Şimdi Ara

FİFA 17 PRO CLUBS Türk Ligi FVPA Transfer Market [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar beyler, bildiğiniz gibi fifa 17'nin çıkmasına çok az bir süre kaldı. Ne kadar oyuncunun haberi var bilmiyorum fakat Fifa serisinde bir kaç oyundur Pro Clubs kısmında birçok takım içeren ve zevkli çekişmeli geçen bir türk ligimiz var. Lig sonucunda ise türk ligi olarak kaç takım hakkımız bulunuyorsa o kadar takım şampiyonlar ligi ve avrupa ligine gönderiliyor. Bunlardan ayrı olarak ise lig içerisinde istekli olan kişiler Türk milli takımına katılıp Dünya Kupası ve Avrupa Kupalarına gidebiliyoruz.

Bizde fifa 16 sezonunda kurduğumuz takımımızla kısa sürede uyum sağlayıp sonuç olarak 3. olduk ve avrupaya gitmeye hak kazandık ve Fifa 17'de avrupada mücadele edeceğiz. Kısacası takımımıza takviye yapmak istiyoruz vede Türkler olarak böyle güzel ve eğlenceli bir organizasyona sahipken birçok oyuncunun bu organizasyondan habersizler, tanıtmak istedim.

Yaşı mümkünse 20'den büyük muhabbeti güzel, kafa dengi olan oyundan birlikte zevk alabileceğimiz oyuncular arıyoruz. İsteyenler originden bana ulaşabilirler.

Origin ID : Melih9
    Takım Adı : VictoriouSecret

Ayrıca lig hakkında bilgi almak isteyen olursa ligimizin internet sitesini ve team speak adresinide aşağıda veriyorum.

Türk FVPA Ligi :http://pc.fvpa-tr.com/
    Türk Ligi Facebook :https://www.facebook.com/groups/171410736362614/
    TS3 IP : ts3.fvpa-tr.com

Herkese kolay gelsin, bol eğlenceler. Görüşmeye bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcolak1903 -- 8 Ekim 2016; 18:01:43 >

• Ekledim sizi.

Origin ID : Gokturkhan
  • ekledim görüşelim.
  • Ekledim, görüşüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihcolak1903 -- 3 Ekim 2016; 0:05:26 >
  • FC 12 NUMARA yeni oyuncularını arıyor! ST-RM-LM-CB-RB-LB-GK pozisyonlarına başvuru için origin; 12N-Ice_3450

FİFA 17 PRO CLUBS Türk Ligi FVPA Transfer Market [PC ANA KONU]
  • Güncel.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 9 Ekim 2016; 9:9:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VictoriouSecret takımımızda sadece stoper ve kalede boş yer kaldı.
  • güncel.
  •  FİFA 17 PRO CLUBS Türk Ligi FVPA Transfer Market [PC ANA KONU]

Yeni kurulan takımımız için:
    - Kısa pas oyununa adapte olabilicek
    -Birlikte hareket etme olgusuna sahip
    -Muhabbeti, oyundan ve başarıdan daha önemli gören
    TAKIM ARKADAŞLARI aranıyor

Aranılan mevkiiler;

Stoper ve Hücum Oyuncusu

ORIGIN ID; 85-beckham

• 15 ve 16 dan deneyimliyim . Kanatlarda , ortasahanin her yerinde oynayabilirim . Paslaşmayı çalım atmaktan daha çok severim. oyuncu arayan arkadaşlar ekleyebilirler.

id kutluhanustoglu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RayMcCall -- 6 Ekim 2016; 3:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkino -- 12 Ekim 2016; 22:08:31 >
  • güncel.
  • Kaleci oynayanlar da bana yazsın

Origin ID: Sezenist
  • güncel.
  • Yaşım 27 MOO oynuyorum FİFA 16 dan beri. sağ kanat ve sol kanatta oynadığım olmuştur. yaş seviyesi yüksek ve amacı sadece eğlenmek olan egodan yoksun takım arıyorum.iyi forumlar

Origin ID: StorMAnqelll
  • Dipontek1007 id yeni başladım orta saha oynarım genelde acemiyim yaş 27

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım arayan arkadaşlar pc.fvpa-tr.com sayfasına hesap oluşturarak, burada bulunan transfer marketindeki takım arıyorum kısmına kayıt bırakırsanız oyuncu arayan takım kaptanları sizin takım aradığınızı görebilir. Ayrıca takımlar kısmından takım kaptanlarının origin id'lerini alarak veya aşağıdaki facebook üzerinden takım kaptanlarıyla görüşerek de kendinize takım arayabilirsiniz. Tabii aradığınızı bulamadıysanız kendiniz bir takım açıp ligde yer almak da bir başka opsiyon.

https://www.facebook.com/groups/fvpaturkiye/
  • Kaleci ve STP arıyoruz.

Diğer mevkiler alternatifli olarak sürekli online durumdayız.
    Geçen sezonu 2. bitirip Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız.
    Çakma değil aslolan ligdeyiz:http://pc.fvpa-tr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingSezenist -- 11 Ekim 2016; 3:31:23 >
  • Oyun kurucu bir ofansif ortasahayım. Paslı oynayan seviyeli bir takım arıyorum. Herkese iyi oyunlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.