Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seasonsda neden hep araplar denk geliyor? Bağlantı berbat duruma geliyor takılmadan oynayamıyorum bunun bi çözümü var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Dribling cok overpower anasini satayim.. Ceza sahasi yakinlarinda paslasmak yerine, dribling yapmak daha kolay. Maclari kaydedip izliyorum bazen, gercekcilik sifir. Sahada 10 tane Messi var sanki.. Dribling nerf yemeli. Birbirinin kopyasi maclar oluyor. Fifa 14'e kadar hemen hemen hergun isten gelince mac atan ben 15-14 ile 2 ayda bir aciyorum makineyi, 1-2 saat sonra bayginlik geliyor.

fifa 13'ten beri hayatımıza giren ve hayatımızın içine eden ultimate team saçmalığı böyle bir takım özelliklerin çok güçlenmesini sağladı.bu sene dribling, geçen seneler L1+üçgenden havadan tam santraforun ayağına pas, ibarbo gibi gerçek hayatta sıradan topçuların sürati var diye oyunda ilah olması gibi hıza dayanan kontra ataklar ve benzeri şeyler oyunun tek gol atma yolu haline geldi.Bu sene de sağa sola dribling ile garanti gol buluyorsun, her maç aynı şeyler oluyor çünkü yapımcılar yapay zeka ile uğraşmıyorlar.Nasıl olsa ultimate teamde önemli olan kimin kadrosunda ronaldosu messisi olduğu, dolayısıyla kimde ne kadar coin var bu önemli artık EA denen adi firma için.Ama bu yeni nesil bunu haketti, gayet memnunlar hallerinden.Olan bizim gibi hardcore futbol fanlarına oldu...

• Ufak da olsa bir çözümü var. Online ayarlardan eşleştirme eğer yakın İp seçiliyse,onu hayır olarak işaretleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cngzhn20

Ufak da olsa bir çözümü var. Online ayarlardan eşleştirme eğer yakın İp seçiliyse,onu hayır olarak işaretleyin.

Umarım çözüm olur teşekkür ederim bıktım bu hassanlardan husseinlerden.

• Aynı dertten muzdaribiz. Dün sezonda biri kolu fırlattıyordu bana. Kulaklığı taktım anlıycağı bir şekilde lag var düzeltirmisin dedim. Düzeltmek şöyle dursun bu sefer komple ayağa kaymaya başladı. Bu yüzden nadir giriyorum sezona hep arkadaşlarla oynuyorum.

• Hocam alternatif kontrol şemasını öneririm. Alıştığınız düzende, sadece deparla plase tuşu yer değişik durumda. Deparı R2 olarak kullanacaksınız yani. Plase ile çoklu pres de R1 olacak.
    Böylece hem hücumda hem de savunmada daha rahat edersiniz, plase atmak daha kolaylaşır. Sadece birkaç maç pratik yapmaya bakar, kısa sürede alışacağınızı düşünüyorum.

Bu arada üstte arkadaşın dediği gibi online ayarlardan yakınlardan ip ile rakip eşleştirme ayarını mutlaka kapatmanızı öneririm. (hayır olarak seçin kaydedin) Böylece oyunu çirkinleştiren, kötü bağlantı ve lag yapmalarından ötürü oynanmaz hâle getiren belli milletten oyunculardan (arap, suriyeli, mısırlı,...vb) uzak kalmış olursunuz, kafanız rahat eder. Varsın rakibi 3-5 dk daha geç bulsun ama akıcı, lagsız , sorunsuz maç oynayın. Fifa 15te bu ayarı yaptığımdan beri çok rahat ettim son 1 senedir. 16da da aynı durum geçerli.

Gecikme göstergesinde de 3 yeşili görün, biraz da bekleyin. Yeşilde kalıyorsa anca o şekilde girin, değişmeler varsa bilin ki laglı olacaktır yüksek ihtimal, girmeyin.

• arkadaşlar yeni ps4 aldım, fifa 16'yı en uygun nasıl satın alabilirim ?
  • SELAMLAR , ONLİNE DOSTLUK MAÇI YAPMAK İSTEYEN VARSA MESELA YARIM SAAT SONRA VE AKŞAMLARI MÜSAİT OLDUKÇA, EKLEYİN LÜTFEN, BİRAZ GERÇEKÇİ OYNAMAK İSTİYORUM, SAYGILAR..
    psn: songeneral

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi songeneralll -- 2 Mart 2016; 15:51:38 >
  • Arkadaşlar fifa16 seç hesabıma 3 gündür giremiyorum.
    Kilit bi türlü açılmıyor.
    Psn networke bağlanamıyor yardım.

• Arkadaşlar ben pc mi sattım ve ps4 alacam.Fakat ps4 te online oyunlarda nasıl bi sistem var hiç bilmiyorum.Psn üyeliği ücretsiz ama online oynamak için psn plus lazım diye okudum fakat size sormak istedim.Ve de ekran alıcam ps4 için 500-600TL civarı önerebileceğiniz bi monitör/tv var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: timuti55

Arkadaşlar ben pc mi sattım ve ps4 alacam.Fakat ps4 te online oyunlarda nasıl bi sistem var hiç bilmiyorum.Psn üyeliği ücretsiz ama online oynamak için psn plus lazım diye okudum fakat size sormak istedim.Ve de ekran alıcam ps4 için 500-600TL civarı önerebileceğiniz bi monitör/tv var mı ?

Plus üyeliği şart kardeşim imkanın varsa senelik al derim saygilar 😉

• Tesekkurler hocam cevabiniz icin.

• timuti55 kullanıcısına yanıt
    Plusa para verme bosyere haketmiyor çünkü çok sıkıntılı psn.14 günlük bedava pluslar var 14 günde bir hesap açarak para ödemeden plus sahibi olursun.Sistem haketse plus alınır ama dedigim gibi ps4e geçince anlarsın.

• PleasantSinger0 kullanıcısına yanıt
    Bu 14 gun olayi bi acik gibi bisey mi hocam.

• Merhaba arkadaslar cok basit birsey sorucam cok arastirmadim biraz baktim ama bulamadim bu fifa 16da dripling yaparken topu ileriye atip kosma nasil yapiliyo ? Cok basit bi soru :))

• Burakovic07 B kullanıcısına yanıt
    Koşma tuşuna basılı tutarken R3 analogla gitmek istediğin yöne doğru 2 defa elinle itekleyerek topu açabilirsin umarım cevap basit olmuştur.

• Burakovic07 B kullanıcısına yanıt
    Sağ analogu koştuğun yöne doğru ittirirsen ayağından aşarak koşar.
  • Cvbniz icin tsk ederim. Tavsiyelerinizi itina ile okudum.

• Normal online divisonda aşırı derecede momentum arttı div1 iken. dk 85 3-1 öndeyim adam kaleye gelemiyor. dk 90+2 4-3 yenildim aynı bölgeden aynı şekilde apiş arası carpa curpa aynı golden 3 tane attı arka arkaya. şaka gibi sanki hile açmıslar gibi :)) Maçın başında sana bu maçi kazandırmıcaz diye bi yazı cıksa bosuna zaman harcamasak .
  • İyi aksamlar arkadaslar div 1 da 9 macta 8 galibiyet alip aldigim title'in son maci 5-0 yendim izlemek isteyenler buyrunhttp://youtu.be/IG_pgxYY3_4

• 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.