Şimdi Ara

FIFA 17™'EN İYİ FUTBOL OYUNU'XBOX ONE ANA KONU (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
6
Favori
11.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iCrusade

Ea access aldigin hesapla girebilirsin alt profiller olmuyor bendede ayni
    @tidus

Hocam merhaba o profile ile giriyorum zaten.

Bakalım oyunun tamamı yüklensin anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk-eagle

Bu gece açılır mı beyler sizce US Store için?

Sabah açılır saat 8-10 arası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhasal

Hocam öyle oluyorsa o zaman Hong Kong yapalım 19'da başlıyor. Bence oyunu aldığımız bölge ya da indirdiğimiz bölgenin tarihi geçerli olur gibime geliyor ama hayırlısı

sadece aldığın bölgede o yöntem oluyor benim bildiğim. onun dışında bir bölge seçersen muhtemelen izin vermez oynamaya. neyse gece olsunda denerim rusya yı :)
  • Sıkıntıyı çözdüm girebildim :) oyunu beğendim kadro görevleri vs güzel olmuş, bolca vakit geçireceğiz gibi.
    Şu an için ara yüze ve müziklere alışamadım. Siyah fon bana biraz Fifa 16 ekranını arattı açıkçası.
    Zamanla alıştıkça güzel gelecektir.

Bir kaç fotoğraf eklemek istedim  FIFA 17™'EN İYİ FUTBOL OYUNU'XBOX ONE ANA KONU
     FIFA 17™'EN İYİ FUTBOL OYUNU'XBOX ONE ANA KONU
     FIFA 17™'EN İYİ FUTBOL OYUNU'XBOX ONE ANA KONU

• web üzerinde xbox storeda rusya da 00.00 da açılacağı yazıyordu. konsol bölgesini değiştirdim gece 03.00 yazıyor oyunun açılış saati.

edit: şimdi konsolu açtım girdi oyuna demek ki yanlış saat yazıyormuş konsol üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 27 Eylül 2016; 0:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

web üzerinde xbox storeda rusya da 00.00 da açılacağı yazıyordu. konsol bölgesini değiştirdim gece 03.00 yazıyor oyunun açılış saati.

edit: şimdi konsolu açtım girdi oyuna demek ki yanlış saat yazıyormuş konsol üzerinde

Dostum rusyadan nasıl aldın :D
  • quote:

web üzerinde xbox storeda rusya da 00.00 da açılacağı yazıyordu. konsol bölgesini değiştirdim gece 03.00 yazıyor oyunun açılış saati.

Hocam oyunu hangi bolgeden aldiniz? Ben US'ten aldim da bekliyodum sabah 7'yi, xbox bolgesi degistirince oluyor muymus? Direk aciliyo mu oyun?

• Premier ligin scoreboard oyuna eklenmemiş keşke yapsalardı. Anlaşması yokmuydu EA Sports'un ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Premier ligin scoreboard oyuna eklenmemiş keşke yapsalardı. Anlaşması yokmuydu EA Sports'un ?

Bu sene bitmiş diye duydum.Almanyada yok :)
  • iCrusade İ kullanıcısına yanıt
    web üzerinden bölge değiştirdim , sonra g2a dan gift card satın aldım o gift card ı hesaba tanımlayıp rusya üzerinden aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakcakil

quote:

Hocam oyunu hangi bolgeden aldiniz? Ben US'ten aldim da bekliyodum sabah 7'yi, xbox bolgesi degistirince oluyor muymus? Direk aciliyo mu oyun?

rusyadan aldım hocam. sizin us hesap olduğundan muhtemelen yine açamazsınız oyunu rusya üzerinden. hangi bölgeden alındıysa o bölge ile açılır oyun

• Gunaydin,US storeden alanlar icin acildi arkadaslar hayirli olsun yeni sezon :)

• Fifa 17 ye daha doğrusu konsola arkadaş arıyorum.. yaş 32 . gt: zoltan983
  • arkadaşlar günaydın bir sorum olacak bu hediye verilen formalar ve önemlisi 5 fut fişini nasıl alacağız oyuna giriş yaparken başlamaya hazır diye bildirim verdi ama fut ekranında göremedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar baya mesaj geldi şimdilik @Hicks nikli arkadaışımız akşam gelip alacağını söyledi o nedenle kod satıldı gibi duruyor aksi bir durum olursa tekrar bilgilendirme yaparım.

Arkadaşlar kod satıldı...
  • Mal değneği gibi kaldık ortada oyuna giremiyoruz. Halbuki amazon dan aldığım fifa kodunu konsoldan Hong Kong bölgesini açıp redeem etseymisim dün saat 1900 da baslayacakmisiz oynamaya.

• Ben oyunu çok beğendim. Şimdiye kadar oynadığım en iyi fifa diyebilirim. Pas oyunu değer kazanmış. Maç içinde karşılıklı pozisyonlar çok gerçekçi gelişiyor. Seasons div 6ya kadar geldim hiç troll gol yemedim. Bazı pozisyonlarda karambol oluşuyor ve bu da gerçekçilik katmış. Script bu kesin kaleci alır demiyorsunuz artık. Kaleci alabiliyor, çelebiliyor ya da boşa çıkabiliyor.

Aboubakar'ı downlamışlar baya bu arada, Fifa 16'da çok iyi oynuyordu
  • Ohooo herkes başlamış bide seasonlar atlayıp para kasmış
    Öğrenci olmak vardı şimdi .. tam zamanı ahh ahh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Borealwinner

arkadaşlar günaydın bir sorum olacak bu hediye verilen formalar ve önemlisi 5 fut fişini nasıl alacağız oyuna giriş yaparken başlamaya hazır diye bildirim verdi ama fut ekranında göremedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim

kendi sorumu cevaplayayım öğrendim ne olduğu haftada 1 verecekmiş fut fişini hepsini aynı anda verse ölürmüydün ea :)
  • hala oyunu alamadim, en pratik nerden alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.