Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (527. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli değil.
  • Pro clube orta saha arayan pm den ulaşsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda haklisin hocam Ea harbiden yillardir kullaniciyi hic iplemeyen bir kurulus oldu. 3 yil oluyorsa zaten artik imkani yok geri getirmez servera bosuna mesgale cikiyordu herhalde. Ordan para gitmesin diye kapatmislardir. Benim baglantim 100mbit su ana kadar lagsiz oyun oynamadim gibi fifa 16'da en güzeli offline eve gelenlerle tailcaz artik o zaman.
  • oyun bildiğin çöp. 5 tl etmez..
  • Beyler, Fifa 17 için ea ya önerim olacak. 15 için bi yerden yapmıştım ve ilgilil yere iletecez demişlerdi.. yürüme olsun demiştim. 15 de yürüme gelmişti
    Şimdi bulamıyorum? nereden önerebilirim?
  • ACİL YARDIM !!

Fifa16 da aynı konsol üzerinde 2 kolla online oynamak istiyorum ama yapamıyorum.. Yardımcı olabilir misiniz?
    1. Kolda kullanıcıya giriyorum 2. kolda konuk hesap olarak tanıtıyorum fakat Online kısmına gelince sorun çıkıyor.. Add Guest yerini değiştiremiyorum üçgene bastığım halde..

Acil cevap bekliyorum..
  • Merhabalar 2vs2 online oynamak istiyorum aynı ps4 cihazından fakat şöyle bir hata alıyorum.
    Bu başlıktaki online özelliklere erişmek için sony entertainment network hesabına girmiş ve ea sunucularında oturum açmış olmalısın.

Bu hatayı nasıl geçebilirim acaba? Konuk oyuncu ekle butonuna basmış olduğum zaman bu hatayı alıyorum

• online da Konuk oyuncu eklemede sorun yaşıyorum yardım edebilecek biiri var mı.

• Beyler online arkadaşınızla beraber oynamak istiyorsanız 2.kolu ps4'e tanıtırken konuk olarak ekle olarak değil psn hesabı açılmış şekilde bağlanması gerekir.
    Yani 1.kol a psn hesabı 2.kol b psn hesabı .
    Böyle bir deneyin bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade184

Beyler online arkadaşınızla beraber oynamak istiyorsanız 2.kolu ps4'e tanıtırken konuk olarak ekle olarak değil psn hesabı açılmış şekilde bağlanması gerekir.
    Yani 1.kol a psn hesabı 2.kol b psn hesabı .
    Böyle bir deneyin bakalım.

kardeşim siz böyle mi oynuyorsunuz 2vs2 online olarak aynı makineden
  • blade184 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2v2 oynamak istiyorum kardeşimle online.. 1.kolu ana psn hesabına girip sıkıntısınz oynuyorum.. Fakat 2. kolda konuk olarak girince olmuyor..
    Benim kuzenimle xbox one var onda fifa16 2v2 yapabiliyorduk baskalarına karşı.. Örğ: kullanıcı adı blade 2.kolda da girince blade(1) yazıyordu ana hesabın konuk hesabı olarak algılyordu..
    Ps4 de böyle bişey yok yada bulamadık..
    Senin dediğin gibi yaparsam eğer 2.kol yeni psn hesabı açarsam onda da benden +plus istemicek mi online için ?
  • Uzun zaman aradan sonra oynayayım dedim. Pişman oldum oynadığıma. Draftta bu kadar mı Momentum yapar bi oyun ya. Kardeşim 4 tane draft maçı yaptık hepsinde momentum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 21 Mart 2016; 11:30:40 >
  • Arkadaşlar merhaba kariyer modda hangi zorluk ayarı tercih ediyorsunuz?Ayrıca birde hangi zorluk ayarı daha gerçekçi?Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  • SEVENH S kullanıcısına yanıt
    Oyunu aldığımdan beri World Class oynuyorum. Legandary gözümü korkutuyor, Prof. çok sıkıyor. World Class oynarken de sıkıldığım zamanlar oluyor ama geneli düşündüğüm zaman gayet keyifli benim açımdan. Bazı maçlar ben üstünlük kuruyorum bazı maçlar rakip. İngiltere Football League 2 takımlarından Oxford United ile oynuyorum ve ilk sezonu 100 küsür puan ile şampiyon tamamladım. Lig boyunca Premier'den ve bir altındaki ligden rakipler de geldi kupalarda. Çoğunu yendim ama paso defans ve top sahibi olarak. Chelsea çıktı FA'de ve 5-3 kaybettim. Şuan Football League 1'de 4. veya 5. sıradayım. Tüm Slider ayarları default olarak oynuyorum. Bilmem işine yarar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayCicik kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bende uzun süredir legendary oynuyorum ama artık legendarynin gerçekçi olmadığına eminim verdiğin bilgi için çok sağol.En doğru karar world class ayarda slider kullanmadan oynamak sanırım.
  • SEVENH S kullanıcısına yanıt
    Belki Slider ayarlarından bilgisayarın top kontrolü veya ilk temas seçeneğini (hangisi olduğunu hatırlayamadım) biraz hatalı olacak şekilde ayarlayabilirsin. Bi de pas isabeti vardı galiba, onu da biraz hatalı olacak şekilde ayarlamak keyifli olabilir ama ben standartı tutturmak için default oynuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu slider işi ile çok uğraştım fakat bu ayarları ile uğraşmak tam dipsiz kuyu çünkü cpu nun pas hatasını yükseltiyorum fakat pas hızı,sprint hızı vs gibi ayarlarada el atmak gerekiyor o yüzden oyunun balansını bozmaya gerek yok daha önceleri ben legendary zorlukta slider ayarları kullanarak oynamayı tavsiye ediyordum fakat bu sonuçta bir oyun motoru kullanılarak yapılan bir program bunları değiştirmek oyunun zincirleme olarak bazı hatalar vermesine sebep oluyor.Legendaryde siz ne yaparsanız yapın rakibin pas isabeti %85 lerin altına inmiyor.Man u, city,arsenal gibi takımlar için bu rakamlar normal ama premiere ligin ortasında yada sonlarında oynayan takımlar için bu rakamlar legendary nin gerçekçi oladığını ortaya koyuyor.Bu legendary zorluk bence artık oyunda çok ustalaşmış gerçekçilik aramayan ve olabilecek en uç ve fantazi bir seviye.
  • Online co-op oynamak istiyorum.. yardımcı olabilir misiniz?
  • merhaba arkadaşlar online oynamak için arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

muhammedae92 kullanıcı adım.
    Kısacası legendary ayarı olmasaydı wc oynayıp sıkılan ve oyunu bir kenara atanlar olacaktı ama ea al sana legendary sıkılma gibi bir mesaj veriyor.Tüketicinin talebine uç bir cevap veriyor gibi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 525526527528529
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.