min 150 kişi listeye ismini yazdırdı.145tl yi herkes biliyorken 159tl çıkması can sıkıcı oldu.Bence 5tl indirip,140tl den verseniz, gönülleri fethetmiş bile olursunuz :))
  • Benide eklermisiniz.
  • Beni de ekleyin lütfen.

• Valla 145 lira iken nasıl olsa herkes alacak fikrindeydi fakat bu hamle çokta hoş olmadı.Şimdi açıkcası droyununda bir espirisi kalmadı.2-3 lira fazlasına herkes alışveriş ettiği yerden alacak.Neyse demoya kadar biraz daha beklemek lazım.
  • 2-3 sitede fiyatlar aşağı yukarı aynı.. Droyundan mı yoksa başka bir yerden mi almak mantıklı acaba ?
  • alleykeyshop üzerinden alışveriş yapan oldu mu hiç ? Güvenilir mi site ? Baya uygun gördüm ordaki fiyatını
  • Beni de yazın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Modality

Valla 145 lira iken nasıl olsa herkes alacak fikrindeydi fakat bu hamle çokta hoş olmadı.Şimdi açıkcası droyununda bir espirisi kalmadı.2-3 lira fazlasına herkes alışveriş ettiği yerden alacak.Neyse demoya kadar biraz daha beklemek lazım.

Aynen öyle katılıyorum bende bu saatten sonra düşünmüyorum droyundan almayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete14

quote:

Valla 145 lira iken nasıl olsa herkes alacak fikrindeydi fakat bu hamle çokta hoş olmadı.Şimdi açıkcası droyununda bir espirisi kalmadı.2-3 lira fazlasına herkes alışveriş ettiği yerden alacak.Neyse demoya kadar biraz daha beklemek lazım.

Arkadaşlar kusura bakmayın ama 145 TL'den satıyoruz 1 hazirandan beri, 3-4 aydır almayıp oyun çıkmasına 10 gün kala fiyat yükseldi diye isyan bayraklarını havaya çekmeyin.

Siz destek olmazsanız nasıl ucuza oyun tedarik edeceğiz ? Hayır sizin için demiyorum ama genel olarak sadece ucuzsa DrOyun'dan alalım mantığı oluştu. Bizim de belirli giderlerimiz belirli ödemelerimiz var ki yine çok küçük kar oranları ile satıyoruz.

Yine de piyasanın en altında tutmaya çalışıyoruz fiyatları.

Aylardır bağırıyoruz fiyatlar yükselecek alın diye.

Herkese iyi oyunlar diliyorum tekrardan.

• droyun fiyat arttırmış. başka alternatif neresi var? g2a veya kinguin'den mi alsak? droyun'un bir numarası kalmadı.
  • Tüh ya droyuna yakın başka fiyatlar da var **** dan alırım hep orda 164 tl ne esprisi kaldıki dr oyunun

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın ama 145 TL'den satıyoruz 1 hazirandan beri, 3-4 aydır almayıp oyun çıkmasına 10 gün kala fiyat yükseldi diye isyan bayraklarını havaya çekmeyin.

Siz destek olmazsanız nasıl ucuza oyun tedarik edeceğiz ? Hayır sizin için demiyorum ama genel olarak sadece ucuzsa DrOyun'dan alalım mantığı oluştu. Bizim de belirli giderlerimiz belirli ödemelerimiz var ki yine çok küçük kar oranları ile satıyoruz.

piyasanın en altında değilsiniz, piyasa ile aynısınız. bu konuda adı en çok geçen firmanın droyun olmasının bir nedeni var. en ucuz oradaydı, referansları iyiydi. yüz küsür kişi alacak. en ucuzu aramak tabi ki hakkımız. eğer piyasa ile aynı şartları sunuyorsanız diğer alternatifleri de değerlendireceğiz, hatta onları daha öncelikli değerlendireceğiz çünkü zam yapmamış olacaklar. ne var bunda bu kadar kızacak?

ekleme: kimseye muhtaç değiliz arkadaşlar. 142 kişiyiz tamı tamına. 159 liradan 22578 lira para yapar. bu durumda eli güçlü olan taraf biziz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamberg -- 11 Eylül 2017; 21:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bamberg

quote:

quote:

quote:

piyasanın en altında değilsiniz, piyasa ile aynısınız. bu konuda adı en çok geçen firmanın droyun olmasının bir nedeni var. en ucuz oradaydı, referansları iyiydi. yüz küsür kişi alacak. en ucuzu aramak tabi ki hakkımız. eğer piyasa ile aynı şartları sunuyorsanız diğer alternatifleri de değerlendireceğiz, hatta onları daha öncelikli değerlendireceğiz çünkü zam yapmamış olacaklar. ne var bunda bu kadar kızacak?

ekleme: kimseye muhtaç değiliz arkadaşlar. 142 kişiyiz tamı tamına. 159 liradan 22578 lira para yapar. bu durumda eli güçlü olan taraf biziz.

Adamsın adammmmmmm

• Para kolay kazanılmıyor işsizim ve kasımda askerim ona rağmen alacağım oyunu ama yaptığınız ayıp

• Çoğunluk almazsa fiyatları mecbur düşürecekler. Ucuza almak istiyorsak bekleyip toplu alım yapmalıyız
  • ekoko54 E kullanıcısına yanıt
    Geçen sene bende aynı senini gibiydim fifa 17 çıktı aldım sonra hoba askere :D.
    Askerden önce fena oluyor bol bol oyna. Şimdiden de hayırlı teskereler kardeşim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga.cn -- 11 Eylül 2017; 22:32:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.