Şimdi Ara

/// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\ (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.055
Cevap
91
Favori
462.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende 16'da Dortmund ile kupada schalke ye 6 attım ligde 3-0 yendiler. ohh be oyun budur dedim çünkü hangi maçın ne olacağı belli olmuyodu. Bende akşam world class ta denesem mi diye düşünüyorum ama kolay gelirse zaman kaybı olmasından da korkuyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnszn -- 25 Ekim 2016; 16:9:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhnszn

    bende 16'da Dortmund ile kupada schalke ye 6 attım ligde 3-0 yendiler. ohh be oyun budur dedim çünkü hangi maçın ne olacağı belli olmuyodu. Bende akşam world class ta denesem mi diye düşünüyorum ama kolay gelirse zaman kaybı olmasından da korkuyorum :)

    fifa 17 de durum daha ciddi fifa 16 da pas yapıytordu bide fark olursa köşeye geçip topu saklıyodu oyun sinir bozuyodu en azından bu yok bu oyunda bende aynen kupada schalkeyi 4-0 yendim ligde evimde 1-5 yenildim nasıl sinirlendilerse ama 2.yarı 0-3 yendim öcümü aldım kılpayı şampiyon olduk bayern gerçekten çok zorladı ilk devre maçı 1-1 bitti allianz da 2-0 yenildim ama alman kupasında finalde 1-0 yendim bayerni ve kupayı aldım güzel oluyo böyle fark olunca zevki çıkmıyo böyle oyunun zorlaması güzel şampiyon ol olma mücadele etmek güzel şuanda ligde 2nciyim 5 puan fakla bayernin arkasında gidiyoz öyle 3.sezon ilk sene ve 2.sene şampiyonm oldum ama bu sene bayern baya dişlenmiş griezzman falan var pique almışlar bu sene zor gibi şampiyonluk




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kvncrylmz

    TAKTİSYENLERE ÖNEMLİ DUYURU

    Online seasonsta TAİMATLAR kaydedilmiyordu. Güncelleme ile mi düzeldi bilmiyorum ama bu ayara önem veren biriydim ve kaydetme konusunda beni defalarca hayal kırıklığına uğrattığını da hatılrlıyorum. Yani bi ayar veriyorsunuz, tamam hep böyle oynayacağım diyorsunuz ama maç bitiyor formationa giryorsunuz ayarlar sıfırlanmış ! Ama bugün TALİMATLAR'ın kaydedildiğine şahit oldum yani her maç yeniden yeniden yapmanıza gerek yok, ben bunzan şikayetçiydim ama bi ayar verdim ve maç bitip de tekrar baktım hala kayıtlı idi.

    TALİMATLAR, eski Fifa serilerinde formation yaparken oyunculara teker teker girip ayarladığımız beyaz renkli koşu oklarının karşılığıdır. "Sağ çapraza da koş, geriye de koş..." gibi komutlar anlamına gelir. Bu seride ise bu oklar yerine yazılı metin koymuşlar. Mesela iki kanat bekinize "Asla ileriye çıkma!" veye "Daima ileriye destek ver" Forvetlerinize "Defansa yardım et" gibi komutlar verebilirsiniz.

    Defansta sorun yaşayanlar, Mesela 433 Atak formationunda iki orta saha oyuncusu geride kalıp 4 ileri oyuncu ile ataklar denenebilir, arkada geniş boşluklar vermeden, bu da talimatlar ile yapılabilecek bir şey.

    Hocam Merhabalar,uzun zamandır beklediğim şeyleri dile getirmişin..ben Talimatlara çok önem veren bir oyuncuyum ancak hala ve hala kendime ideal bir diziliş ve oyun düzeni bulamadım rica etsem bana biraz tavsiye verebilirmisin,BJK ile oynuyorum,nasıl bir talimat ve dizilişle çıkmamı önerirsin Online seasons'da,Genelde Kontra atak oynamayı seçiyorum santra esnasında ama ne yaparsam yapayım Div6'dan öteye gidemiyorum..

    Teşekkürler

    NOT : AYNI ZAMANDA İYİ VE ÇOKDA KİMSENİN PEK TERCİH ETMEDİĞİ FORVETLERİ FİŞEK GİBİ OLAN DÖRT YILDIZ BİR TAKIM TAVSİYE EDEBİLİRMİSİN ( GÜNEY AMERİKA VE YA MİLLİ TAKIMLARDA OLABİLİR)




  • teşekkürler cok isime yarayacak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Blanc

    unutmamak gerekir ki fm başlı başına bir oyunken kariyer fifa içinde bir mod. fifadaki kariyerin mantığı seçtiğin takımı yapabildiğin kadar geliştirip maç yapmaktır. genç oyuncu bulup onu geliştirmek gibi misyonlar aslında bu modun doğasına aykırı. bilmiyorum oynadınız mı ama 2003-05 arasında total club manager adında oyunlar çıkarmıştı ea. orda fm gibi simulasyonu yaşayıp maçlarda da fifaya bağlanıp oynayabiliyordun. onun dışında kariyer moduna dediğiniz derinliği vermek modu hantallaştırmaktan başka bir şeye yaramaz diye düşünüyorum.

    bana kalsa fm deki gibi u21 takımı olsa hayali bir lig mesela ama fifada eksik çok ben herkezi oynatamıyom öyle yani beğenmiyom adamı kiralığa veriyom olmuyo ya gelişmiyo öyle kalıyo işte elimin altında olsa mesela aynı türkiye veya diğer ligler gibi o sene bulunduğu liglerden oluşan u21 ligi olsa hersene değişen oraya yollasak aynı fmde olduğu gibi mesela ben milli takım istemiyom fm deki gibi hazırlık maçı istesem takımlara istek göndersem falan olmaz mı çok mu zor hayır ama daha liglerde doğru düzgün skorboard cart curt yok bari her lige ayrı farklı tarz skorboard sunum yapsa oda yok hiç tınlamıyo alayı default hatta skorboardlarda takımların yanındaki barda takım rengi çubuğu bile yok kırmızı kart bile görünmüyo hiç uğraşmaıyolar alayı baştan sağma ben olsam kralını yapardım ama acayip paragöz anca fut fut fut ne alayı lag hile cart curt sinir harbi paket aç alayı çöp para tuzağı yazık yani oraya para saçanlarada boş biz küçükken sporcu kartlarına para verirdi kızkaçıran unlu leblebi abur cubur gibi gereksiz şeylere şimdiki gençler sanal ortamda havaya saçıyo paralarını devir değişti ama sistem aynı işliyo




  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    FM başlı başına bir oyun olsa da hepi topu 3 gbyt'lık bir oyun. Yarım yamalak bir hikaye modu yerine 10 numara bir kariyer modu bence daha iyi olurdu.
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    bu oyuncuların eğilimi ile ilgili bir durum biraz da. ben mesela kariyer oynarken genç oyuncularımı geliştirmekten ziyade parayı bulduğum anda yıldız bir oyuncu transfer edip takımımda onla oynamak istiyorum. fmde oyuncu maaşlarını kadro statüsüne göre tek tek ayarlarken burda transfer etmek istediğim oyuncu ne isterse veriyorum. ea de bir araştırma yapıp oyuncuların çoğunun bu şekilde yönelimleri olduğunu gördüğü için modu bu şekilde geliştirmiş olmalı. mesela dediğiniz şekilde olsa ben çok ayrıntılı olacağını düşündüğümden büyük ihtimalle kariyere hiç bulaşmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar oyun suan en uygun hangi storeda satiliyor ve fiyati nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gkhn8734

    Pas atarken L1 e basarsan pası atan adam ılerı dogru koşmaya ileri kaçmaya başlar. Sadece kritik yerlerde basmanı tavsiye ederim. Her yerde basınca geride adam kalmıyor ^-^

    Eyvallah hocam. Deneyim bir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    Ben de division 3 e zor çıktım, çıktığım gibi geri 4 e zıplatıyorlar, 4 te bi kümede kalma savaşı, sonra sessizce yeniden yükseliyorum tekrar geri zıplatıyorlar ama şöyle bi oyun tutturdum baya iyi oldu:

    433 GİZLİ SANTRAFOR veya 4231 GENİŞ, TALİMATLAR DA, kanat beklerine "asla ileri çıkma" diyorum, ileri kanatlara da "taç çizgisinde kal" diyorum, oradan hızlı kontra çıkışlar için. ÖZEL TAKTİK ise, en önemli mezvu, kesinlikle ORGANİZE oyna, Free forma bulaşma, takım disiplini, organizede daha iyi, defans yapma açısından. Bak ben Watford ile oynarım, liverpool belalımdır, ilk kez iki Liverpolla kafa tuttum birini yendim biri berabere. ÖZEL TAKTİK şöyle: 50- 40 ORG. 20-50-70 ORG. 55 - 15 - 40 ( bu 15 değeri AGRESİONDUR, düşük ayarda ve eğer preste yumuşaklık hissedersen bunu 40 a çek.Bunun düşüş tutmamın sebebi, rakibe direk pres yapmamak, rakip topu kapınca hemen geride pozisyon alıp açıkları kapatmak. Agresion yüksek olursa adamların direk prese gider ve rakip bu presten çıkarsa arkads az adam kalmış olur.)

    ORGANİZE VE riski düşük (20 rakamı olan kısım) bu taktikle TOPYEKÜN ATAK bile oynasan defansın dengesi aşırı bozulmuyor. yine risk artıyor ama free forma göre çok daha az risklidir,.

    Takım öneremiyorum detaylı bilgim yok, bi West Ham U. a bak istersen Payet falan var. LEicester City de olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvncrylmz -- 25 Ekim 2016; 22:26:47 >




  • Arkadaşlar merhaba

    Amazon üzerinden oyunu almak istiyorum. Oyun global midir yani Türkçe ve Türkiye de oynanabilir mi ?

    https://www.amazon.com/FIFA-17-PlayStation-4/dp/B01GKH5Q9G/ref=sr_1_1?m=ATVPDKIKX0DER&s=videogames&ie=UTF8&qid=1477427100&sr=1-1&keywords=FIFA%2B17&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER&th=1



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sharp Dressed Man -- 26 Ekim 2016; 0:07:15 >




  • kvncrylmz K kullanıcısına yanıt
    Dostum bilgiler için teşekkürler,uygulamaya başladım bile ancak özel taktikteki rakamsal ayarları yapamadım bunu biraz açabilirmisin..zira hepsini koyu yeşil yapsam sanki adil olmayacakmış gibi hissedicem,daha ayrıntılı anlatsan herşeyi çözücem.
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    özel taktiğe gelip kare tuşuna basacaksın, değerleri o zaman girersin. orada bi renk olayı yok.
  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    örnek vererek açıklamaya çalışayım. mesela agresifliği ve presi ne kadar arttırırsanız takımınız topu kapmak için acele edecek, rakip oyunculara yapışarak oynayacak. bu şekilde topu geri kazanma süreniz azalacak fakat rakip bu baskıdan kurtulursa öne çıkan oyuncularınız nedeniyle açıklar yakalayacak. ayrıca ne kadar pres yaparsan kondisyonun o kadar düşer. rakibin bunu farkedip ilk yarı tamamen top çevirirse ikinci yarı dökülürsün.

    ben mesela takım genişliğini ve presi azaltıp oynuyorum. zaten oyuncular arası mesafe azalınca ister istemez rakip ceza sahana yaklaşırken sıkışıyor ve presle adamın peşinden koşmak yerine rakip kendini iki üç kişinin arasında buluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu topa basıp geri çekme nasıl yapılıyor(Sırtını dönmeden) ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le Blanc

    örnek vererek açıklamaya çalışayım. mesela agresifliği ve presi ne kadar arttırırsanız takımınız topu kapmak için acele edecek, rakip oyunculara yapışarak oynayacak. bu şekilde topu geri kazanma süreniz azalacak fakat rakip bu baskıdan kurtulursa öne çıkan oyuncularınız nedeniyle açıklar yakalayacak. ayrıca ne kadar pres yaparsan kondisyonun o kadar düşer. rakibin bunu farkedip ilk yarı tamamen top çevirirse ikinci yarı dökülürsün.

    ben mesela takım genişliğini ve presi azaltıp oynuyorum. zaten oyuncular arası mesafe azalınca ister istemez rakip ceza sahana yaklaşırken sıkışıyor ve presle adamın peşinden koşmak yerine rakip kendini iki üç kişinin arasında buluyor.

    Cevap için teşekkürler,peki nasıl bir dizilişle oynuyorsunuz ve oyuna nasıl başlıyorsunuz,mesela kontratak/Defanslamı yoksa Rakipe pres/full ataklamı..Eğer herşey söylediğiniz gibi ise herkes özel taktikle oynuyor demektir ve sanırım Div 1 ve 2'ler böyle kurup kazanyorlar,bu bence adil değil açıkçası ben şimdiye kadar hep ''Varsayılan'' ile oynadım demek hatayı orda yapmışım ve gelen geçen sepete döndürmüş beni:))




  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    sezonda atletico madrid ile oynuyorum mesela. genel olarak iyi savunma yapıp kontra ataklarla çıkıyorum. 4-4-2 oynuyorum. utda da 4-4-1-1i kullanıyorum ortasahayı biraz daha kalabalıklaştırmak için. özel taktikler hile değil sonuçta. hatta sezonda seçtiğin takımın gerçekte oynadığı şekilde oynuyorsan özel taktiğe gerek bile yok ama mesela utda gerçekte olmayan bir takım oluşturduğun için özel taktik uygulamayınca takımın teknik direktörü istifa edince altyapı antrentörüyle maça çıkmış gibi oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 16 ana konuya yazdım ama fifa 17 de aynıdır heralde.arkadaşlar online oyunda rakip öndeyken sürekli top çevirerek kendi sahasında maçı bitiriyor. topyekün atak diyorum, R1 tuşunu kullanıyorum yok. Agresif bir şekilde nasıl baskı yapabilirim.
  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    kamerun u deneyebilirsin.3.5 yıldızlı.








  •  /// FIFA 17 ANA KONU (PS4) \\\




    İlgilenenler arkadaşlar PM ile ulaşabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gny* -- 26 Ekim 2016; 14:35:5 >




  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.