Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15in 16dan iyi oldugunu yazanlarıda gördük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunya siralamasinda ilk 100 de olanlara bakiyorum o nasil istatistik arkadas 1095-23-35 ,765-46-56 , 569-20-32 bu adamlar bu istatistikleri nasil yapiyor ps4 de hile flan mi var bilen varmi? Yoksa bu adamlar uzaylimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napoli8484 N kullanıcısına yanıt
    Şampiyonluklar kazanmış, esporla uğraşan, yayıncı, bu oyuna çok büyük vakit ve emek harcayan pro oyuncular var. Emre riv9 Kayir var mesela Türkiye'den. Yabancı olarak da birçok iyi oyuncu var. Konsolda hile hurda yok. Yani o gördükleriniz tamamen temiz. Bahsettiğim türde cidden sağlam oyuncuların yaptıkları istatistiklerdir.
  • Ultimate teamde neden hep kendi evimde mac yapiyorum bilen var mi ?

• Aldığım sürüm deluxe versiyondu oda mecburiyetten olduydu gerçi. Eskiden her pazartesi 2tane gold kutu verirdi.bayadır vermiyor artık neden bilen var mı?

• CLuB4R kullanıcısına yanıt
    Ortak sunucu olayı olmadığı için fifada p2p bağlantı var. Eşleşen iki rakipten upload miktarı daha iyi olan kimse o taraf evsahibi olur. Demek ki karşınıza hep sizden daha zayıf bağlantısı olanlar denk geliyor.
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Tam sayısını bilmemekle paketlerin bir sınırı var hocam. Her hafta 2şer 2şer vererek belli bir sayıya ulaşınca daha vermiyor.
  • Seasonda bi seri yapyrm 13 mac yenilmiyorum sonra bi seri yapiyorum 7 mac hic yenemiyorum bu durumu cozebilen varmi? Sebebi nedir

• Fifa97 den sonra iyi bi futbol oyunu gelmedi

• PS4 için coinse ihtiyacım var yaklaşık 1m kadar. Önerisi olan?
  • Fut draft'ta 4 maçı kazanan oldu mu? Verdiği paket nasıl?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Hocam belki takım içindeki rol¨¹ ile ilgili bi şey olabilir mi? Yani belki onun talep ettiğinden daha d¨¹ş¨¹k bi rol sunuyorsunuzdur. (Geleceğin 11 oyuncusu, kadro rotasyon oyuncusu vs vs vs)

Hayir en yuksek hepsi
    160.000
    Gol primi %20
    Onemli 1. Takim oyuncusu

Ama yine de kabul etmedi ki bu teklifi oyundaki 84-85 overall seviyesindeki adamlar bile kabul ediyor 19 yasindaki bebeyi kabul ettiremedik. Guncellemeyle duzelir umarim

Her şey en y¨¹ksekte olması da sıkıntı oluyor. Takım rol¨¹nde onun istediği "Geleceğin 1. takım oyuncusu" ise verdiği cevapta istediğiniz teklif ettiğiniz rol¨¹n ona ağır geleceğini falan da söyleyebiliyor.

Hata oldugu kesinlesti sezon sonunda
    65.000
    Onemli 1. Takim oyuncusu olarak 5 yillik imzaladim. Opsiyonlu satin alimlara izin vermiyor oyun hata var. Olan parama oldu opsiyonu 13.7ydi 39a aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kabune

Özellikle arkadaşla yaptığımız frendly maçlarda her seferinde taktik secmek sen geride bekle sen ataga cik secmek yorucu ve sıkıcı oluyor. Bunun öncesen ayarlanıp tek tuşla takıma uygulamabilme şansı var mı arkadaşlar yoksa yapcak birşey yok bi hep böyle mi?

Bide 1 dakika süre vermiyor mu her seferinde yarım kalıyor, üstüne üstük o sürede maça başla demessen yaptığın taktik ve oyuncu seçimleride sıfırlanıyor fifa 16 taktik arayüzünün yavaş olmasi da cabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EastbloodRed -- 15 Mart 2016; 0:40:23 >
  • Şu oyunu online oynamak icin ps4 aldim momentum denen illet beni futboldan soguttu lanet olsun boyle sistemede bunu bulanada oyunu almayi dusunupte buraya bakan almasin arkadaş avantaj kurali bile yok kocafifada hakem avantaj hersey momentuma bagli boyle salakca bi online sistem olamaz

• 4 maçı kazanınca ödüller artmıyor, müthiş oyuncular vermiyor. Ek olarak sadece sırf oyunculardan oluşan nadir oyuncu paketi veriyor.
    İşin özü yine paket. Paket de tamamen şans işi. Kimisi milyonlarca coin harcayıp çöp paketler açar, kimisi de şanslıdır çok az miktarda paketten informlar, pahalı nadir oyuncu çıkarır.

Youtubeda orada burada messileri ronaldoları çıkaranlara kanmayın. Onlar hikaye. EAin bünyesinde olanlar var. Onlara çıkan özel kartları vb EA kendisi veriyor al oyunumuzu tanıt, fut u tanıt diye. Herkes kârlı çıkıyor bu işten. EA zaten dünya para götürüyor sırf futtan. Hele bir de draft çıkardılar ki tam felaket. Fifada yıllardır ödül sistemi çok kötü. Hiç yeni birşeyler sunmuyor, cazip kılacak ödüller vermiyor. Paketler çöp. Hep kullanıcıyı coin olarak vakit emek olarak da zarara sokacak olaylar gerçekleşiyor genel olarak. Öyle maçlar denk geliyor ki "ben aylarca emek verip şu güzelim kadroyu boşa mu kurdum!" vb diyorsunuz. Oyun sizin yükselmenize müsade etmiyor bir yerden sonra. Momentum & altyapısı kötü sunuculara & oynanıştaki dengesizliklere ise hiç gelmeyelim.

Draft & paketlerle vaktinizi & coininizi heba etmemenizi öneririm.

• Arkadaslar birini internet bağlantısı yüzünden sikayet edebiliyor muyuz? Araplarla ne zaman oynasam kasiyor, ve buna alışmışlar hiç sorun etmeden takır takır oynuyorlar. Bazılarını yensemde bazen yeniliyorum. Bu konu hakkında sikayet edebilir miyiz bu psnleri bir yerlere?

• Sarı ve kırmızı bağlantılı oyuncularla maç yapmayın bence. Ben asla sarı bağlantılı oyuncularla maç yapmıyorum.Kasma sorununu ancak böyle çözersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

Sarı ve kırmızı bağlantılı oyuncularla maç yapmayın bence. Ben asla sarı bağlantılı oyuncularla maç yapmıyorum.Kasma sorununu ancak böyle çözersiniz.

Ben ona hiç dikkat etmemiştim. Bundan sonra dediğiniz gibi yaparım hocam, teşekkürler.
  • Sezon maçlarında ve ya daha önemlisi frendly maçlarda her seferinde takım kadrosu ve taktiğini ayarlamaktan kurtulmak için; özelleştir bölümünden takimlari düzenle ve takım kadroları bölümünden ayarlayıp daha sonra profil kısmından kadroları kaydet ve yükle yapmama rağmen olmuyor olmuyor çıldırcam ya acaba neyi eksik veya hatalı yapıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz?

• kabune kullanıcısına yanıt
    Aga çözümü yok gibi onun ya anca bi guncellemeyle hallolur

• 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.